Gennet - Dr. Daněk - recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.10 21:12

Gennet - Dr.Daněk - recenze

Ahoj holky, prosim mohly byste napsat vase zkusenosti s p.dr Dankem z Gennetu? Chystam se k nemu…dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
9.3.10 21:23

Ahoj, v gennetu jsem byla taky, bohužel s paní doktorkou, která me prijimala jsem spokojena nebyla, ale doktori (chlapi) na uz byli super a hodne schopny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
9.3.10 22:55

Mně Daněk na prvním setkání moc neseděl, ale byl tam novej. Chodila jsem k dr. Vykysalé a byla jsem moc spokojená, transfer mi dělal Daněk a máme dvojčátka ;-) Takže šikovnej určitě je taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolalu
14.3.10 20:19

Já jsem měla taky první konzultaci u MUDr. Daňka a popravdě jsem z toho byla tak vytočená a zklamaná zároveň, že jsem si řekla, že k němu už teda nikdy. Měla jsem pocit, že nás pořád tlačí do IVF a to jsme za sebou neměli jediné vyšetření a nevěděl v čem je problém :-? O jiné alternativě ani nemluvit…
Nevím jaké má výsledky, ale pro mě byl důležitý i pocit z doktora, takže jsem změnila a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
43028
14.3.10 20:28

Já k němu chodila a byl super… vždycky měl spoustu času, v klidu vyšetřil a vysvětlil, co bylo třeba. Byl moc milý. Do ničeho mě netlačil. Až půjdem na další IVF určitě k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ahojkyy
2.4.10 14:51

ahojky. Tak ja k nemu chodím od listopadu minulého roka a je ok. V pohode, profesionalny pristup. Navrhne možnosti, odpovie, vysvetlí. Ale na nete som naňho našla negatívne názory.. ja mám len pozitívne skúsenosti. Snád len, že sa niekedy fakt musím pýtať - čo to vyšetrenie, čo sme minule spomínali? ale však - na to máme pusu :D držím palce. ahojky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.11 18:26

Ahoj, tahle diskuse je už sice starší, nicméně také přispívám - já byla u dr. Daňka dneska a celou dobu mě jenom ztrapňoval a dělal ze mě totálního debila, vůbec neposlouchal co mu říkám. Takže díky, k němu už nee. Jak píše Lolalu, i pro mě je důležitý mít dobrý pocit a věřit mu.

• Citovat
  • Upravit
ahojkyy
4.1.11 07:29

holky..

ahojte. Nedá mi nereagovať - prišla mi reakcia na mail. Za dva týždne budem mať „uzlíček“ u seba, mám termín pôrodu a hlavným, čo nám pomohol, bol Dr. Daněk. Možno je to aj o tom - komu pomôžu, ten na Gennet a Dr. nedá dopustiť.. ale baby, ja Vám poviem jedno, aj Dr. Daněk jedná s ludmi tak, ako musí, tj. prispôsobí sa .. tj ak má pred sebou inteligentný pár, ako sme boli my s manželom, ktorý si čo to o IVF aj načíta, ktorý vie, čo sa má opýtať.. tak odpovie na každú jednu otázku. A to Vám poviem, že som si za to moje tehotenstvo prešla dosť lekármi a napriek tomu Dr. Daněk patrí medzi jedného z najlepších. Bude jeden z tých, ktorému pôjde poďakovanie po pôrode malého.
Takže znova opakujem, moja skúsenosť je pozitívna - výber počtu IUI alebo „ideme do IVF“, výber liekov, výber termínu stimulácie - teraz alebo o rok, kvôli psychike, plánovanie, odber, transfer. Následná kontrola, keď sa nám embryjko „uchytilo“ v zmysle „skontrolujeme to ešte o dva týždne, aby bola istota, až potom Vás pošleme definitívne k Vášmu gynekológovi“. No a ešte jedna - mala som problém počas tehu s tými tripltestami a volala som úplne neznámemu človeku - Dr. Daněkovi, s otázkou či je vhodné alebo nie ísť na amniocentézu a na telefonát si našiel pol hodiny času, vo večerných hodinách, mimo pracovnej doby.. všetko vysvetlil, pozitíva a negatíva a rozhodnutie? Opäť nechal na nás s manželom.
Je na tomto človeku niečo neochotné alebo negatívne? Možno snáď len pripustím, že niekto nemá deň..
Tak preto mi nedalo nereagovať.
Pekný deň všetkým.
 ahojky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.11 13:25
ahojkyy píše:
ahojte. Nedá mi nereagovať - prišla mi reakcia na mail. Za dva týždne budem mať „uzlíček“ u seba, mám termín pôrodu a hlavným, čo nám pomohol, bol Dr. Daněk. Možno je to aj o tom - komu pomôžu, ten na Gennet a Dr. nedá dopustiť.. ale baby, ja Vám poviem jedno, aj Dr. Daněk jedná s ludmi tak, ako musí, tj. prispôsobí sa .. tj ak má pred sebou inteligentný pár, ako sme boli my s manželom, ktorý si čo to o IVF aj načíta, ktorý vie, čo sa má opýtať.. tak odpovie na každú jednu otázku. A to Vám poviem, že som si za to moje tehotenstvo prešla dosť lekármi a napriek tomu Dr. Daněk patrí medzi jedného z najlepších. Bude jeden z tých, ktorému pôjde poďakovanie po pôrode malého.
Takže znova opakujem, moja skúsenosť je pozitívna - výber počtu IUI alebo „ideme do IVF“, výber liekov, výber termínu stimulácie - teraz alebo o rok, kvôli psychike, plánovanie, odber, transfer. Následná kontrola, keď sa nám embryjko „uchytilo“ v zmysle „skontrolujeme to ešte o dva týždne, aby bola istota, až potom Vás pošleme definitívne k Vášmu gynekológovi“. No a ešte jedna - mala som problém počas tehu s tými tripltestami a volala som úplne neznámemu človeku - Dr. Daněkovi, s otázkou či je vhodné alebo nie ísť na amniocentézu a na telefonát si našiel pol hodiny času, vo večerných hodinách, mimo pracovnej doby.. všetko vysvetlil, pozitíva a negatíva a rozhodnutie? Opäť nechal na nás s manželom.
Je na tomto človeku niečo neochotné alebo negatívne? Možno snáď len pripustím, že niekto nemá deň..
Tak preto mi nedalo nereagovať.
Pekný deň všetkým.
ahojky

Ahoj, ani mě to nedá, abych neodpověděla…
I já patřím k těm matkám, které mají informační náskok, jsem připravená a mám dotazy.
Pan doktor se mě hned ve dveřích ptal, proč tam jdu, tak jsem mu řekla že na kontrolní měření folíků kvůli třetímu IUI, které by mělo být cca ve středu, podle výsledků ze čtvrteční návštěvy u dr. Bukvové. Taky jsem mu řekla, jaké léky jsem brala a v jakém množství. Při UTZ na mě najednou vybalil „vy nemáte levý vaječník“. Ne s otazníkem ale s vykřičníkem. Mám oba. Mno, oměřil folíky a řekl mi, abychom sounáležili ve středu ráno a večer. No tak jsem odpověděla, že to asi ne, protože jdeme na IUI a on na mě - no ale to jste mi neřekla!!!!! Takže jsem si sedla a odvyprávěla mu celou moji historii v Gennetu a on pomalu za každým - to jste mi neřekla! Za celou dobu se ani jednou nepodíval do mé složky. Jen vytiskl papíry a vložil je dovnitř. Pak mi vrazil složku do ruky a poslal mě na sesternu. Každý jiný lékař nás vždycky doprovodil a podal ruku a rozloučil se (když už jsme u těch mimolékařských, lidských vlastností).
Takže asi tak. Je věc názoru. Mě tedy vůbec nevyhovoval a podruhé už k němu jít nechci (pokud ovšem nebude posledním lékařem na světě, to bych asi přehodnotila názor :think: ).
A je mi naprosto jasné, že ty jsi mu vděčná, protože budete mít miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
ahojkyy
4.1.11 15:49

ahoj

No tak to ma prekvapuje. Je síce pravda, že sa mi vždy podarilo dostať k nemu, bol to „môj“ Dr., okrem snáď ET.. tak možno takéto úlety zažije pacient od iného Dr. Ok, tak vec názoru resp. skúsenosti, tak prajem všetko naj do 2011 a nech Ti to / Vám to s manželom / partnerom v Gennete vyjde a čím skôr držíte batôžky v náručí :)

• Citovat
  • Upravit
4876
6.1.11 11:34

Ahoj,

přidávám se také k Lolalu, z první konzultace u Daňka jsem s manželem odcházela velmi rozpačitá, vůbec mi nesedl :nevim: Při dalších konzultacích mi připadalo, že strašně zmatkuje a kdybych neměla nastudováno z internetu, tak :zed: Pokud jsem ho na něco upozornila začal sváděl vinu na sestřičky, že mu to nepoznamenali atd.
Na sále ale musím uznat je úplně jiný, milý, vtipkuje, informuje :palec:
Přešla jsem na konzultace k jiné dr. a v pohodě :palec: Je opravdu důležité mít dobrý pocit z dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
10.3.11 15:13

já taky chodím k Dr Daňkovi do gennetu. při první návštěvě jsem neměla nejlepší pocit. přišel mi trošku arogantní a jako by se mu nechtělo řešit problémy. při druhé návštěvě mě rovnou poslal na IVF. teď, když jsem si o tom přečetla, mi to přijde divné, protože skoro všichni šli nejdříve na IUI. nevím, jestli to dělají kvůli penězům, ale taky mi to přijde jako továrna na děti. včera jsem mu psala mail s dotazem, ale zatím žádná reakce. tak snad si poštu někdy čte :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ahojkyy
10.3.11 16:42

ahojky

hm.. čo človek to názor. Opýtaj sa ho na to. Podľa mňa vie, čo robí, tj. napr. podmienkou pre IUI je prichodnosť vajcovodov.. závisí od problému, ktorý máš, to už vieš ty a on, každopádne mal určite dôvod. ahojky

• Citovat
  • Upravit
516
11.3.11 08:56

MUDr. Daněk byl nebo je i tvůj doktor? máš nějaké zkušenosti jak se s ním dá spojit? mám sice mobil, ale ten nezvedá a psala jsem mu mail a zatím taky bez reakce. asi se budu muset ještě objednat na další konzultaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ahojkyy
11.3.11 09:17

ahoj

bol môj Dr., už máme miminko, tak teraz ho aspoň zatiaľ nevyužívame a nenavštevujeme :-)
Volala som mu na mobil, neviem, prečo nedvíha. Mne dvihol.
Skús cez gennet, dať si ho zavolať ak tam je, oni mu odovzdajú odkaz a zavolá Ti prípadne späť, ak hneď nemôže - ordinuje, operuje atď., je to bežné. Držím palečky :) ahojkyy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.