Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak
, ale oni jsou tam super všichni
jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nic
odkud jsi?
Lowel píše:![]()
jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak
, ale oni jsou tam super všichni
no ja k nemu chodila jen tam, bohuzel, ale opravdu se chova jako clovek, to je dneska vyjimka, opravdu me podporoval, dokonce kdyz jsme odmitli zarazeni do studie, protoze jsem byla netreliva a mimi uz chtela, tak ze dne na den mi zaridil ivf ![]()
anela5 píše:
jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nicodkud jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď