Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak
, ale oni jsou tam super všichni
jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nic
odkud jsi?
Lowel píše:![]()
jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak
, ale oni jsou tam super všichni
no ja k nemu chodila jen tam, bohuzel, ale opravdu se chova jako clovek, to je dneska vyjimka, opravdu me podporoval, dokonce kdyz jsme odmitli zarazeni do studie, protoze jsem byla netreliva a mimi uz chtela, tak ze dne na den mi zaridil ivf ![]()
anela5 píše:
jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nicodkud jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.