ISCARE - jakékoli informace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.11 11:55
Ivf jsme zkusily s našima a to nevyšlo,ani mrazáčci nemám.(takže šetříme na druhé ivf)A mezitim jsme zkudily IUI s darovanejma mrškama.A to zatim nevím,na uiu sem byla před týdnem.Jenže mi nesedí moje ovulace víš..A taky se mi nelíbí to,že neudělali sono před iui.Proto uvažuji,že bych šla zkusit iuičko jinam.Kde by to bylo levnější a s lepším přístupem-víc to ohlídat.
anela5 píše:
to mi je líto, to je doba,viď … ale musíš furt věřit a doufat … takže s dárcov.spermiema to taky nejde?
  • Citovat
  • Upravit
1648
17.1.11 12:02

:palec: :wink: jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak :hug: , ale oni jsou tam super všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.11 12:55

jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nic :-( odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.1.11 14:24
Lowel píše: :palec: :wink: jizvíková, tak koukám stejná zkušenost s Mrázkem, je fakt výbornej, až jednou půjde do důchodu, teda nevím ke komu pak budu chodit, takového super doktora budu asi hledat dlouho, i ten porod s ním byl tak pohodovej, že bych klidně i teď, ale má toho chudák strašně moc, nestíhá…A hlavně je citlivej, není to žádný doktor který to bere jak na běžícím páse, naopak :hug: , ale oni jsou tam super všichni

no ja k nemu chodila jen tam, bohuzel, ale opravdu se chova jako clovek, to je dneska vyjimka, opravdu me podporoval, dokonce kdyz jsme odmitli zarazeni do studie, protoze jsem byla netreliva a mimi uz chtela, tak ze dne na den mi zaridil ivf :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 17:03
Já mám právě ovu skara nepravidelnou..a i kdyžsem byla nastimulovaná clostikem ,pak pregnyl..tak stejně to bylo jinak,než si mudr myslel.
Jsem z libereckého kraje. :wink: ale mudra mám v praze,ale do car dojíždím do liberce. :wink:
anela5 píše:
jj,taky mi bylo divný,že to nedělejí před IUI,já mám naštěstí teď OVU pravidelnou, ale bohužel jí mám jen díky operaci, která ale účinkuje dočasně a už to v květnu bude rok a furt nic :-( odkud jsi?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.