Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IUI je zdarma 6× za rok.v ten den,kdy mi ji dělají, tak mi sono nedělali nikdy, jen jdu 15.den cyklu na ultrazvuk, aby se vědělo, kdy jít na IUI nebo se doma snažit, ale tam mi už nikdy ultrazvuk nedělali.
Já vím,že je 6 krát za rok zdarma..
ale jde mi o dárcovské víš.
![]()
Tak já taky s troškou do mlejna, iscare - super, přístup vždy pohodička, vše vysvětlí, pokud se zeptáš ani to někdy není zapotřebí, jinak my spadáme pod páry u kterých se neplodnost prokázala, ale nikdy se nedalo zjistit proč, byli jsme oba zdraví a v pohodě, přesto máme skoro 12 letou dceru a o druhé miminko jsme se pokoušeli cca 7 let. Pomohl nám až prim. mrázek, který velmi milým a lidským přístupem nám objema sdělil, že to dle všeho asi nepůjde, a je to díky psychickému bloku. Poslal nás na dovolenou, a o devět měsíců nám odrodil Ančí. Teď po třetí se nám zadařilo taky samovolně. Takže bohužel nemůžu přispět tím, že v iscare dělají jen IVF apod. ale i tím, že s jejich pomocí to i příroda zvládne sama, pokud ovšem není čistě zdravotní problém. Holky nevzdávejte to, on někdy stačí i ten jejich lidský přístup a vidíte, že to pak jde i přirozeně. Prý jsme tak trochu u nich výjimka, ale nejsme prý sami
držte se
![]()
aha,tak to jo … já to mám i bez stimulace, tak proto IUI mám zadara …
mrazek je opravdu super, podpora neskutecna ![]()
pri ivf taky dokonala pece ![]()
za deti jsme tam nechali 22 tis
ahoj Lowelo,tak to ti tiše závidím a přeju
) My se snažíme přes rok a půl a stále nic. Už také po operaci pravidelně menstruuju i ovuluju, přítel zdravý a stejně nic a to chodím každý měsíc na ultrazvuk, kdy mi doktor potvrdí, kdy se máme doma snažit a taky se snažíme a nic … leze mi to už na budku, protože bych potřebovala najít nové zaměstnání, ale když jim tam budu měšíčně nosit razítko na propustce z Iscaru apod, poletím hned ve zkušebce ![]()
anela5 píše:
aha,tak to jo … já to mám i bez stimulace, tak proto IUI mám zadara …
Ahoj Všichni,
já musím souhlasit, že v ISCARE jsou všichni naprosto úúúžasní! Doktoři i doktorky a sestřičky bez výjimky!! Podstoupila jsem tam dvakrát IVF. Poprvé se nezadařilo, bylo málo vajíček a špatně se rýhovala a podruhé byla trochu jiná stimulace a zadařilo se! Nechci nic zakřiknout, ale pomalu končím 4 měsíc těhu a moc si to užívám! I když první pokus nebyl úspěšný, všichni mě podpořili v tom, abych nebyla skleslá, že na podruhé to určitě vyjde!! A je to tu! Moc a moc mohu doručit! I když moje kamarádka, nevím tedy kde se léčila, podstoupila asi 8× IVF a po 15ti letém snažení t už vzdala. Smířila se s tím, že si zkusí adoptovat „cizí“ dítě. Odjeli s manželem na dovolenou a po návratu zjistila, že čeká mimko! Tímto přirozeným způsobem před čtvrt rokem přivedla na svět již druhého potomka! Opravdu je to hodně o psychice.
my jsme tam už taky nechali hodně peněz, ale bohužel zatím stále nic.je to hrozný job v dnešní době …
Jinak my se snažíme 4roky a 8 měsíců–
u nás je problém u muže.
to mi je líto, to je doba,viď … ale musíš furt věřit a doufat … takže s dárcov.spermiema to taky nejde?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já sem byla v genetu a icsi,pk ,léky dohromady 20 000 kč.
Ted sem tam byla na iui a platila sem 2000,ale nelíbí se mi,že nedělají sono před iui..A mám ten pocit,že to blbě načasovali.