ISCARE - jakékoli informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
18.3.10 11:21

No bohužel pak to na těch 50000 skoro vychází, když už člověk vybere ty tři první pokusy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencina v.
18.3.10 11:39

Anelo, a v čem u vás vězí problém že to nejde přirozeně? U nás to budou zřejmě moje vejcovody.

• Citovat
  • Upravit
93
18.3.10 11:49

Já jsem po vysazení antikoncepce přišla o menzes.A nyní, když jí díky lékům mívám pravidelně, tak zase neovuluju a nebo se mi udělá folikul, ale nezraje :O( Snažíme se 10 měsíců. Pokud budeš mít nějaký ještě dotaz, můžeš mi písnout na mail 0205@seznam.cz ALENA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
18.3.10 21:58

Ladybird,kde dělali IVF tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
20.3.10 11:50

Zdravim Kakulko, ja jsem do Iscare zacala chodit v unoru, prvni konzultace ve ctvrtek, zrovna jsem mela zrale vajicko, tak hned v pondeli byla 1IUI, bohuzel neuspesna. Nyni v breznu zrejme neprobehla ovulace, proste zadny folikul jsem nemela domin., takze 2 IUI se nemohla konat :cry: . Od pristiho cyklu mam nasazeny Clostik, tak uvidim.Snad se zadari. Jinak zadne vetsi vytky k tomuto centru nemam. Sestricky jsou opravdu mile, terminy jsou v pohode. Takze zatim spokojenost. Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.10 19:58

Holky, moc díky za info. Ještě prosím pokud se rozhodnu do Iscaru přestoupit, potřebuji předešlou dokumentaci z CAR? a za jak dlouho mě objednají a na co se mám připravit budou mi dělat všechny vyšetření znova? mám za sebou 2× neuspěšné IVF a 3× IUI, jednou jsem potratila.Slyšela jsem že mají snad největší úspěšnost,ale ty ceny, docela mě překvapilo že za ICSI a prodlouž. kultivaci nestačí 12 tis Kč? Já nyní platila 7500 ICSI a 2000 PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
29.3.10 06:23

12 tis.je záloha,kde je ICSI,můžou i vracet.Je tam i spec.katetr.Zavolej si na recepci ,vše ti řeknou.Jsou ochotní.Vyšetření ti asi budou chtít udělat sami.
Jestli ti nedělali imunologické vyš.v Mlynářské,tak na tom trvej.U nás je probl.právě v krvi,ikdyž už jsem rodila.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marulinka
30.11.10 18:44

dobry den, chci se zeptat kam jste chodula ze jste platila tak malo???

• Citovat
  • Upravit
368
17.1.11 10:38

Tak já si Iscare nemůžu vynachválit. Je raavda, že né každý doktor vám třeba musí sednout, ale já i v tomto ohledu neměla problém. Sestřičky jsou vůbec super, vždy ochotné, milé, člověk vidí, že je jejich práce baví, při neúspěších vidíte jejich účast, při pozitivním testu projeví radost, a myslím že tenhle lidský přístup je pro psychyku snažilek mooooc důležitý. Jinak lékaři jsou profesionálové na svých místech.
Mi máme díky jejich práci doma 5ti měsíční pronceznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.11 10:49

já do Iscaru chodím rok a půl, pracuje tam můj gynekolog, ke kterému chodím normálně i do gynekol.ordinace, toho také chválím, je lidský,milý,pamatuje si věci i ze soukromí, usměvavý a podporující … Je to MUDr.Hulvert.Ale má toho moc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:10

Ahoj.
Písnu anonymně,tak se nezlobte.
Zajímají mě jaké ma iscare objednací lhůty?co personal?a především ceny.
Kolik stojí prodloužená kultivace,kolik ICSI?
kolik léky např gonal nebo puregon v peru,jestli někdo ví..
dárce neví někdo jaká je cena za spermijky?

díky všem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14046
17.1.11 11:15

ahoj
mam z iscare dvojcata, ceny se dost meni a miminum je rok, ale o lekarich a personalu obecne vim dost. jeden z jejich lekaru byl muj gynekolog. objednaci doby jsou kratke, avsak maji opravdu dost klientu, takze si clovek casove moc vybirat nemuze, zazila jsem doktora hulverta, primare mrazka, pak mudr turkovou a priacnikovou, sestricky jsou opravdu bezva, dokonce kdyz jsem tam prisla po trhani osmicky a mela na puse snehovou kouli, tak mi prinesli led :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.11 11:19

Já jsem byla v Iscaru 3× na IUI a 1× na IVF,které mě vyšlo s prodlouženou kultivací a oplod.mětodou ICSI spolu s injekcema asi na 24000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.11 11:21

Sestřičky také musím pochválit a objednací lhůty dobrý. Na nic oni čekat nemůžou, já tam zavolám, řeknu,že musím přijít 15.den cyklu a prostě mě na ten den objednají. K MUDr.Hulvertovi chodím rok a půl každý měsíc.Jen v čekárně vysedím většinou hodinu a je tam dosti plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:22

a iui tam stojí kolik?
dělají před iui sono? :think:
 díky-

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.