Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No bohužel pak to na těch 50000 skoro vychází, když už člověk vybere ty tři první pokusy ![]()
Anelo, a v čem u vás vězí problém že to nejde přirozeně? U nás to budou zřejmě moje vejcovody.
Já jsem po vysazení antikoncepce přišla o menzes.A nyní, když jí díky lékům mívám pravidelně, tak zase neovuluju a nebo se mi udělá folikul, ale nezraje
( Snažíme se 10 měsíců. Pokud budeš mít nějaký ještě dotaz, můžeš mi písnout na mail 0205@seznam.cz ALENA
Zdravim Kakulko, ja jsem do Iscare zacala chodit v unoru, prvni konzultace ve ctvrtek, zrovna jsem mela zrale vajicko, tak hned v pondeli byla 1IUI, bohuzel neuspesna. Nyni v breznu zrejme neprobehla ovulace, proste zadny folikul jsem nemela domin., takze 2 IUI se nemohla konat
. Od pristiho cyklu mam nasazeny Clostik, tak uvidim.Snad se zadari. Jinak zadne vetsi vytky k tomuto centru nemam. Sestricky jsou opravdu mile, terminy jsou v pohode. Takze zatim spokojenost. Hezky den.
Holky, moc díky za info. Ještě prosím pokud se rozhodnu do Iscaru přestoupit, potřebuji předešlou dokumentaci z CAR? a za jak dlouho mě objednají a na co se mám připravit budou mi dělat všechny vyšetření znova? mám za sebou 2× neuspěšné IVF a 3× IUI, jednou jsem potratila.Slyšela jsem že mají snad největší úspěšnost,ale ty ceny, docela mě překvapilo že za ICSI a prodlouž. kultivaci nestačí 12 tis Kč? Já nyní platila 7500 ICSI a 2000 PK.
12 tis.je záloha,kde je ICSI,můžou i vracet.Je tam i spec.katetr.Zavolej si na recepci ,vše ti řeknou.Jsou ochotní.Vyšetření ti asi budou chtít udělat sami.
Jestli ti nedělali imunologické vyš.v Mlynářské,tak na tom trvej.U nás je probl.právě v krvi,ikdyž už jsem rodila.
Hodně štěstí.
dobry den, chci se zeptat kam jste chodula ze jste platila tak malo???
Tak já si Iscare nemůžu vynachválit. Je raavda, že né každý doktor vám třeba musí sednout, ale já i v tomto ohledu neměla problém. Sestřičky jsou vůbec super, vždy ochotné, milé, člověk vidí, že je jejich práce baví, při neúspěších vidíte jejich účast, při pozitivním testu projeví radost, a myslím že tenhle lidský přístup je pro psychyku snažilek mooooc důležitý. Jinak lékaři jsou profesionálové na svých místech.
Mi máme díky jejich práci doma 5ti měsíční pronceznu.
já do Iscaru chodím rok a půl, pracuje tam můj gynekolog, ke kterému chodím normálně i do gynekol.ordinace, toho také chválím, je lidský,milý,pamatuje si věci i ze soukromí, usměvavý a podporující … Je to MUDr.Hulvert.Ale má toho moc …
Ahoj.
Písnu anonymně,tak se nezlobte.
Zajímají mě jaké ma iscare objednací lhůty?co personal?a především ceny.
Kolik stojí prodloužená kultivace,kolik ICSI?
kolik léky např gonal nebo puregon v peru,jestli někdo ví..
dárce neví někdo jaká je cena za spermijky?
díky všem. ![]()
ahoj
mam z iscare dvojcata, ceny se dost meni a miminum je rok, ale o lekarich a personalu obecne vim dost. jeden z jejich lekaru byl muj gynekolog. objednaci doby jsou kratke, avsak maji opravdu dost klientu, takze si clovek casove moc vybirat nemuze, zazila jsem doktora hulverta, primare mrazka, pak mudr turkovou a priacnikovou, sestricky jsou opravdu bezva, dokonce kdyz jsem tam prisla po trhani osmicky a mela na puse snehovou kouli, tak mi prinesli led ![]()
Já jsem byla v Iscaru 3× na IUI a 1× na IVF,které mě vyšlo s prodlouženou kultivací a oplod.mětodou ICSI spolu s injekcema asi na 24000.
Sestřičky také musím pochválit a objednací lhůty dobrý. Na nic oni čekat nemůžou, já tam zavolám, řeknu,že musím přijít 15.den cyklu a prostě mě na ten den objednají. K MUDr.Hulvertovi chodím rok a půl každý měsíc.Jen v čekárně vysedím většinou hodinu a je tam dosti plno.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.