Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky lidicky!
Rada bych se zeptala, zda tu nema nekdo zkusenosti s UNICOU v Brne. Byli jste tam nekdo na IVF? Jake to bylo? Je to dobre centrum?
mozna by bylo dobre napsat do nazvu, ze se jedna o CAR, takhle mne napadla pojistovna ![]()
Já tam nebyla,chodila jsem na Obylňák.Ale kámoška tam ted chodila.A dopadlo to dobře.Čeká trojčata
![]()
AHOJKY JEM NA KLINICE UNIKA V BRNĚ VŠEM VÁM DOPORUČUJI,PERFEKTNÍ PŘÍSTUP SESTER,DOKTORŮ PROSTŘEDÍ DÁVÁM JEDNIČKU Z HVĚZDIČKOU
UDĚLALI PRO NÁS VŠE CO ŠLO,TED MÁM V SOBĚ DVA MIMÍSKY DVA DNY ![]()
TED UŽ JE TO JEN NA PŘÍRODĚ
dOPORUČUJI KOUKNĚTE NA JEJICH STRÁNKY WWW.UNICA.CZ -NAPSALI O NÁS,PAN PROFESOR MALÝ,TAM VŠE VYSVĚTLUJE A OPDOVÍ TI TÍM NA SPOUSTU OTÁZEK ![]()
tAKŽE UNICE DÁVÁM 1*
pOKUD SI NA IVF ZAJDI ZA NÁMI DO DISKUZE IVF LEDEN 2010 JSOU TAM SUPER HOLKY A FOUKÁME SI BEBÍČKA RADÍME SI KAŽDÁ JSME V JINÉ FÁZI,TAKŽE HODNĚ ŠTĚSTÍ
![]()
Ahoj,taky se pridavam ke znamce 1. V Unice je moc prijemne prostredi,fajn kolektiv. Jsme ted po transferu embryi,tak cekame.
![]()
Ahoj Krispiku
Moc moc držím palečky ,jsou tam fakkt profíci hlavně bud v klidu vím že do těhu testu je to nejdelší čekání,tak moc moc držím palečky a dej mi určitě vědět
jsem ted 25,týden embryjka jsem v době měla 2 a jedno zaniklo,a ted se těšíme na kouzelnou holčičku!!! takže mamko,hlavně optimizmus ![]()
a zkoušíte poprvé???
Ahoj panenko,
taky přidám zkušenost svých známých, kteří byli na 1. IVF v Unice, protože je tam poslala jejich gyn. Nebyli s Unicou spokojení, protože jim dávali rozporuplné informace, navíc se jim tam nelíbilo. Na druhé IVF šli do Heliosu. Teď mají 3 měsíční holčičku a na Helios nedají dopustit ![]()
Ahoj já podstoupila na unice 3 ivf a za mě teda taky určitě ne.Hlavně je zajímají peníze.
lamia uplne suhlasim. Na Unice sa zaujimaju len o peniaze
. Pri nasom prvom ivf spravili fatalne odborne chyby
Neskôr nám zamerne zatajovali nam ine moznosti stimulacie i ked pre nas vhodnych ich bolo viac. Bola som vrcholne nespokojna ![]()
Ahojky holky,tak to mě mrzí že máte tak špatné názory na unicu.
Jsem teď ve 37tt budeme mít holčičku.
Chování a jednání perzonálu bylo vždy na 1* ![]()
Myslím že svalovat na někoho vinu když se nepovedlo ivf,není fér.
Vím že oni udělají vše co je pro ženu nejlepší a vždy jsem dostala na výběr z více možností.A cena?
Pero,které normálně všude platíte 5000,– jsem dostala zadarmo,jak jste na tom na jiných klinikách? já slyšela že i odběry krve manžela se platí? mi je měli zdarma!!!
Takže unica super,doporučuji- otěhotněla jsem napoprvé a někdy je možná začít hledat chybu v sobě ne házet vinu na druhé- bohužel kdyždo nás vloží vajíčka nikdo už neovlivní co bude dál,je to na vašem těle ![]()
Takže hodně štěstí ![]()
Ahojky panenko taky jezdíme do brna Unica zkušeností ,snad jen ty nejlepší. Zatím pořad beznadějně ale věřím že to štěstí někdy musí přijít. ![]()
Lenaberusko, zkusenosti z Unicy vubec nesouvisi s tim, jestli to vyslo nebo ne. Never tomu, ze by ti v dnesni dobe daval nekdo neco zadarmo, oni si to vezmou jinde. Poprve v Heliosu jsem se setkala s tim, ze mi nekdo vubec dal vybrat leky, kteryma se muzu stimulovat, at uz s doplatkem nebo bez. V Unice ani Repromede jsem se s tim nesetkala. Odbery krve jim taky normalne zaplati pojistovna, takze jestli si je nekdo uctuje…
Ale at si kazdy udela obrazek sam, uz mame leccos za sebou a taky ze zkusenosti spousty lidi v podobne situaci vim, ze Unica ani Repromeda ne.
Ahoj,tak embrijko se chytlo jedno.
stale nevime co nosim,protoze se drobecek nechce ukazat. Mesic jsem si polezela ve FN Brno-Obilnak s tezkym OHSS,ale ted je vse uz oky. Jsem 19+3 tt. Drzim palecky a at vse vyjde jak ma.
![]()
Krispiku supeeeeeeeeeeeeer gratuluji ![]()
Nám se 2.12.2010 narodila úžasná holčička takže unico děkuji ![]()
a jestli můžu doporučit běžte rodit k milosrdným bratřím, super milý a vstřícný personál,kuchyně mnam mnam,byla jsem moc spokojená
![]()
holky prosím vás,je nějaký problém pokud já mám VZP a manžel Ministerstvo vnitra???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.