Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky lidicky!
Rada bych se zeptala, zda tu nema nekdo zkusenosti s UNICOU v Brne. Byli jste tam nekdo na IVF? Jake to bylo? Je to dobre centrum?
mozna by bylo dobre napsat do nazvu, ze se jedna o CAR, takhle mne napadla pojistovna ![]()
Já tam nebyla,chodila jsem na Obylňák.Ale kámoška tam ted chodila.A dopadlo to dobře.Čeká trojčata
![]()
AHOJKY JEM NA KLINICE UNIKA V BRNĚ VŠEM VÁM DOPORUČUJI,PERFEKTNÍ PŘÍSTUP SESTER,DOKTORŮ PROSTŘEDÍ DÁVÁM JEDNIČKU Z HVĚZDIČKOU
UDĚLALI PRO NÁS VŠE CO ŠLO,TED MÁM V SOBĚ DVA MIMÍSKY DVA DNY ![]()
TED UŽ JE TO JEN NA PŘÍRODĚ
dOPORUČUJI KOUKNĚTE NA JEJICH STRÁNKY WWW.UNICA.CZ -NAPSALI O NÁS,PAN PROFESOR MALÝ,TAM VŠE VYSVĚTLUJE A OPDOVÍ TI TÍM NA SPOUSTU OTÁZEK ![]()
tAKŽE UNICE DÁVÁM 1*
pOKUD SI NA IVF ZAJDI ZA NÁMI DO DISKUZE IVF LEDEN 2010 JSOU TAM SUPER HOLKY A FOUKÁME SI BEBÍČKA RADÍME SI KAŽDÁ JSME V JINÉ FÁZI,TAKŽE HODNĚ ŠTĚSTÍ
![]()
Ahoj,taky se pridavam ke znamce 1. V Unice je moc prijemne prostredi,fajn kolektiv. Jsme ted po transferu embryi,tak cekame.
![]()
Ahoj Krispiku
Moc moc držím palečky ,jsou tam fakkt profíci hlavně bud v klidu vím že do těhu testu je to nejdelší čekání,tak moc moc držím palečky a dej mi určitě vědět
jsem ted 25,týden embryjka jsem v době měla 2 a jedno zaniklo,a ted se těšíme na kouzelnou holčičku!!! takže mamko,hlavně optimizmus ![]()
a zkoušíte poprvé???
Ahoj panenko,
taky přidám zkušenost svých známých, kteří byli na 1. IVF v Unice, protože je tam poslala jejich gyn. Nebyli s Unicou spokojení, protože jim dávali rozporuplné informace, navíc se jim tam nelíbilo. Na druhé IVF šli do Heliosu. Teď mají 3 měsíční holčičku a na Helios nedají dopustit ![]()
Ahoj já podstoupila na unice 3 ivf a za mě teda taky určitě ne.Hlavně je zajímají peníze.
lamia uplne suhlasim. Na Unice sa zaujimaju len o peniaze
. Pri nasom prvom ivf spravili fatalne odborne chyby
Neskôr nám zamerne zatajovali nam ine moznosti stimulacie i ked pre nas vhodnych ich bolo viac. Bola som vrcholne nespokojna ![]()
Ahojky holky,tak to mě mrzí že máte tak špatné názory na unicu.
Jsem teď ve 37tt budeme mít holčičku.
Chování a jednání perzonálu bylo vždy na 1* ![]()
Myslím že svalovat na někoho vinu když se nepovedlo ivf,není fér.
Vím že oni udělají vše co je pro ženu nejlepší a vždy jsem dostala na výběr z více možností.A cena?
Pero,které normálně všude platíte 5000,– jsem dostala zadarmo,jak jste na tom na jiných klinikách? já slyšela že i odběry krve manžela se platí? mi je měli zdarma!!!
Takže unica super,doporučuji- otěhotněla jsem napoprvé a někdy je možná začít hledat chybu v sobě ne házet vinu na druhé- bohužel kdyždo nás vloží vajíčka nikdo už neovlivní co bude dál,je to na vašem těle ![]()
Takže hodně štěstí ![]()
Ahojky panenko taky jezdíme do brna Unica zkušeností ,snad jen ty nejlepší. Zatím pořad beznadějně ale věřím že to štěstí někdy musí přijít. ![]()
Lenaberusko, zkusenosti z Unicy vubec nesouvisi s tim, jestli to vyslo nebo ne. Never tomu, ze by ti v dnesni dobe daval nekdo neco zadarmo, oni si to vezmou jinde. Poprve v Heliosu jsem se setkala s tim, ze mi nekdo vubec dal vybrat leky, kteryma se muzu stimulovat, at uz s doplatkem nebo bez. V Unice ani Repromede jsem se s tim nesetkala. Odbery krve jim taky normalne zaplati pojistovna, takze jestli si je nekdo uctuje…
Ale at si kazdy udela obrazek sam, uz mame leccos za sebou a taky ze zkusenosti spousty lidi v podobne situaci vim, ze Unica ani Repromeda ne.
Ahoj,tak embrijko se chytlo jedno.
stale nevime co nosim,protoze se drobecek nechce ukazat. Mesic jsem si polezela ve FN Brno-Obilnak s tezkym OHSS,ale ted je vse uz oky. Jsem 19+3 tt. Drzim palecky a at vse vyjde jak ma.
![]()
Krispiku supeeeeeeeeeeeeer gratuluji ![]()
Nám se 2.12.2010 narodila úžasná holčička takže unico děkuji ![]()
a jestli můžu doporučit běžte rodit k milosrdným bratřím, super milý a vstřícný personál,kuchyně mnam mnam,byla jsem moc spokojená
![]()
holky prosím vás,je nějaký problém pokud já mám VZP a manžel Ministerstvo vnitra???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď