Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
Linečko,problém to určitě není pojišťovny většinou ty základní věci hradí stejně a krišpííííííku velká gratulace,myslela jsem na tebe vidíš jsi šikulka,tak teď se opatrujte ![]()
Posílám foto Pavlínky at se máš na co těšit
Ahoj, na klinice Unice jsme 3×podstoupili IVF, ze 3 máme krásnou holčičku. Sestry i lékaři se chovali velice příjemě, prostření velmi pěkné.
@esther03 píše:
lamia uplne suhlasim. Na Unice sa zaujimaju len o peniaze. Pri nasom prvom ivf spravili fatalne odborne chyby
Neskôr nám zamerne zatajovali nam ine moznosti stimulacie i ked pre nas vhodnych ich bolo viac. Bola som vrcholne nespokojna
Souhlasím ![]()
První návštěva a hned tlak na termín na IVF.Dokonce mi pan doktor prozradil,že takový postup být musí,jinak prý hněv z hora ![]()
Personál přívětivý,po té co jsem se dovolávala lacinějších metod a odmítala jít hned na IVF,zájem lehce opadl
.
Nechala jsem to osudu a teď zvažuji jestli jít na jinou kliniku,mám doma čerstvé doporučení do Repromedy.Ráda bych věřila že to nebude jen z bláta do louže ![]()
Ahoj holky, i já napíšu své zkušenosti s Unicou. Za nás s manželem mají 1 s hvězdičkou. Podstoupili jsme první IVF a už od svého gynekologa jsem věděla, že se většinou nezabývají jinými metodami než přímo stimulací a OPU A ET. S tím jsme i my do toho šli, nechtěli jsme znovu „marně čekat“ nějaký zázrak v podobě přirozeného oplodnění. Teď jsme ve fázi pozitivního tt a 20.6. nás čeká potvrzující ultrazvuk, jak to vlastně všechno dopadlo, zda všechno probíhá správně. Nechávali jsme si zavést dvě embrya, takže možná čekáme dvojčátka…
, ale to předbíhám. Doufám, že je všechno v pořádku a my budeme konečně vytouženými rodiči…
Takže za mě UNICA ANO a neříkám to jenom kvůli tomu, že mám pozitivní tt. Příjemní, milý odborníci, kteří vždy všechno vysvětlili a odpověděli na všechny otázky… vycházeli maximálně vstříc. A to že chtějí zaplatit je přece přirozené, dělají svou práci a každý chce dostat zaplaceno. Takže tolik můj názor.
Byla jsem podruhe a myslim, ze opet …to vse nedopadne dobre hmmm
Ahoj holky, byla jsem na IVF v Unice, dnes mám nádhernou zdravou dcerušku… Přístup veškerého personálu byl naprosto perfektní, pečlivě zvažují možnosti každé ženské, ceny se nijak moc neliší od ostatních center asistované reprodukce a navíc je tam nádherné prostředí. Vřele DOPORUČUJI! A hlavně všem kočkám HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! ![]()
Ahoj, můj názor na Unica je rozporuplný. Momentálně jsem po prvním ET a čekám na výsledek testu. Co se týče personálu tak nemůžu říct půl slova byli super. Jedinou chybičkou se pro mě stalo chození do kanceláře, kde se platí. Oba pracovníci na mě nebyli moc příjemní a nedokázali mi vysvětlit proč mám doplácet něco co už jsem platila. Musel přijít doktor, který mi vše vysvětlil. Takže návštěva pokladny pro mě byla traumatem, ale za lékařský tým je to super klinika.
Dobry den… chtela bych se zeptat na ceny… jak to chodí a tak… zatim hledam a ctu recenze u ruznich klinik… dekuji za odpovedi ![]()
@luciana12 Zdravím, tady je ta diskuze obsáhlejší a když pročtete, budete vědět víc: ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/825/
@Anonymní píše:
@luciana12 Zdravím, tady je ta diskuze obsáhlejší a když pročtete, budete vědět víc:
https://www.emimino.cz/…nkovani/825/
Dobry den… no dekuhi ale nic sem se tam nedocetla ohledne meho dotazu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tak to gratuluji.
ja se dnes dozvedela,ze cekame vytouzeneho chlapecka,takze stastna jsem mooooc.