Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
20.9.16 11:32

@Ajiinkaa díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.9.16 11:46

@Ajiinkaa …ahoj, já myslím, že Štencl s Matěnou jsou nejpečlivější :D :mavam:.
Matěna mi zavedl 2 embryjka a obě se drží :lol:. Jsem 17+0 :mavam:.
Ať se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.9.16 11:25

Ahoj holky, asi blbý dotaz ale zeptám se…doktoři. se ptají jestli chci zavést jedno či dvě embrijka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
27.9.16 11:15
@Sabrousek píše:
Ahoj holky, asi blbý dotaz ale zeptám se…doktoři. se ptají jestli chci zavést jedno či dvě embrijka

Ano ptají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 18:39

Koukám že se tu dlouho nic nenapsalo. Já jsem sem přispívala hodně kolem května, bohužel dnes musím anonymně( chodí sem známá).
18.5 jsem byla na ET jednoho embrya, bylo to první IVF.
Dnes mám už pořádnej pupan. Budeme mít v únoru holčičku.
Přeji všem co sem chodí hodně štěsí ať i na vás vykouknou // čárky na testu. Není nic krásnějšího.

• Citovat
  • Upravit
822
8.10.16 20:13
@Anonymní píše:
Koukám že se tu dlouho nic nenapsalo. Já jsem sem přispívala hodně kolem května, bohužel dnes musím anonymně( chodí sem známá).
18.5 jsem byla na ET jednoho embrya, bylo to první IVF.
Dnes mám už pořádnej pupan. Budeme mít v únoru holčičku.
Přeji všem co sem chodí hodně štěsí ať i na vás vykouknou // čárky na testu. Není nic krásnějšího.

Ahoj Anonymní!!! Já sem chodím pravidelně už od roku 2012, ted přispívám minimálně, jen sem tam reaguji na někoho… A zrovna na tebe musím :D Konečně zase jeden z pozitivních příspěvků!!! Moc ti přeji velký pupek… Zima se blíží… bude ještě veseleji… Až si budeš chtít oblečená v bundě zapnout kozačky… :mrgreen: Jsem ráda, že ti Ivf vyšlo… Mohu se zeptat kdypak máš termín??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 06:29

@little jane termín mám 4. února =)

• Citovat
  • Upravit
822
11.10.16 12:56
@Anonymní píše:
@little jane termín mám 4. února =)

Anonymní děkuji… Já se ptala, protože jsem loni rodila v únoru, ale termín jsem měla až 22. Tak at se ti daří!!! :mavam: :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.10.16 19:54

Ahoj holky, už sem tu dloho nebyla zrovna vidím povzbuzující fotky uničátek tak taky přidám fotečku…první syn má 4,5 roků povedl se na 2.IVF a druhý syn 5,5měs byl po čerstvém 3. IVF, měli sme z druhého cyklu mražáčky, ale nic tak sme šli do čerstvého oba z krátkého protokolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
24.10.16 23:00

@Petka85 Ty je máš jak přes kopírák!!! :mrgreen: Moc to těm tvým klukům sluší :-) až ten mladší vyroste, tak budou pořádní partáci :lol: Já mám doma taky 4 letáka Unicátního :-) K tomu teda ještě 1,5 letou holčičku na přirozeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.10.16 06:18

@Petka85 ti jsou kouzelní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.11.16 08:05

@valise Ahoj, nemohla bys mi prosím říct více o zkušenosti v ISCARE.. rozhodli jsme se pro darovaná vajíčka a jsem z Prahy, Gennet jsem teď vyloučila, tak chci zkusit to, na netu píšou čekačku 4-6 týdnů.. ty tady píšeš, že se nic nedělo ani po 4 měsících.. předem moc děkuji, pomůže mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
8.11.16 09:29

@smutná máma :mavam: :mavam: :mavam: jen jsem si dnes na tebe vzpomněla, tak jsem tě chtěla pozdravit. Zvažuji UNICU tak jsem za brouzdala sem :hug: Jak se máš? co maličká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.11.16 09:50

Betulka

Ahoj holky, vse držím palce, ať se taky brzy dočkáte toho vašeho stesti. Nase UNICATKO je s nami uz témeř 8 mesicu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.11.16 10:33

@Lenča74 díky za optání :mavam: Malé byly teď 2 roky.Od února 2017 chci jít do práce+školka. Jinak čekáme 2.vnouče kolem Mikuláše.
Co ty, jak se vede? Občas juknu do diskuse, ale nestíhám vše přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.