Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky..jsem dnes po prvním IUI.Do dnešního dne jsem tam měla dobrý a přátelský pocit..až na paní u pokladny!
Dnes mi ale při provádění IUI přišlo vše tak nějak amatérské a mám divný pocit. Nějak se dr ani nekoukal,zda folikul je a jek velký a zda šlo z něj zralé vajíčko…no to už vůbec! Prosím,napište si zkušenosti..jsem z toho dneska nějak zlomená! DÍÍÍKY
Můžu se ještě zeptat, kolik přibližně stojí IVT????
ahoj
Já jsem byla v Gyncentru v OV na IVF, taky mi to pak přišlo, že z nás tahají jen penízky. ![]()
Ahojky,a můžu se zeptat kterého doktora jsi podstoupila IUI.Byl to Dr.Čermák?
Ahojky…byl to Dr.Lachčina..příjde mi docela super! Přišel mi i na stěnu v děloze,což má lékařka nenašla 7 let!!!Zatím jsme ani moc neplatili!Ale docela mě zarazilo,že už mě nevyšetřil, neměřil, neřekl zda prasklo, dozrálo…nic!Šup to tam a nashle!:-DDD
Ahoj, já chodím do Fertimedu, a tam dělají pokaždé ultrazvuk. Mám za sebou 3× IUI a 1 IVF a nikdy se mi nestalo, že by nezkontrolovali stav folikulů…Přístup v gyncentru je docela zvláštní, navíc jsem dost hodněkrát slyšela, že jim jde jen o peníze…doporučuji Fertimed, mají pobočku v Polance nad Odrou…
Ahojky taky tam chodím a máme tu i diskuzi stav se tam pá Petra ![]()
Ahojky holky,já ted jdu do nového centra EUROFERTIL v OV
,koukněte na jejic stránky,tedjsem mluvila s dr. a zatím mám dobrý pocit,jak říká muj gyn,oni se ted budu hoodně snažit jako noví,aby měli uspěchu co nejvíc a tím pádem i velkou návštěvnost
,Já jdu ale jen do NATIVU,byla jsem už na 2IVF v Brně a to druhé dopadlo dobře,ae o miminko jse přišla z duvodu VV,u nás s manželem neí problém v ničem jiném,než ve špatném vejcovodu,jinak jsme otěhotněli přirozeně než se mi ten vejcovod pos..l
,takže proto ted jdem jen do NATIVU,když to nejde po dálnici,tak to vezmem zkratkou
Ahoj Radko,jsi první o které vím, že jde do Eurofertilu. Budu ráda, když nám tu pak poreferuješ..Díky. ![]()
Radka123 píše:
Ahojky holky,já ted jdu do nového centra EUROFERTIL v OV![]()
,koukněte na jejic stránky,tedjsem mluvila s dr. a zatím mám dobrý pocit,jak říká muj gyn,oni se ted budu hoodně snažit jako noví,aby měli uspěchu co nejvíc a tím pádem i velkou návštěvnost
![]()
,Já jdu ale jen do NATIVU,byla jsem už na 2IVF v Brně a to druhé dopadlo dobře,ae o miminko jse přišla z duvodu VV,u nás s manželem neí problém v ničem jiném,než ve špatném vejcovodu,jinak jsme otěhotněli přirozeně než se mi ten vejcovod pos..l
,takže proto ted jdem jen do NATIVU,když to nejde po dálnici,tak to vezmem zkratkou
MONI ale jooo,těším se a u nativu není co zkazit
,aspon doufám
Ahoj Radko,
Tomáš Jaroš dr z eurofertilu je můj gynekolog už 7 let.S centrem zatím zkušenost nemám,ale s dr jsem spokojená!!!
Mrzí mě co jsi zažila a držím Ti palce at se zadaří a miminko donosíš do štastného konce
![]()
Ahojky holky ![]()
Já jsem byla minulý týden na vstupním pohovoru v Eurofertilu a byli jsme s manželem spokojeni. Jdeme se ještě podívat do Polanky.
V Eurofertilu nám dr. nabídl do začátku minimální stimulaci. Už mám cilest a přespříští týden jdu na KO.Ale ještě nejsme rozhodnutí na 100%
Ahojky já taky chodím do Eurofertilu vlastně Jaroše jako gynekologa mám již pět let… v březnu mě doufám čeká moje první IUI… momentálně srážíme můj vysoký prolaktin… jinak centrum je fajn nemůžu srovnávat protože jsem nikde jinde nebyla.....
Tak jsem už osmý den po zákroku,Já jsem tam spokojená je to takové klidné,nenáslné.Všechno proběhlo v pořádku,a možná jsem i těhotná.Byla jsem i v Olomouci a tam to je o prachách určitě!Sám cizinec,kterému lezou do pr…a mají všude přednost! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.