Nová v Ostravě - první IUI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
14.1.11 21:53

nová v Ostravě

Ahojky holky..jsem dnes po prvním IUI.Do dnešního dne jsem tam měla dobrý a přátelský pocit..až na paní u pokladny! :-D Dnes mi ale při provádění IUI přišlo vše tak nějak amatérské a mám divný pocit. Nějak se dr ani nekoukal,zda folikul je a jek velký a zda šlo z něj zralé vajíčko…no to už vůbec! Prosím,napište si zkušenosti..jsem z toho dneska nějak zlomená! DÍÍÍKY
Můžu se ještě zeptat, kolik přibližně stojí IVT????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.1.11 22:11

ahoj
Já jsem byla v Gyncentru v OV na IVF, taky mi to pak přišlo, že z nás tahají jen penízky. :-)

• Citovat
  • Upravit
1901
14.1.11 22:23

Ahojky,a můžu se zeptat kterého doktora jsi podstoupila IUI.Byl to Dr.Čermák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.1.11 09:03

Ahojky…byl to Dr.Lachčina..příjde mi docela super! Přišel mi i na stěnu v děloze,což má lékařka nenašla 7 let!!!Zatím jsme ani moc neplatili!Ale docela mě zarazilo,že už mě nevyšetřil, neměřil, neřekl zda prasklo, dozrálo…nic!Šup to tam a nashle!:-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.1.11 10:31

Ahoj, já chodím do Fertimedu, a tam dělají pokaždé ultrazvuk. Mám za sebou 3× IUI a 1 IVF a nikdy se mi nestalo, že by nezkontrolovali stav folikulů…Přístup v gyncentru je docela zvláštní, navíc jsem dost hodněkrát slyšela, že jim jde jen o peníze…doporučuji Fertimed, mají pobočku v Polance nad Odrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.1.11 20:22

Ahojky taky tam chodím a máme tu i diskuzi stav se tam pá Petra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.1.11 09:58

Ahojky holky,já ted jdu do nového centra EUROFERTIL v OV :think: :think: ,koukněte na jejic stránky,tedjsem mluvila s dr. a zatím mám dobrý pocit,jak říká muj gyn,oni se ted budu hoodně snažit jako noví,aby měli uspěchu co nejvíc a tím pádem i velkou návštěvnost :think: :think: ,Já jdu ale jen do NATIVU,byla jsem už na 2IVF v Brně a to druhé dopadlo dobře,ae o miminko jse přišla z duvodu VV,u nás s manželem neí problém v ničem jiném,než ve špatném vejcovodu,jinak jsme otěhotněli přirozeně než se mi ten vejcovod pos..l :-x ,takže proto ted jdem jen do NATIVU,když to nejde po dálnici,tak to vezmem zkratkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.1.11 10:00

Ahoj Radko,jsi první o které vím, že jde do Eurofertilu. Budu ráda, když nám tu pak poreferuješ..Díky. :mavam:

Radka123 píše:
Ahojky holky,já ted jdu do nového centra EUROFERTIL v OV :think: :think: ,koukněte na jejic stránky,tedjsem mluvila s dr. a zatím mám dobrý pocit,jak říká muj gyn,oni se ted budu hoodně snažit jako noví,aby měli uspěchu co nejvíc a tím pádem i velkou návštěvnost :think: :think: ,Já jdu ale jen do NATIVU,byla jsem už na 2IVF v Brně a to druhé dopadlo dobře,ae o miminko jse přišla z duvodu VV,u nás s manželem neí problém v ničem jiném,než ve špatném vejcovodu,jinak jsme otěhotněli přirozeně než se mi ten vejcovod pos..l :-x ,takže proto ted jdem jen do NATIVU,když to nejde po dálnici,tak to vezmem zkratkou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.1.11 10:32

MONI ale jooo,těším se a u nativu není co zkazit :lol: ,aspon doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
21.2.11 10:54

Ahoj Radko,
Tomáš Jaroš dr z eurofertilu je můj gynekolog už 7 let.S centrem zatím zkušenost nemám,ale s dr jsem spokojená!!!
Mrzí mě co jsi zažila a držím Ti palce at se zadaří a miminko donosíš do štastného konce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
23.2.11 20:06

Ahojky holky :mavam:
Já jsem byla minulý týden na vstupním pohovoru v Eurofertilu a byli jsme s manželem spokojeni. Jdeme se ještě podívat do Polanky.
V Eurofertilu nám dr. nabídl do začátku minimální stimulaci. Už mám cilest a přespříští týden jdu na KO.Ale ještě nejsme rozhodnutí na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.2.11 21:38

Ahojky já taky chodím do Eurofertilu vlastně Jaroše jako gynekologa mám již pět let… v březnu mě doufám čeká moje první IUI… momentálně srážíme můj vysoký prolaktin… jinak centrum je fajn nemůžu srovnávat protože jsem nikde jinde nebyla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lasonka
25.2.11 11:59

Eurofertil

Tak jsem už osmý den po zákroku,Já jsem tam spokojená je to takové klidné,nenáslné.Všechno proběhlo v pořádku,a možná jsem i těhotná.Byla jsem i v Olomouci a tam to je o prachách určitě!Sám cizinec,kterému lezou do pr…a mají všude přednost! :cert:

• Citovat
  • Upravit
lasonka
25.2.11 12:01

Eurofertil

Myslím si,že minimální stimulace je fajn. :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
lasonka
25.2.11 12:05

Už jste některá těhule? :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.