Stellart Teplice

663
7.1.11 16:08

Stellart Teplice

Ahoj, byla jste některá ve Stellart v Teplicích? Přešel tam MUDr. Daniel Schmitz z Pronatalu v Teplicích? Jaké máte zkušenosti? Je to prý pobočka Iscare v Praze. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1860
7.1.11 19:51

Ahoj,nemám zkušenost ale také bych ráda zjistila nějaké info.Schmitz je uvedeny na jejich stránkách jako vedoucí lékař :think: Já byla v Pronatalu v TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 19:54

Já taky chodím do Pronatalu v TP, už jsem slyšela, že je v TP další centrum, že je tam Dr. Schmitz, který má být kapacita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:01

Také jsem slyšela že je dobry..Koukala jsem na stránky a mají smlouvu i s mojí zdravotní pojištovnou.Což je pro mě plu :palec: Já stimulovala v teplicich a na opu a trasfer jsem musela do Prahy :roll: Třeba nebudou mít ani tak dlouhé objednací lhuty.Na první konzultaci v Pronatalu jsem čekala 5 měsícu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:05

To jsi čekala hodně dlouho, já ne, objednali mě během 14 dní. Tak zkus ten Stellart, je to pobočka Iscare, o které jsem četla, že patří k nejdražším, ale to můžou být jen kecy. Našla jsem to na stránkách Iscare v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:08

Ceník na stránkách nemají ale myslím že ceny jsou všude přibližně stejné.Já ted dávám pauzu,byla jsem na IVF v listopadu.Tak abych se vyčistila od hormonu.Kdy jdeš na další konzultaci ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:12

Já byla taky v listopadu na IVF, transfer jsem měla 9.12., 25.12. jsem dostala MS a 3.1. jsem tam volala, že chci na konzultaci a objednali mě hned na dnešek, takže konzultaci mám za sebou. V březnu se mám objednat a začneme znova. Poslední dobou jsem pořád u toho mladého doktora Lojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:13

Já byla taky v listopadu na IVF, transfer jsem měla 9.12., 25.12. jsem dostala MS a 3.1. jsem tam volala, že chci na konzultaci a objednali mě hned na dnešek, takže konzultaci mám za sebou. V březnu se mám objednat a začneme znova. Poslední dobou jsem pořád u toho mladého doktora Lojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:15

Já byla jenom na krvi po MS a na konzultaci už mě nezvali :nevim: To jsem se měla objednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:16

Já měla skoro pokaždé jiného lékaře,třikrát akorát Rešlovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:18

Určitě se objednej, pauzu mít budeš, to je jasný, ale na konzultaci klidně můžeš. Myslela jsem si, že budu muset absolvovat ještě nějaká další vyšetření, proto jsem chtěla tak brzy, aby se to neprotahovalo nějak dlouho, stačil mi první cyklus, první návštěva červen a stimulace až listopad, pořád se to protahovalo, to už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:21

To je jasné..mě čeká v březnu laparoskopie,tak se mi to stejně protáhne.Budeš mít nějaká další vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:24

Nebudu, prý nemusím, všechno mi dělali předtím, aspoň to říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.1.11 20:28

Tak to máš dobry.Jsem zvědavá jestli jsem někdo napíše zkušenosti s tím centrem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.11 20:31

Myslím si,že asi ne, buďto o něm skoro nikdo neví nebo je otevřený chvíli, i ty stránky mají zatím ve výstavbě, když na to koukáš.
Zajímalo by mě, proč ten doktor odešel z Pronatalu, ale to se nedozvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.