Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, byla jste některá ve Stellart v Teplicích? Přešel tam MUDr. Daniel Schmitz z Pronatalu v Teplicích? Jaké máte zkušenosti? Je to prý pobočka Iscare v Praze. Díky
Ahoj,nemám zkušenost ale také bych ráda zjistila nějaké info.Schmitz je uvedeny na jejich stránkách jako vedoucí lékař
Já byla v Pronatalu v TP.
Já taky chodím do Pronatalu v TP, už jsem slyšela, že je v TP další centrum, že je tam Dr. Schmitz, který má být kapacita.
Také jsem slyšela že je dobry..Koukala jsem na stránky a mají smlouvu i s mojí zdravotní pojištovnou.Což je pro mě plu
Já stimulovala v teplicich a na opu a trasfer jsem musela do Prahy
Třeba nebudou mít ani tak dlouhé objednací lhuty.Na první konzultaci v Pronatalu jsem čekala 5 měsícu ![]()
To jsi čekala hodně dlouho, já ne, objednali mě během 14 dní. Tak zkus ten Stellart, je to pobočka Iscare, o které jsem četla, že patří k nejdražším, ale to můžou být jen kecy. Našla jsem to na stránkách Iscare v poradně.
Ceník na stránkách nemají ale myslím že ceny jsou všude přibližně stejné.Já ted dávám pauzu,byla jsem na IVF v listopadu.Tak abych se vyčistila od hormonu.Kdy jdeš na další konzultaci ty?
Já byla taky v listopadu na IVF, transfer jsem měla 9.12., 25.12. jsem dostala MS a 3.1. jsem tam volala, že chci na konzultaci a objednali mě hned na dnešek, takže konzultaci mám za sebou. V březnu se mám objednat a začneme znova. Poslední dobou jsem pořád u toho mladého doktora Lojky.
Já byla taky v listopadu na IVF, transfer jsem měla 9.12., 25.12. jsem dostala MS a 3.1. jsem tam volala, že chci na konzultaci a objednali mě hned na dnešek, takže konzultaci mám za sebou. V březnu se mám objednat a začneme znova. Poslední dobou jsem pořád u toho mladého doktora Lojky.
Já byla jenom na krvi po MS a na konzultaci už mě nezvali
To jsem se měla objednat?
Určitě se objednej, pauzu mít budeš, to je jasný, ale na konzultaci klidně můžeš. Myslela jsem si, že budu muset absolvovat ještě nějaká další vyšetření, proto jsem chtěla tak brzy, aby se to neprotahovalo nějak dlouho, stačil mi první cyklus, první návštěva červen a stimulace až listopad, pořád se to protahovalo, to už nechci.
To je jasné..mě čeká v březnu laparoskopie,tak se mi to stejně protáhne.Budeš mít nějaká další vyšetření?
Nebudu, prý nemusím, všechno mi dělali předtím, aspoň to říkal.
Tak to máš dobry.Jsem zvědavá jestli jsem někdo napíše zkušenosti s tím centrem ![]()
Myslím si,že asi ne, buďto o něm skoro nikdo neví nebo je otevřený chvíli, i ty stránky mají zatím ve výstavbě, když na to koukáš.
Zajímalo by mě, proč ten doktor odešel z Pronatalu, ale to se nedozvíme.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.