Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
25.2.11 11:35

Já si jistá nejsem, jsem rozhodnutá to „nehrotit“ za každou cenu. Mám asi jako prioritu nepoškodit si zdraví, takže při špatném hormonálním profilu nebo jiné závažné komplikaci možná opustím loď. Vadných vajíček je v tomto věku už požehnaně. Uvídím na co budou síly a taky jestli vydrží partner :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.2.11 21:33

An, držím ti na zítřejší konzultaci palce a napiš  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
28.2.11 07:37

Krásné ráno holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.2.11 09:19

Já na Vás taky myslím, jdete na tu laparoskopii tento týden že?

Já mám konzultaci zítra. Do tří do rána jsem četla na koníkovi těhotnění po 35 letech, bezdětní, jsem dnes jako můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
28.2.11 09:39

Držím palce na zítřejší konzultaci :palec: Nástup do nemocnice mám za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.2.11 09:48

Děkuju :kytka:

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte že mi můžou už zítra nabrat krev na hormonální profil? Jsem zítra 3 den cyklu… jinak budu čekat asi další měsíc že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.2.11 09:55

Ahoj holky :-)
An, myslím si, že ano, řekni to, aspoň to bude o to rychlejší a nebudeš muset čekat na další měsíc :wink: Já myslela, že už jdeš dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.2.11 09:57

Hoj Kiburi :kytka:

Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
28.2.11 10:08

Také myslím že by ti mohli nabrat krev,určitě to řekni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.2.11 10:12

Vlastně záleží v kolik tam jdeš hodin, protože krev se nabírá ráno do 9 hodin, aby se odvezla do laboratoře. Možná by ti jí nabrali i 4. den, záleží jak máš dlouhý cyklus, jak dlouho krvácíš, aspoň mě se na to doktor ptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.2.11 10:19

Jedu tam na deset, tak to je jedno, stejně nic neuženu… čtvrtý den už je to slabší, byly by ty výsledky asi horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.3.11 13:57

Tak co An, jak jsi dopadla na dnešní konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.3.11 15:19

Ahoj,

tak jsem tam byla… pan doktor příjemný, sympaťák, protože jsem 3 den cyklu byla jsem dát tři zkumavky krve, vyšetření na TSH,T4, FSH,LH,PROLAKTIN, ESTRADIOL, TESTOSTERON, progesteron a ještě cosi, to jsem zapomněla opsat. Přítel je už objednaný na spermiogram a to v sobotu. Já tam jedu na vyšetření ultrazvukem další úterý. Rovnou mi teda řekl, že věk už není ideální, ale že ještě nejsem v té „nejhorší“ skupině. Dobře údajně vypadá to, že jsme už jednou počali spontánně. No nicméně říkal, že by vzhledem k věku doporučoval ihned IVF, ale že záleží na nás. Zatím ale nevíme nic, takže nemá smysl předbíhat. Teď se budu děsit co mi zjistí z té krve a následně na ultrazvuku, mám fakt obavy z té „endošky“.

Co mě moc netěší je, že na případné IVF se musí do Prahy a jsem chtěla aby mi ho dělal přímo pan doktor a to tedy asi nebude, když by to bylo v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
1.3.11 15:26
Ananta píše:
Ahoj,

tak jsem tam byla… pan doktor příjemný, sympaťák, protože jsem 3 den cyklu byla jsem dát tři zkumavky krve, vyšetření na TSH,T4, FSH,LH,PROLAKTIN, ESTRADIOL, TESTOSTERON, progesteron a ještě cosi, to jsem zapomněla opsat. Přítel je už objednaný na spermiogram a to v sobotu. Já tam jedu na vyšetření ultrazvukem další úterý. Rovnou mi teda řekl, že věk už není ideální, ale že ještě nejsem v té „nejhorší“ skupině. Dobře údajně vypadá to, že jsme už jednou počali spontánně. No nicméně říkal, že by vzhledem k věku doporučoval ihned IVF, ale že záleží na nás. Zatím ale nevíme nic, takže nemá smysl předbíhat. Teď se budu děsit co mi zjistí z té krve a následně na ultrazvuku, mám fakt obavy z té „endošky“.

Co mě moc netěší je, že na případné IVF se musí do Prahy a jsem chtěla aby mi ho dělal přímo pan doktor a to tedy asi nebude, když by to bylo v Praze.

Ahoj An,
Určitě bude vše v pořádku,zbytečně se nestresuj :palec: Ted už vše půjde jak po másle.Proč na IVF do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.3.11 15:36

Osky, on totiž pan doktor nějak nemá na všechno smlouvu s pojišťovnama, nebo nějaký takový problém… já jsem se nechtěla uplně podrobně vyptávat.

Jinak vlastně teď ve stresu vůbec nejsem, ale až mi dojednou zážitky z dneška, tak asi budu, no uvidíme, ten hormonální profil bude asu dost zásadní věc, jestli budu mít na 10, tak nevím… to se nedá léčit co vím. Taky jsem velezvědavá jak to zvládne v sobotu přítel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.