Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Doufám že tato diskuze neumlkne,byla by to škoda
Ohledně hormonů do budoucna,nad tím raději nepřemyšlím..
KIBURI,to jdeš na laparku těsně po mě
Ty jdeš do Teplic do nemocnice?
Jinak ještě k tomu věku..kdybych já osobně ve dvaceti věděla že jsem neplodná,tak se zařídím samozřejmě jinak.Ale kdo to mohl tušit..Jinak je jasné že spousta dvacetiletych rodičovství odkládá na později.
Jo jdu do Teplic do nemocnice. Už to chci mít za sebou, bude se mi stýskat po mých klucích (pejscích).
Yancy, ahoj
děkuju za odpověď ![]()
Taky doufám že diskuze neumlkne, já sem chodím pravidelně, internet mám k dispozici skoro všude kde jsem ![]()
doufám, že budu po třech dnech doma, nastupuju v pondělí, chtěla bych být ve středu doma, ale když mi něco najdou, tak asi těžko, uvidíme. Budu bez kluků poprvé v životě takhle dlouho
Krásné ráno holky ![]()
KIBURI,já nastupuji v pondělí a sál jdu v utery.Také doufám že mě co nejdříve pustí domů.Operace se nebojím ale z pobytu v nemocnici mám pupínky ![]()
Oskynko, já nastupuju taky v pondělí a na sál v úterý, akorát o týden později, než ty. Taky se nebojí té operace, protože vím, že jsou daleko horší. Nechci být v nemocnici, ale kdo chce viď? Musíme to hold vydržet. Jen se trošku obávám, aby mě nevzali vejcovody, pak už budu mít šanci opravdu jen při IVF. Takhle, když je zatím mám, tak pořád doufám, že se může stát zázrak.
Rozumím ti.
U mě už jsou opravdu k prdu.Šest let nechráněného styku a nic.Nvíc je blbé že zadržují tekutinu.Ale ty můžeš mít vše v pořádku ![]()
Přeju vám ať už to máte za sebou a bez problémů… nedivila bych se kdybych vás následovala. Ty laparoskopie se snad dají přežít, doufám… ![]()
Já doufám, že mi vše zachovají, tak jak mám, ale doktorovi se nelíbí moje bolesti, může to být endometrióza, ale i ta voda ve vejcovodech nebo i srůsty, prostě uvidíme, co mi řeknou, až otevřu oči. Poznávací znamení bude, kolik budu mít v břiše dir, když budu mít jednu, bude vše OK, když budu mít tři, tak už mi tam něco dělali…
Ale jsem ráda, že jí absolvuju, konečně po těch letech budu vědět, na čem jsem.
An já také děkuji
hned vám napíšu, jaké to bylo a jak to dopadlo.
Osky, máš nějaké bolesti před nebo při MS?
Já mám taky bolesti, ale nevím vůbec z čeho, je to něco mezi ledvinama, bolestí páteře a MS bolestí, tento rok je to nejhorší co kdy bylo, předtím vcelku nic, zajímavé je, že to nebolí každý den, nedá se pořádně identifikovat od čeho to je. Teď jsem si nedávno koupila urovital na ledviny, abych eliminovala jednu možnost… já tak nerada chodím po doktorech. Taky jsem si říkala, jestli není někde nějaký zánět, jenže jsem tento rok asi po 10 letech byla víc nemocná a dostala antibiotika, tak si zase říkám, že ty by případný zánět čehokoliv zlikvidovaly… no nevím, to jsou takové laické odhady situace.
Bolesti před a při MS mám.Někdy víc,někdy mín.Nic extrémního.Ale mívám někdy bolesti při ovulaci a to je hnus ![]()
AN,také nerada chodím po doktorech ale na tvém místě bych šla alespon obvodákovi.Já se naposledy snažila přejít zánět moč, cest a stejně mě bolesti dohnali k doktorovi.Dostala jsem prášky a za tři dny jsem byla v pohodě.
An, to nezapomeň doktorovi v pondělí říct a uvidíš, co on na to. Já začínám mít bolesti vždycky tak 5, 6 dní před menstruací, ale jenom ráno, když vstanu z postele, tak mám křeče jako blázen, ale do 20 minut odezní a celý den mám klid a pak zas druhý den to samé až do dne menstruace, první den menstruace katastrofa a pak už mám zase klid. Tyhle bolesti mám od svých 14 let, žádný gynekolog se tím nezabýval, až Dr. Schmitz mi řekl, že to není normální a posílá mě na laparku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.