Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
10.10.19 16:16

@Wifinka84 No, já i teda ostatní holky co odešly máme s paní doktorkou ne příliš dobré zkušenosti, ale asi měla světlou chvilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.10.19 13:06

cena IVF

Zdravím :-)

máme nyní s manželem podanou žádost na pojišťovnu na první cyklus IVF. Prozradil by mi někdo, kolik vás první pokus celkem opravdu stál peněz? Sestřička ve stellartu mi slibovala, že kromě toho co platí pojišťovna, že se vjedu do 15 000Kč i včetně prodloužené kultivace. Jak jste to měli vy? Díky moc za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.10.19 00:42

@lenictu89 Ahoj :mavam:
To záleží čím bude pan doktor stimulovat. My jsme měli gonal, cetrotide, ovitrelle a duphaston. Za léky jsme dopláceli 5000Kč. Potom nám doktor navrhl ICSI -6000Kč, ikdyž měl manžel spermio ok, ale zvyšuje to šance. Tak jsme si řekli, když už tak už a dali jsme PK -prodloužená kultivace 2500Kč, Embryoglue - 3000Kč, asist. hatching - 2000Kč, anestezie - 2000Kč. Dohromady něco přes 20000Kč. A výsledek 1 embryo - blastocysta 4AB zavedena a biochemko. Nic k zamražení :( Pak pan doktor Schmitz odešel, tak jsme odešli také :) Napiš mi prosím, jak jste dopadli u tohoto doktora :) Držím palce ať se zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 12:40

Verunka

Chtela bych se zeptat du poprvé na umnele oplodneni kolikrat tam musím ještě jít na kontrolu na ivf z manželem sme tam dali uz spermiogram a i byli sme na konzultaci kolik jeste kroku musím podstoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 12:41

Verunka

Chtela bych se zeptat du poprvé na umnele oplodneni kolikrat tam musím ještě jít na kontrolu na ivf z manželem sme tam dali uz spermiogram a i byli sme na konzultaci kolik jeste kroku musím podstoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 12:42

Verunka

@Wifinka84 píše:
@lenictu89 Ahoj :mavam:
To záleží čím bude pan doktor stimulovat. My jsme měli gonal, cetrotide, ovitrelle a duphaston. Za léky jsme dopláceli 5000Kč. Potom nám doktor navrhl ICSI -6000Kč, ikdyž měl manžel spermio ok, ale zvyšuje to šance. Tak jsme si řekli, když už tak už a dali jsme PK -prodloužená kultivace 2500Kč, Embryoglue - 3000Kč, asist. hatching - 2000Kč, anestezie - 2000Kč. Dohromady něco přes 20000Kč. A výsledek 1 embryo - blastocysta 4AB zavedena a biochemko. Nic k zamražení :( Pak pan doktor Schmitz odešel, tak jsme odešli také :) Napiš mi prosím, jak jste dopadli u tohoto doktora :) Držím palce ať se zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 00:09

Klinika Stellart

Sestrenka byla darovat na klinice Stellart a uz nikdy vice, protoze musela do nemocnice na hospitalizaci, personal kliniky ignoroval to, ze si od prvni chvile stezovala na velke bolesti, nemohla se narovnat a dojit si na zachod. Kontrola zadna. Nyni si sehnala noveho, nezavisleho, lekare, ktery se ji snazi pomoci. Velike DIKY za nej. ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.21 00:12

@Kiburi Neverte vsemu, co se rika… Nase nynejsi rodinna zkusenost se Stellartem je takova…

Rada bych se podelila o pribeh sestrenky, ktera trebaze napsala recenzi verejne pod svym jmenem, klinika ji smazala a po propusteni z nemocnice se sestrenkou chtel kvuli recenzi mluvit reditel kliniky.

„Pro me nejhorsi zazitek. Prisla jsem pouze na uvodni konzultaci ohledne darovani vajicek, kde mi byla podana ihned smlouva, kterou jsem musela podepsat. Pote, kdyz jsem chtela odejit a kvuli jejich pristupu do darovani vajicek nejit, bylo na me velice tlaceno z duvodu, ze jsem podepsala smlouvu a budu muset veskere naklady klinice za dosavadni peci uhradit. Pravnik mi pote sdelil, ze takove chovani by u soudu neobstalo a mela jsem to resit jinou cestou, nez se do zakroku nechat natlacit. Sla jsem tedy na zakrok, ihned po zakroku jsem nemohla vstat z postele a vedela jsem, ze je neco spatne, coz jsem rikala ihned sestre, ktera nevedela, co odpovedet. Tuto informaci jsem ihned rekla take lekari, ktery me operoval, ale zacal na me kricet, at si zajedu na pohotovost, ze to neni jeho starost a do zpravy mi napsal "pacientka bez potizi“. Rodina me odvezla rovnou do nemocnice, kde si me nechali na hospitalizaci a pomohli mi, lezela jsem na infuzich. Po propusteni jsem volala dle lekarske zpravy na kliniku, ze bych rada byla prepojena k lekari, ke kteremu jsem doposud chodila. Absolutni nezajem. Odpoved, ze se pan doktor ozve sam, ale uz se neozval… Nyni jezdim k novemu lekari na kontroly a uvidim, co bude dal. Vetsi hyenismus jsem nezazila, uz jen to, ze mi novy lekar vysvetlil, ze se mnohemu dalo predejit, kdybych nedostala injekci Ovitrelle, ktera se u mladych bezdetnych zen uz priblizne pet let nepouziva, nebot vede prave ke komplikacim/hospitalizaci v nemocnici. O takovych vecech by se melo informovat. Od zacatku slibuji veci, ktere nesplni. Treba i pan doktor, ktery mi do oci rekl na uvodni schuzce, ze tento zakrok nema zadna rizika a bude me operovat on sam, a pak uz jsem ho nevidela, protoze na recepci mi bylo sdeleno, ze on tyto operace nedela. Bylo toho mnoho a za me zkratka spatna zkusenost."

• Citovat
  • Upravit
4
24.9.25 11:53

Ahoj všichni, chtěla jsem se podělit o užitečné informace pro ty z vás, kteří se léčili na klinice Stellart v Teplicích.

Zjistila jsem, že klinika Unica v Praze nabízí bezpečné a podporující řešení pro pacienty Stellart: Bezplatný převoz vašich embryí, vajíček nebo spermií z Teplic do Prahy; 12 měsíců uchovávání zdarma

Pokud zvažujete pokračování léčby na Unica Praha, možná vám to pomůže: https://www.unica.cz/…of-treatment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.