Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
17.3.16 17:23

@Lu1986
Tak to je fajn ze tu nekdo je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.3.16 21:59

Já tam jdu za týden poprvé :) ale jen na běžnou gynekologii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.16 12:44

Já chodím taky do stellartu na bežnou gynekologii, o IVF ale také začíná být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.8.16 13:52

:) Ahoj Holky, mohu aktualizovat téma :oops: Kdo pak chodí do Stellaru a jaké máte zkušenosti, jste spokojené? Mě čeká první návštěva ve středu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.8.16 15:17

Taky me zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.8.16 11:53

@sarrik85 Dnes tam jdu na kontrolu, tak napíšu jaké to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
31.8.16 13:05

@Nysmo tak dej vedet ja tam taky chodim ale zajimalo me jaka je uspesnost IVF nevim zda jit tam a nebo do prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.8.16 13:21

@sarrik85 Aha, no to Ti asi k tomu nic moc neřeknu, protože tam jdu dnes poprvé a mě zajímalo jaké to tam je atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.8.16 14:40

Holky, tak já Teda čtu samou chválu na dr Schmitze, ale já začínám být zklamaná.. Do Stellartu jsem začala chodit v lednu 2016 kdy jsem byla v 5tt a byla tam doktorka Žáková. Zhruba v půlce mého tehu odešla (snad prý někam do Krupky) a dostala jsem dr Schmitze a ten mi přijde to má tak trochu na salámu. Nějak mi zapomněl udělat UZ během 30-32 tt, pak mě objednal za 3 týdny na TP, kdy už mimi nemeril a nevazil s tím, že uvidím po porodu.. :think: A taky mě zapomněl poslat na sepsání porodopisu do TP porodnice. To jsem se dozvěděla až dnes, kdy jsem se tam objednávala na monitory. Takže já začínám být na pochybách. Příští týden mám nejspíš poslední poradnu, tak třeba pak jako klasická gynda ok, ale takhle.. Nevím, dejte vědět jak jste s ním na tom vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.9.16 17:53

@makymakk Já na něj slyšela taky chválu, ještě se stále s mužem rozhodujeme, kam zamířit, ale jelikož máme nejblíž Teplice, tak uvažuju právě Stellart. Je zde prosím někdo, kdo tam chodí v současné době? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.9.16 08:46

@MilenaP ja tam byla naposledy v květnu pak jsem si řekla ze si dám pauzu než půjdeme na umělé. Pořád čekám až se někdo ozve ze tam byl a nikdo nic tak váhám jestli nejit do pronatalu… Celou dobu byl Stellart i aktivní na fb a poslední dobou nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.16 08:53

@sarrik85 @MilenaP Ahoj, tak abych Vás trošku uklidnila, já do Stellartu chodím jak na gynekologii, tak i do poradny pro léčbu neplodnosti. Po IVF jsem 21.tt a to byl můj první ET a hned se zadařilo. Nebojte se, pan doktor je profík a pokud nechcete, aby si Vás doktoři přehazovali mezi sebou jak horkej brambor, tak za mě jedině Stellart. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.9.16 09:19

@MilenaP @sarrik85 Holky pan doktor je fakt skvělý, jediné co mě trápí je, že u něj platím věci, které má hradit pojišťovna, ale tak nějak jsem to už vzala a chodím tam, protože pan doktor je moc šikovný a ví co dělá, má hodně zkušeností a snaží se Vám vyjít vstříc i na úkor jeho časové kapacity. Tak Vám držím palce, aby Vám to dobře dopadlo :) My k němu chodíme do CARu cca 2 měsíce :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.10.16 18:51

@Lu1986 @Nysmo Holky děkuji moc, teď jsem se opravdu uklidnila, že moje volba nebyla špatná :) Můžu se ještě zeptat, po jak dlohé době vás objednali? :) Říkali jsme si s manželem, že by jsme to chtěli začít řešit co nejdříve. A nejlépe stihnout první cyklus do Vánoc :) Je to reálné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.10.16 19:35

@MilenaP To jsem ráda, že jsi klidnější, každopádně, pokud chceš stihnout do konce roku, už bych neotálela… Některá vyšetření Vás pak můžou zdržet a taky schválení od pojišťovny trvá…a taky jde o to, jak máš cyklus a na kdy Tě stihnou objednat- ono se to pak protahuje, jednou nestihneš a zase čekáš měsíc na další ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.