Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
20.6.18 18:56

@Bridgetka já jsem ze Stellartu odešla, jejich ceník najdeš na stránkách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.6.18 19:26
@Nysmo píše:
@Bridgetka já jsem ze Stellartu odešla, jejich ceník najdeš na stránkách. :)

Děkuji za info. Já tam včera byla a řekli mi že se platí za IUI a spermio dle ceníku. Přičemž když jsem tam volala,tak mi řekli, že když VZP tak neplatit nic. Takže měnit car nebudu. Jejich přístup byl divnej. Každý říká něco jinýho. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
4.10.18 14:10

@iubire ahoj.nakonec nam to loni nevyslo.v 11tt jsme o mimi prisla.
Ale ted jsem jak na trni. Mam 6dní zpoždění. Testy negativni i krev negativní. Nikdy jsem takove zpoždění neměla. Tak nud se hcg teprve objevi. Nebo ms dorazi. Jen doufám že to není mimodelozni tehu.
Priznaky na tehu mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
12.7.19 22:45

Já musím bohužel stellart nedoporučit. Co odešel pan doktor to tam jde od desíti k pěti, ukrajinská doktorka, která ani neví která bije je naprostá katastrofa. Kdo se rozhodujetw, tam určitě ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.7.19 10:44

On už tam neni Mudr. Schmitz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.7.19 10:46
@Lilian.white píše:
Já musím bohužel stellart nedoporučit. Co odešel pan doktor to tam jde od desíti k pěti, ukrajinská doktorka, která ani neví která bije je naprostá katastrofa. Kdo se rozhodujetw, tam určitě ne :zed:

On už tam neni Mudr. Schmitz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
14.7.19 17:41

@valda55 bohužel ne :,( je tam jediná tahle. A to je fakt šílený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.7.19 22:28

Aha😐 Kdo tam dělá umělé oplodnění?? Krom Schmitze to nikdo jiný nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
16.7.19 18:39

@valda55 Ta Ukrajinka… já ale odešla jinam, protože nevěděla co se mnou ani jen u ovulace :zed: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
17.8.19 18:29

Ahoj @Lilian a kam si prestoupila? Mudr Schmitz už tam nedělá. Doporučuji mi teď Pronatal mudr. Reslovou. Mě bude čekat IVF příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.8.19 00:07

@ESlunce Js byla v pronatalu (momentálně jsem těhotná) chodila jsem k Lojkovi. No, dokud jsem s nim řešila můj přesun k nim, přístup na jedničku. Poté je z nej pěkný arogant :-) si člověk nevybere. Resslovou neznám, ale držím moc palce :hug:
Jinak Schmitz je v Gennetu v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.10.19 14:30

Ahoj holky, teď přemýšlím, že Stellart navstivim, ale tou Ukrajinkou jste mě znepokojily. Byla některá z vás na umělém oplodnění u ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.10.19 09:36

Stellart Teplice

Zdravím děvčata,

jsem ve stellartu od ledna. Zatím mi udělali všechna možná vyšetření a nyní čekám jestli zítra přijde MS nebo ne. Pokud ne, tak půjdeme na první IVF. Ukrajinská doktorka už tam není a iVF řeší pan doktor Koudela. Nemůžu si stěžovat. Uvidíme jak to dopadne. Má někdo zkušenost s IVF? Jak probíhá ten začátek? Od kdy se píchají injekce atd?

Děkuji a všem přeji pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.10.19 20:01

@Lilian.white Moc děkuji, utvrdila jsi mě v tom, že jsem si správně vybrala Pronatal. Můj přítel byl ve Stellartu na spermiogramu, který dopadl špatně a oni nám řekli, že to špatný není, že se máme snažit dál, že to půjde. No bohužel rok utekl a stále nic. Proto raději do Pronatalu, snad tam budou mít lepší přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.10.19 23:48

Zdravím všechny,
ráda bych se podělila o své zkušenosti se Stellartem a doktorem Schmitzem. Na první konzultaci s panem doktorem jsem mu řekla o prodělané tromboze, manžel tam byl se mnou a pamatuje si to také. Podstoupila jsem vyšetření základní (amh 1,6 a zvýšený prolaktin který se testnul znovu a prý v normě) a svoje první ivf (léky pouze: gonal, cetrotide a ovitrell), které bohužel nedopadlo. Respektive ze 7 oocytů se 5 oplodnilo, 3 embrya to nedaly do pětidenní kultivace. V den transferu mě ráno volali, že to vypadá jen na 1 embryo na zavedení a žádné mrazáčky. Embryo se zřejmě chytlo jen na chvilku, test krve negativní, ale těhu test v limitu pozitivní. Samozřejmě po neúspěšném ivf jsem začala pátrat po příčině. Po ivf jsem šla ke své gynekoložce a celé jí to odvyprávěla a ona nevěřícně zakroutila očima :roll: a řekla nj pan doktor věděl o trombóze a přesto vám nenasadil clexane nebo fraxiparin na ředění krve…V tu chvíli důvěra v pana doktora klesla na bod mrazu. Další vyšetření krve provedla až ta ukrajinská doktorka. Zeptala se, zda pan doktor řešil ten prolaktin..ne prý byl v normě, byla má odpověď. Z krve opět vyšel zvýšený prolaktin, tak nasadila dostinex na 2 měsíce. Tím mě mimochodem vyléčila i šílené migrény se zvracením, zřejmá příčina zvýšeného prolaktinu. Na druhé ivf už jsme přešli do cube v Praze a zatím naprostá spokojenost. Příští týden si jdu pro léky a za měsíc začnu stimulovat. Závěrem chci říci, nenechte se odbít, vše si ohledně ivf nastudujte, ptejte se doktorů i na zdánlivé blbosti, dožadujte se informací a vícero vyšetření pro odhalení neplodnosti a příčin neúspěšných ivf. Omlouvám se za slohovku. Všem nám přeji, ať se brzy splní náš společný sen a chovat mimi v náručí :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.