Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bridgetka já jsem ze Stellartu odešla, jejich ceník najdeš na stránkách. ![]()
@Nysmo píše:
@Bridgetka já jsem ze Stellartu odešla, jejich ceník najdeš na stránkách.
Děkuji za info. Já tam včera byla a řekli mi že se platí za IUI a spermio dle ceníku. Přičemž když jsem tam volala,tak mi řekli, že když VZP tak neplatit nic. Takže měnit car nebudu. Jejich přístup byl divnej. Každý říká něco jinýho. Moc děkuju.
@iubire ahoj.nakonec nam to loni nevyslo.v 11tt jsme o mimi prisla.
Ale ted jsem jak na trni. Mam 6dní zpoždění. Testy negativni i krev negativní. Nikdy jsem takove zpoždění neměla. Tak nud se hcg teprve objevi. Nebo ms dorazi. Jen doufám že to není mimodelozni tehu.
Priznaky na tehu mam.
Já musím bohužel stellart nedoporučit. Co odešel pan doktor to tam jde od desíti k pěti, ukrajinská doktorka, která ani neví která bije je naprostá katastrofa. Kdo se rozhodujetw, tam určitě ne ![]()
@Lilian.white píše:
Já musím bohužel stellart nedoporučit. Co odešel pan doktor to tam jde od desíti k pěti, ukrajinská doktorka, která ani neví která bije je naprostá katastrofa. Kdo se rozhodujetw, tam určitě ne
On už tam neni Mudr. Schmitz
@valda55 bohužel ne
je tam jediná tahle. A to je fakt šílený!!!
Aha😐 Kdo tam dělá umělé oplodnění?? Krom Schmitze to nikdo jiný nedělal.
@valda55 Ta Ukrajinka… já ale odešla jinam, protože nevěděla co se mnou ani jen u ovulace
![]()
Ahoj @Lilian a kam si prestoupila? Mudr Schmitz už tam nedělá. Doporučuji mi teď Pronatal mudr. Reslovou. Mě bude čekat IVF příští rok
@ESlunce Js byla v pronatalu (momentálně jsem těhotná) chodila jsem k Lojkovi. No, dokud jsem s nim řešila můj přesun k nim, přístup na jedničku. Poté je z nej pěkný arogant
si člověk nevybere. Resslovou neznám, ale držím moc palce ![]()
Jinak Schmitz je v Gennetu v Praze ![]()
Ahoj holky, teď přemýšlím, že Stellart navstivim, ale tou Ukrajinkou jste mě znepokojily. Byla některá z vás na umělém oplodnění u ní?
Zdravím děvčata,
jsem ve stellartu od ledna. Zatím mi udělali všechna možná vyšetření a nyní čekám jestli zítra přijde MS nebo ne. Pokud ne, tak půjdeme na první IVF. Ukrajinská doktorka už tam není a iVF řeší pan doktor Koudela. Nemůžu si stěžovat. Uvidíme jak to dopadne. Má někdo zkušenost s IVF? Jak probíhá ten začátek? Od kdy se píchají injekce atd?
Děkuji a všem přeji pěkný den ![]()
@Lilian.white Moc děkuji, utvrdila jsi mě v tom, že jsem si správně vybrala Pronatal. Můj přítel byl ve Stellartu na spermiogramu, který dopadl špatně a oni nám řekli, že to špatný není, že se máme snažit dál, že to půjde. No bohužel rok utekl a stále nic. Proto raději do Pronatalu, snad tam budou mít lepší přístup
Zdravím všechny,
ráda bych se podělila o své zkušenosti se Stellartem a doktorem Schmitzem. Na první konzultaci s panem doktorem jsem mu řekla o prodělané tromboze, manžel tam byl se mnou a pamatuje si to také. Podstoupila jsem vyšetření základní (amh 1,6 a zvýšený prolaktin který se testnul znovu a prý v normě) a svoje první ivf (léky pouze: gonal, cetrotide a ovitrell), které bohužel nedopadlo. Respektive ze 7 oocytů se 5 oplodnilo, 3 embrya to nedaly do pětidenní kultivace. V den transferu mě ráno volali, že to vypadá jen na 1 embryo na zavedení a žádné mrazáčky. Embryo se zřejmě chytlo jen na chvilku, test krve negativní, ale těhu test v limitu pozitivní. Samozřejmě po neúspěšném ivf jsem začala pátrat po příčině. Po ivf jsem šla ke své gynekoložce a celé jí to odvyprávěla a ona nevěřícně zakroutila očima
a řekla nj pan doktor věděl o trombóze a přesto vám nenasadil clexane nebo fraxiparin na ředění krve…V tu chvíli důvěra v pana doktora klesla na bod mrazu. Další vyšetření krve provedla až ta ukrajinská doktorka. Zeptala se, zda pan doktor řešil ten prolaktin..ne prý byl v normě, byla má odpověď. Z krve opět vyšel zvýšený prolaktin, tak nasadila dostinex na 2 měsíce. Tím mě mimochodem vyléčila i šílené migrény se zvracením, zřejmá příčina zvýšeného prolaktinu. Na druhé ivf už jsme přešli do cube v Praze a zatím naprostá spokojenost. Příští týden si jdu pro léky a za měsíc začnu stimulovat. Závěrem chci říci, nenechte se odbít, vše si ohledně ivf nastudujte, ptejte se doktorů i na zdánlivé blbosti, dožadujte se informací a vícero vyšetření pro odhalení neplodnosti a příčin neúspěšných ivf. Omlouvám se za slohovku. Všem nám přeji, ať se brzy splní náš společný sen a chovat mimi v náručí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.