Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lu1986 Nebudeme otálet, zítra budu volat
Když by se to nestihlo, tak se samozřejmě nic neděje. Nejdůležitější je dopracovat se k miminku a jestli to bude o měsíc dýl nebo ne, na tom nezáleží
Jinak moc gratuluju k miminku ![]()
@MilenaP To máš pravdu, nic se nemá uspěchat, tak volej a pak klídek…chce to opravdu pozitivní přístup a brzy se budeš radovat, jako my z //
Hodně štěstí a děkuju ![]()
Ahoj mamky čtu zde příspěvky, nenašla jsem příspěvek žádný z roku 2017. je tu někdo kdo tam chodí? vybírám mezi pronatal a stellartem…a pak tápu s věkovou hranicí a co pojištovny hradí a co už ne, páč mi každý říká neco jiného a webk rovnež. v dubnu letos mi bude 39. kamarádky mi říkají že pojištovny hradí do 39 let + 364 dní a webky říkají že pouze VZP má tuto vyjímku a zbytek pouze do 38 + 364 dní..jak to teda je? mám zp mv dík
@ESlunce píše:
Ahoj mamky čtu zde příspěvky, nenašla jsem příspěvek žádný z roku 2017. je tu někdo kdo tam chodí? vybírám mezi pronatal a stellartem…a pak tápu s věkovou hranicí a co pojištovny hradí a co už ne, páč mi každý říká neco jiného a webk rovnež. v dubnu letos mi bude 39. kamarádky mi říkají že pojištovny hradí do 39 let + 364 dní a webky říkají že pouze VZP má tuto vyjímku a zbytek pouze do 38 + 364 dní..jak to teda je? mám zp mv dík
Stellart
Já tam byla 3× darovat vajíčka, naposledy v lednu a za mě spokojenost.
@ESlunce za mě Stellart. Já při prvním ivf chodila do Pronatalu a už nikdy víc. Na Stellart jsem slyšela samou chválu.
@HankaS82 jojo dneska návštěva u dr. Hned odběr čtyř ampuli krve a za dva týdny komplex vyšetření. Tak sem zvědavá na všechny výsledky zdali se třebas najde zádrhel. Stále věřím že nám to půjde dle prirody
@ESlunce ahoj,chodím do Stellartu, jsem po prvním Ivf, podařilo se a začínám 6tt, tak snad se bude vse dobre vyvijet
jinak mi bude 39let za měsíc a stihli jsme to, ptz pojišťovna hradí do 38+365dni ![]()
@Tynka78 gratuluji…to mate stesti ze jste to stihli. Me bude za dva tydny 39 takze aspon odbery krve prvni komplexni vysetreni stihneme
@ESlunce ale psala jsi že máš poj. Minist. Vnitra,?Myslim že se doktor zmínil ze jen ta platí opravdu do 40 let, zkus se poptat ![]()
@Tynka78 bohužel je prý nová úprava zákona, volali i revizního lékaře
Zdravim, jsem tu nova a jsen, rada ze jsem zde ve vasi diskuzi. Ja ted podstoupila minimalni stimulaci v Pronatalu v Teplicich, jsem uplne znechucena postojem sester a doktor Lojka, me taky zaskocil. V patek jsem mela dva foliky 9 a 13 mm, dnes podle neho jen jeden 15 mm ze pry rostou pomalu, kam se stratil ten druhy nevim. Hlavne ultrazvuk dost odbyl. Rekl ze to ukoncime. Ja nadopovaba hormonama jsem odesla, venku jsem se rozplakala a sla k Stellartu. Stala jsem pred dvermi a zavolala na recepci, zvedla to prijemna vrchni sestra, ktere jsem vse vysvetlila a ona mi rika, a kdy muzete prijit na konzultaci, ja se hned ted jdu poradit s lekarem. Moje odpoved byla, ze stojim pred vchodem, vzali me ihned. Pan foktir Schmit, je prijemny a vyslechl me, kdyz jsem mu rekla, jaky jsem mela protokol, tacal nadavat, ze to byli vse spatne, fbes jsem byla 13 dc a vubec mi bedali nic na oddaleni ovulace. Predstavte si, ze mezi uz v Pronatalu a uz ktery mi udelal hned v Stellartu preslo pul hodiny a doktor rika, vzdyt vam ty folikuly popraskali. Hrozne se rozcilil na Pronatal. Domluvili jsme se na tom ze hned jak prijde menzes zacneme znovu. A hlavne v Pronatalu mi hned rekli ze v mem velu se na to mam vykaslat a on mi rekl, vas vek je normalni. Neni to nic steasneho zeby do 49 mohou normalne otehotnet. Me je 45 let. Po miminku s partnerem s kterym jsem uz 10 let moc touzime. Takze jsem rada, ze tady ctu jen chvalu a uz jsem si jista, ze jsem udelala dobre. Kdybych sla byvala hned tak se mozna vse podarilo. V Prinatalu jsem dala za leky ba minimalku 19 tisic a 3000 za preruseni protokolu.
@iubire
Ahoj…dlouho jsem se rozhodovala mezi Pronatalem a stellartem. Zde byla i dobrá recenze když by sis dala do vyhledávače. Hned jsem se rozhodla pro stellartem. Byla jsem na klinice párkrát a než jsem se pustila do léčby Sama příroda si poradila a jsem v 6tt. Hodně štěstí
@ESlunce gratuluji, to je krasne, tak se drzte oba.
u me to pritodbe nejde, mam nepruchodne vejcovody. ![]()
Dobrý den, děvčata, nyní mě zajímá aktuální ceník stellartu. Zvazuji změnu CARu. Jsem pojištěna u VZP. Co si všechno člověk v Teplicích hradí sám, prosím? Děkuji moc za info.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.