Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to neznám
Každopádně po laparce bude mudr. chytřejší.Hlavně si zbytečně nelámej hlavu ![]()
Já to mu řeknu… ale MS bolesti jsem měla úplně nejhorší, když jsem byla hodně mladá a pak tak nějak normálně pár dní před MS, ale snesitelné, bolesti při ovulaci mám taky. Při zánětu močáku bolí močení ne? To mě vůbec ne, jen chodím na malou už několik let snad každou hodinu. Já si taky říkám, že je to věkem. Teď mi bude 37 let a všimla jsem si poprve asi před třema měsíci, že se mi trošku zkrátila menstruace, to je údajně příznak stárnutí vaječníků, co taky čekat, nemládnu. Ono to může dopadnout tak, že si udělám hormonální profil a zjistím že je to v háji ![]()
Já vám a sobě hlavně přeju, ať to není ta endometrioza, co jsem o tom četla, tak tedy nic moc. Oni to nějak trochu odstraní, ale za rok to tam je často znovu, pakárna
…
Endoška je hrozná mrcha
Raději nemyslet
Já mám dojem že čím jsem starší,tím je to horší
Jinak nebud pesimista,dnes jsou takové možnosti
Také jsem přemyšlela nad stárnutím vaječníků ale ani to není konečná ![]()
Holky kolik vám vlastně je, jsem trochu mimo jestli jste to už psaly a máte už nějaké dítě?
Věk mám v podpise pod příspěvky.děti bohužel nemám,akorát ty chlupaté ![]()
Bude mi v březnu 35 let, děti taky ještě nemám, mám dva chlupaté kluky
každý mi říká, že už jsem stará na první dítě, ale já si tak vůbec nepřipadám, v tomto věku mám nejlepší podmínky pro dítě, nevím, proč bych měla být stará, to je směšné.
Osky, já nic nevidím
chodím sem celkem chvíli, nevím kde máš na mysli ten věk …
An, druhý až třetí den menstruace ti udělají hormonální profil a neboj se ničeho, kdyby náááhodou jsi měla předčasné ovariální selhání, tak není nic ztraceno, ještě zbývají darovaná vajíčka ![]()
An, já taky, v hlavě to mám srovnané, manžel by na to také přistoupil, takže ano, šla bych do nich. Vždyť by to dítě bylo „moje“, já bych si ho odnosila, vyživovala, porodila atd..bylo by prostě moje.
Kiburi píše:
An, já taky, v hlavě to mám srovnané, manžel by na to také přistoupil, takže ano, šla bych do nich. Vždyť by to dítě bylo „moje“, já bych si ho odnosila, vyživovala, porodila atd..bylo by prostě moje.
Moje řeč ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď