Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Slyšela jsem u svého ženského že se s Pronatalem nedohodl na penězích.
Ahojky,
já tam přešla za dr. z Pronatalu a jsem tedy spokojená. Prostředí super, oproti Pronatalu taneční sál a soukromí a personál na úrovni. Objednací doby také nebudou dlouhé, protože je to nové CAR a moc pacientek o něm neví.
Aha, myslela jsem, že ho znáš z Pronatalu. Normální, příjemný, vstřícný a hodně uznávaný.
Ahoj, četla jsem vaši diskuzi a chtěla bych na ni reagovat, protože pana doktora Schmitze znám. Z Pronatalu odešel do své soukromé praxe, má ji v Krupské ulici v Teplicích. Je to nejen výborný odborník, ale i komunikativní člověk a navíc sympaťák. To vše je umocněno příjemným prostředím a vlídným zacházením. Pacientky se mu prý jen hrnou a to i přesto, že jsem nikde nenašla reklamu. A to snad mluví samo za sebe, ne?
Sári,
máš pravdu. Já bych také neměnila a proto jsem za ním přešla do nového CAR.
Ahojky já měla dr. Schmitze při prvním IVF byl super pak odešel chtěla jsem za ním ale nakonec jsem druhé IVF podstoupila v Pronatále a povedlo se jinak jako dr. je skvělý komunikuje hlavně si pamatuje a ne jako dr. Rešlová takže můžu jen doporučit ![]()
Holky dám na vás a na další IVF se objednám k němu.Já jezdila do Pronatalu do Teplic a na OPU a transfer do Prahy.Teplicky Pronatal nemá smlouvu s pojištovnou MV.Pro mě to bude jednoduší podstoupit vše v jednom CARU. ![]()
Ahoj holky,ráda se k vám přidám.Jezdila jsem do teplického Pronatalu a napodruhé se zadařilo.Celé druhé IVF se mnou dělal Mudr.Schmitz.Nemůžu si ho vynachválit,perfektní ![]()
Tak to jsem ráda, že čtu i Tvojí spokojenost s panem doktorem. Já bych už k jinému nešla - co se týče gynekologa i odborníka na IVF! A naštěstí to je v místě - v Teplicích.
Ahoj holky, je pravda, že dr. Schmitz má sám dítě z umělého oplodnění a k pacientkám podle toho přistupuje? Nebo si to vymýšlí, aby měl „kšefty“?
Já jsem taky slyšela že dr.Schmitz má dítě z umělého.Mají kluka
Před pár dny tady vznikla diskuse s názvem dr. Schmitz a pak náhle zmizela, nechápu proč ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.