Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1860
2.3.11 10:48

To je tedy šok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.3.11 10:59

Blbý to je, od té doby co jsem to četla z toho nemám taky úplně dobrý pocit, ale… zase si na druhé straně říkám, že jim musí být jasné, že když nedělají svou práci dobře, že se to prostě ví… ono fakt není problém někoho identifikovat, když je na diskuzi konkrétního centra a píše tam datumy kdy byl na jaké prohlídce a další podrobnosti. Tady se jednalo o holčinu co odmítala ty dávky hormonů, taková neposlušná klientka a možná i trochu provokatérka ve smyslu přírodních postupů. Ona ji odepsala hodně korektně, ta doktorka, nic zlého, dívčina to zkopírovala do diskuze, ten mejl… ale já si nemůžu teď vzpomenout co to byla za diskuze, z počátku jsem tady prolízala a četla fakt kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.11 11:04

tak to abych čekala taky mail nebo snad ještě něco horšího?

• Citovat
  • Upravit
2486
2.3.11 11:12

Jo a zamknout by asi nebyl problém, jen já teda houby vím jak se to tady dělá… když se chce někdo přidat, tak jen pošle soukromou zprávu a je vpuštěn. A posílají, to vím taky odsud… jsem v jedné zamčené diskuzi, ale spíš víc na čumendu, nejsem tam dlouho a oni už mají mezi sebou bližší vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.3.11 11:23

Tak to radši holky zamkneme, ale já taky nevím jak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
2.3.11 11:28

Také nevím přesně jak.Nejspíš přes adminy a někdo musí byt moderátor.A propo,můžu tedy očekávat také mail..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.3.11 11:54

Holky to s tím mejlem nebue tak horký, podle mě je to extrém, ale to že to tady můžou číst lidi z caru je pravděpodobné.

Já jsem na emiminu chvíli, takže fakt nevím jak to uzavřít, zkusím se podívat jestli tady k tomu není něco napsané, nebo nám někdo poradí, pokud to teda chcete uzavřít, já to nechám na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.3.11 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
2.3.11 12:00

Možná by byla skupina lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.3.11 12:39

To jo, ale já to neumim :oops: myslím si, že doktoři nemají číst, aby pročítali diskuse, asi to byla velká náhoda…akorát ten náš název je myslím hodně špatný :-( asi by bylo lepší to uzavřít, teď nemám čas, jedině doma večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
2.3.11 12:42

Já netuším jestli jde jen změnit název diskuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 16:51

Zdravím,
tak jsem si pročetla celou diskuzi.Myslim si, že ta která se rozhodne jít k dr.Schmitzovi neprohloupí.Byl mi doporučen kamarádkou, která také byla v Pronatalu v Tp a hned jak si otevřel svojí ordinaci, tak jsem tam naběhla(už jsem byla 4měsíci těhu). Nemám (naštěstí) zkušenost s umělým opladněním,ale pana doktora si chválím velice jak profesionálně, tak i lidsky. To semé sestra i recepční jsou moc fajn..Moc příjemný prostředí a to je si myslim základ. Držim všem pěsti, ať jste spokojený u pana doktora a ať to každé z vás vyjde !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
3.3.11 18:16

Ahoj holky :-)
tak teď jsem pečlivě přečetla celou diskusi ke Stellartu a chtěla bych moc poprosit určitě i za ostatní, co ještě někdy budou potřebovat najít informace a hlavně osobní zkušenosti a poznatky o Stellartu, o kterém zatím není tolik informací, aby jste diskusi nezamykaly. Pro mě osobně je tahle diskuse jedinečným nakopnutím k tomu, že zítřejší termín, co mám ve Stellasrt domluvený na první konzultaci, určitě nebudu brát jako schůzku někde u felčara, ale schůzku u odborníka.
Možná abych Vám něco řekla o mém snažení mít mimi. Je mi 30 let, v r. 2007 diagnóza Endometrióza nejvyššíso stupně, r.2008 a r. 2009 laparoskopie, částečné odstranění, ovšem je tam pořád, k tomu anovulační syndrom. A v 11/2010 návštěva Pronatalu v TP, kdy mi řekli, že mě připraví na stimulaci, která proběhne v lednu 2011 a v únoru 2011 ICSI. Takže jsem si píchala Puregon 225,Pregnyl, Orgalutran a baštila Estrimax 3×1 denně,celou stimulaci jsem trpěla, nemohla jsem pít, jíst, ani chodit, břicho jsem měla hodně nafouklé a celkově jsem otekla a zavodnila se, na UZ jsem chodila obden a neustále jsem slyšela, vajíčka nejsou oki, zvýšíme dávky, a ohlídejte se ať nemáte hyperstimulaci.Nakonec odebrání vajíček a jejich oplodnění v sobotu 12.2.2011. Protože jsem chtěla mít jistotu, že vše bude oki, připlatili jsme si prodlouženou kultivaci a pro jistotu i zamražení, aby jsem eventuelně nemusela podstupovat další stimulaci. Ve středu mi z Pronatalu telefonovali, že transfer embryí bude ve čtvrtek 17.2. ve 12:30, ovšem další den mi v 10 hod zavolal pan doktor a řekl, že transfer se bohužel konat nebude, že všechny odebraná vajíčka jsou mrtvá ( bylo jich celkem 19, 12 mělo být zmraženo), hovor trval 2 min a celá léčba, protože jsem samoplátce stála 80 tis ( 45 léky a 35 lékařské úkony). S takovou informací jsem se nespokojila, chěla jsem vysvětlení a na to jsem dostala odpověd, objadnat na recepci…po objednání na 2.3.2011 mi bohužel hodinu před termínem zavolali, že mají technický problém. Takže jsem objednaná 10.3. ale to jim tam půjdu už jen vynadat za jejich chování a sprostotu!!! :cert: Protože nikdo nebyl schopný říct, co mi udělali s 19 vajíčky!!!
Zítra začnu nanovo, snad už bez boje a ve Stellartu.
Mimochodem, moc děkuju za celou tuhle diskusi, byla pro mě opravdu moc pozitivní a přínosná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.3.11 19:52

Ahoj holky :-)
je pravda, že se trošku bojím sem psát, protože jsem napsala dost informací o Pronatalu…
Leelloo, tvůj případ je strašný, 19 vajíček 8-o a ani jedno nepřežilo…je mi to moc líto a doufám, že budeš mít větší štěstí ve stellartu, jestli máš nějaké papíry z Pronatalu, vezmi je panu doktorovi, moc mu to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.3.11 19:55

Simončíku, ani nevíš, jakou radost mi udělaly tvoje řádky…já taky nějak vnitřně cítím, že pan doktor je prostě pan doktor a, že mi bude CHTÍT pomoci k otěhotnění, třeba to nevyjde, ale jemu věřím, že nejsem jen další kus ve frontě. Jsem moc ráda, že jsem k němu šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.