Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7547
13.4.11 17:28

Nevím jestli zamlklé nebo spontání potrat, dnes jsem začala silně krvácet, takže je vše ztraceno a před 4 měsíci jsem to měla úplně stejně, takže to asi náhoda není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.4.11 17:48

Tak to mě mrzí, už jedno dítko máš? To bylo bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
13.4.11 17:49

Právě, že nemám žádné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.4.11 17:52

Aha :-( a kolik ti je Kali?

Budu večer, musím se jít věnovat klientům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
13.4.11 17:54

Teď v říjnu mi bude 27, vím že to ještě není bůh ví jakej věk, ale po miminku moc toužím a prostě se nějak nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
13.4.11 20:16

Tak bohužel to opět nevyšlo, hcg kleslo na 5,3, takže se nám miminko zase pustilo. Jsem na dně, fakt už na to nemám sílu… počtvrté…

Kali píše:
Teď v říjnu mi bude 27, vím že to ještě není bůh ví jakej věk, ale po miminku moc toužím a prostě se nějak nedaří

Vím přesně, o čem mluvíš. Zažila jsem to samé. Loni samovolný potrat v 9tt a kyretáž. Letos 2× biochemické těhotenství /odešlo s MS po slabounce pozitivních těhotenských testech/. Teď jsem měla silně pozitivní mamatest, prostě dvě čárky jak vyšitý, objednaná k doktorovi na utz… a prd, dneska v krvi hcg jen 5,3. Těhotenství je od hodnoty 5, ale už to mělo být dávno ve stovkových hodnotách :cry: V pátek jedu do Stellartu na vyšetření a na krev. Takže mohu pana doktora Schmitze doporučit, nevěnuje se jen neplodným párům, ale řeší i potraty. A ty jsi měla pozitivní testy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.4.11 21:16

To jsou špatné zprávy… :think:

Ale můžete otěhotnět, to je důležité, tak teď jen vykoumat proč se mimčo neudrží, věk máte super, to bude určitě dobré, pan doktor vám pomůže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
14.4.11 09:00

Ahojky děvčátka :mavam:
Leni pozitivní test jsem měla a hcg prokázáno i v krvi, jenže bohužel někde je problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
14.4.11 11:58
Ananta píše:
To jsou špatné zprávy… :think:Ale můžete otěhotnět, to je důležité, tak teď jen vykoumat proč se mimčo neudrží, věk máte super, to bude určitě dobré, pan doktor vám pomůže :kytka:

Ano, věřím, že pomůže, jen je mi teď hodně smutno. Co ale nechápu, včera už byl těhotenský test sněhobílý a dnes na něm zas slabá růžová čárka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
14.4.11 11:58
Kali píše:
Ahojky děvčátka :mavam:
Leni pozitivní test jsem měla a hcg prokázáno i v krvi, jenže bohužel někde je problém :think:

A pamatuješ si ještě hodnoty hcg v krvi? Byla jsi opakovaně po dvou dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
14.4.11 12:26

Byla jsem po dvou dnech, ale hodnoty krve mi sestra neřekla, ale vše nasvědčuje tomu, že šlo biochemické těhotenství, měla jsem to dvakrát v listopadu a teď. A na utz doktor nikdy nic neviděl a vždy jsem začala krvácet 10 den od očekávané ms :think:
No jestli to bude 4 za sebou tak mě trefí, je opravdu hroznej pocit o to přijít i když je to krátce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
14.4.11 13:36

Kali a ptaly jste se doktora co by to mohlo způsobovat? Ono to biochem těhotenství se děje běžně a většinou o něm žena vůbec neví když netestuje… ale pokud je to opakovaně a častěji… mohl by být někde problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
14.4.11 13:45

To právě nevím a proto jsem nás objednala do stellartu., Skoro 3 roky čekám, v srpnu mi dělali laparku a konizaci děložního čípku a když už se zadaří, tak zase tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
15.4.11 10:03

Lenik
Moc mě to mrzí :-( ale jak tu bylo napsáno, důležité je, že otěhotnět můžeš :palec: a teď už opravdu jen vymyslet jak mimi udržet. S tou tvojí nekončící sílou s tím bojovat,to musí vyjít! Obdivuju tě moc, za to, že 4× se něco pokazilo a ty se s tím pereš dál :kytka: Dej vědět jak jsi dnes dopadla ve Stellartu, snad pan doktor pomůže. Budu ti držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
15.4.11 10:15

Kali
Rozhodně bych jednala stejně a šla do CAR kde jsou odbornící nejem na medicínské úrovni, ale hlavně jsou to lidé na správných místech a snaží se pomoc, a ne to dělat jako v Pronatalu, kvůli penězům a úmyslně přehlížet problémy aby peněz bylo víc. Fuj, pořád se na ně zlobím! Stellart a celý jeho přístup je úplně o něčem jiném, jde to v klidu, s vysvětlěním, pochopením a doktor se ti maximálně věnuje a je lidský!
Jinak u tebe je pozitivní to, že máš za sebou laparku, a je oki :palec: , že tam není třeba endomtrióza (tu mám já :cert: ) nebo nějaká další potvora, ještě máš i oki věk a zbytek bude muset vyřešit lékařská věda, ale určitě pomůžou, budu držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.