Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JO SE MNOU TO NENÍ TAK RŮŽOVÉ MAM MALE FOLIKY DNES JSEM BYLA NA KONTROLE A V PATEK MUSIM ZNOVA ALE NEVÍM MUSÍ TROCHU POVYRUST A JAK NE TAK ZASE AŽ DALŠÍ MĚSÍC A TO UŽ BUDE S NĚJAKOU STIMULAČKOU.A CO TY ![]()
Minko, tak držím palce ať ti povyrostou ![]()
Já jsem zatím neabsolvovala žádné IUI ani IVF a bojím se toho. Už jsem psala v tom delším příspěvku.
Minko kolik ti je? Proč se vlastně léčíš s neplodností? Nevím jestli jsi to psala, možná jsem to přehlédla. Neřékal doktor Schmitz něco o tom IVF kdy ho bude moc dělat v TP? Zatím se myslím jezdí do Prahy…
Přeji hezký den ![]()
Holky se mnou také počítejte do uzavřené skupiny.
Jinak včera jsem byla na utz a žádná sláva na c14 dc nevětší folík jen 10 mm tekže jdu v sobotu znovu
Kali, ok, tak jak nadu čas, tak zkusím skupinu uzavřít, zatím nevím přesně jak se to dělá. S minkou už jsme na SZ, budu ráda když se vyjádří ostatní zda se přidají.
Folíky, tak na ty se mi ještě nikdo nedíval, držím palce ať rostou, to jsem zvědavá jak to bude vypadat…
ted mám pracovní kalup, tak jen ve zkratce…
Kali píše:
Přeji hezký den
Holky se mnou také počítejte do uzavřené skupiny.
Jinak včera jsem byla na utz a žádná sláva na c14 dc nevětší folík jen 10 mm tekže jdu v sobotu znovu
AHOJ JA BYLA VČERA NEJVĚTŠÍ 14 DEN JEN 11MM TAKŽE V PATEK ZNOVA
JAK DO PATKU NEPOROSTOU TAK AŽ PŘÍŠTÍ MĚSÍC
DRŽÍM PĚSTI ![]()
Mini, to si na tom byla o milimetřík líp a ještě ve stejný den
, já jdu v sobotu ![]()
TAKŽE BUDEM SPOLEČNĚ NAKUPOVAT OBLEČKY!!!!!
URČO NAM TO VYJDE...........SNAD
![]()
snad jo, ale moc tomu nevěřím, ta smůla smůlovatá se mi nějak přilepila na paty ![]()
jj ja jsem se ji taky ještě nezbavila
dal ti doktor nějake stimulační leky nebo jsi zatím jen tak ![]()
Zatím jen tak. březnu jsem měla naposledy clostík, měl by účinkovat po dobrání ještě tři měsíce, ale vůbec tomu tak není.
Uvidím co mi dr. řekne v sobotu
Ananta
Já jsem byla na IVF v PZE v ISCARU. Sestřičky super, doktoři také, prostředí fantastické, vše bez zbytečných průtahů a čekání. Ze začátku při odběru vajíček jsem měla strach, jaké to bude a jak se ke mě budou chovat, ale všechno bylo na 110%
i přes to, že jsem řekla, že mám problém s narkózou, dali mi nějakou lehčí a pak ještě kapačky, takže jsem nezvracela
. Pak když jsem šla po prodloužené kultivaci na transfer to už bylo nádherné, koukat na ten UZ a vidět přenos embrii
jen lehce nepříjemné tlačení všech těch nástrojů, ale to bylo vedeljší. Po transferu jsem si 30 min poležela a kecala se setrou a paní co tam byla taky, pak jsem s přítelem jela domů, z cesty jsem měla docela srach
to drncání
aby se miminkům hned něco nestalo. Doma jsem od čtvrtka do něděle skoro poctivě ležela, pořád spala a lehce jsem měla bolesti v podbřišku, jako když to mám dostat
a v pondělí jsem blinkala celé dopoledne a odpoledne spala. Od včerejška se cítím naprosto ok
ale nevím, jestli to není špatně
nic mě nebolí, nejsem unavená, v klídku si uvařím, dám kávu na terase, na jednu stranu je to fajn, ale na druhou stranu nevím co si o tom myslet, je to správně a mimi jsou ok
? nebo je to špatně ![]()
Uzavřená skupina
Holky je mi jedno jestli skupinu uzavřete nebo ne, nechávám na vás ![]()
Leelo a čím v iscaru stimulujou ?
To je moc dobře, že tam byli všichni příjemní ![]()
Uvidíš určitě se mimískům u tebe líbit bude a že ti nic není nic neznamená, to ještě může přijít, hlavně se teď opatruj ![]()
JA SI MYSLÍM ŽE SE MIMISKUM BUDE LÍBIT U VŠECH V BŘÍŠKU AKORAD NĚKTERÉ MUSÍME JÍT TROCHU TRNIVOU CESTOU ![]()
MINKA22 píše:
JO SE MNOU TO NENÍ TAK RŮŽOVÉ MAM MALE FOLIKY DNES JSEM BYLA NA KONTROLE A V PATEK MUSIM ZNOVA ALE NEVÍM MUSÍ TROCHU POVYRUST A JAK NE TAK ZASE AŽ DALŠÍ MĚSÍC A TO UŽ BUDE S NĚJAKOU STIMULAČKOU.A CO TY
Minko nevěš hlavu, všechno dopadne dobře
musíš být v pohodě a v klidu a jednou to všechno bude oki
hlavně když budeš mít teď snad profesionální přístup
a ne felčaře
moc moc držím pěsti a dej vědět jak to vypadá
Mě foliky nejdřív vůbec nerostly a pak úplně kouzelně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.