Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak teď jsem dokončila stimulaci a zítra se chystám do ISCARU na odběr vajíček, transer by měl být teoreticky ve čtvrtek, ale uvidíme jak to dopadne, snad ne jako minule
, že nezůstalo ani jedno.
Máte někdo zkušenosti s ISCAREM, lékaři, sestřičky atd.? Díky.
Kali píše:
Byla jsem po dvou dnech, ale hodnoty krve mi sestra neřekla, ale vše nasvědčuje tomu, že šlo biochemické těhotenství, měla jsem to dvakrát v listopadu a teď. A na utz doktor nikdy nic neviděl a vždy jsem začala krvácet 10 den od očekávané ms
No jestli to bude 4 za sebou tak mě trefí, je opravdu hroznej pocit o to přijít i když je to krátce
Jojo, to důvěrně znám ![]()
Leellaa píše:
Lenik
Moc mě to mrzíale jak tu bylo napsáno, důležité je, že otěhotnět můžeš
a teď už opravdu jen vymyslet jak mimi udržet. S tou tvojí nekončící sílou s tím bojovat,to musí vyjít! Obdivuju tě moc, za to, že 4× se něco pokazilo a ty se s tím pereš dál
Dej vědět jak jsi dnes dopadla ve Stellartu, snad pan doktor pomůže. Budu ti držet pěsti!
Jo, právě, že už tu sílu nemám víš… ale když už jsem začala jezdit do Stellartu a vidím, že pan doktor má opravdu snahu, pokračuji…
A jinak k dnešní návštěvě ve Stellartu:
Jak víte, čárka na mamatestu slábla, až tam není vůbec. Do toho hcg jen 5,3, což je prý negativní. A dneska mi pan doktor Schmitz udělal utz a prý mám hodně vysokou sliznici a na 70% to nasvědčuje tomu, že JSEM těhotná. Tak baby raďte! Já z toho totiž moudrá nejsem. ![]()
MINKA22 píše:
AHOJ HOLKY DOUFAM ŽE NERUŠÍM PŘEČETLA JSEM SI VAŠE PŘÍSPĚVKY A DONUTILO MĚ TO SE OBĚDNAT DO STELLARTU K PANU DOKTOROVI MOMENTALNĚ JSEM V PRONATALU TAKŽE JSEM ZVĚDAVA JAK TO DOPADNE NA KONZULTACI JDU VE STŘEDU,DOUFÁM ŽE BUDU NADŠENA JAKO VY A UDĚLALAA JSEM DOBŘE V PRONATALU MAM TED NEUSPĚŠNÉ IVF S NĚKTERÝMI NAZORY CO SE TYČE PRONATALU TAK S VAMI SOUHLASIM.TAK SE NECHAM PŘEKVAPIT![]()
Myslím, že budeš maximálně překvapená milým a přátelským přístupem. A pan doktor je kapacita! Přeju hodně štěstí ![]()
Lenik1983 píše:MINKA22 píše:Myslím, že budeš maximálně překvapená milým a přátelským přístupem. A pan doktor je kapacita! Přeju hodně štěstí
AHOJ HOLKY DOUFAM ŽE NERUŠÍM PŘEČETLA JSEM SI VAŠE PŘÍSPĚVKY A DONUTILO MĚ TO SE OBĚDNAT DO STELLARTU K PANU DOKTOROVI MOMENTALNĚ JSEM V PRONATALU TAKŽE JSEM ZVĚDAVA JAK TO DOPADNE NA KONZULTACI JDU VE STŘEDU,DOUFÁM ŽE BUDU NADŠENA JAKO VY A UDĚLALAA JSEM DOBŘE V PRONATALU MAM TED NEUSPĚŠNÉ IVF S NĚKTERÝMI NAZORY CO SE TYČE PRONATALU TAK S VAMI SOUHLASIM.TAK SE NECHAM PŘEKVAPIT![]()
Leellaa píše:
Jinak teď jsem dokončila stimulaci a zítra se chystám do ISCARU na odběr vajíček, transer by měl být teoreticky ve čtvrtek, ale uvidíme jak to dopadne, snad ne jako minule, že nezůstalo ani jedno.
Máte někdo zkušenosti s ISCAREM, lékaři, sestřičky atd.? Díky.
Já chodím do ISCARU, jsem z Prahy, MUDr. Schmitze znám odtud, dělal tam už před 8 lety, má od nich dceru z iui.
V ISCARU je to v pohodě, sestřičky jsou hrozně milé, doktoři jsou různí temperamentem, MUDr. Turková je někdy protivná, ale já s ním vycházím dobře, určitě se tam k tobě budou chovat hezky. Prostředí příjemné, akorát tam asi nevěří na mýdlo, na záchodech nejsou ani ty zásobníky, nic ![]()
Lenik1983 píše:
A jinak k dnešní návštěvě ve Stellartu:Jak víte, čárka na mamatestu slábla, až tam není vůbec. Do toho hcg jen 5,3, což je prý negativní. A dneska mi pan doktor Schmitz udělal utz a prý mám hodně vysokou sliznici a na 70% to nasvědčuje tomu, že JSEM těhotná. Tak baby raďte! Já z toho totiž moudrá nejsem.
No tedy to je víc než zamotané
věřit testu a výsledku hcg, nebo zkušenosti doktora. No jsem zvědavá jak to dopadne, ale moc ti přeju aby jsi byla těhotná! ![]()
Yancy
Díky za info ohledně ISCARU, vše bylo jak jsi napsala, sestřičky, doktoři a prostředí bylo v pohodě, i MUDr. Turková překvapila, vtipkovala ![]()
Teď už budu čekat jen na info ohledně transferu, uvidím jak to dopadne, je oplodněno 16 vajíček, tak si budu moc přát, aby to dopadlo dobře
a ne jako minule ![]()
Leellaa píše:
Yancy
Díky za info ohledně ISCARU, vše bylo jak jsi napsala, sestřičky, doktoři a prostředí bylo v pohodě, i MUDr. Turková překvapila, vtipkovala
Teď už budu čekat jen na info ohledně transferu, uvidím jak to dopadne, je oplodněno 16 vajíček, tak si budu moc přát, aby to dopadlo dobřea ne jako minule
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.