Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám za sebou laparku a konizaci děložního čípku, to vše mi udělal můj dr.
Ale co se týče jejich vyšetření, tak prvně
Kali píše:
Mám za sebou laparku a konizaci děložního čípku, to vše mi udělal můj dr.
Ale co se týče jejich vyšetření, tak prvně
Leellaa píše:Lenik1983 píše:No tedy to je víc než zamotané
A jinak k dnešní návštěvě ve Stellartu:Jak víte, čárka na mamatestu slábla, až tam není vůbec. Do toho hcg jen 5,3, což je prý negativní. A dneska mi pan doktor Schmitz udělal utz a prý mám hodně vysokou sliznici a na 70% to nasvědčuje tomu, že JSEM těhotná. Tak baby raďte! Já z toho totiž moudrá nejsem.věřit testu a výsledku hcg, nebo zkušenosti doktora. No jsem zvědavá jak to dopadne, ale moc ti přeju aby jsi byla těhotná!
Jsi strašně hodná, děkuju. Ale já nevěřím, že tohle dopadne dobře.
Minka
Psala jsi tu, že jsi zatím v Pronatalu a chystáš se do Stellartu,má to nějaký negativní důvod? Ptám se proto, že Pronatal mě opravdu moc naštval vším
Snad ve Stellartu budeš spokojená a povede to jen a jen k úspěchu. Já téměř po 2 měsících mám odebraná a oplodněná vajíčka a zítra mě čeká transfer a paradox? V Pronatalu se něco stalo se všema (19) vajíčkama a v Iscare jich je stále po 5ti dnech 16 ok ze 17! Pronatal mi tvrdil, že to je díky mému zdr.stavu, lháři, bych je trefila
![]()
To první IVF jak píšeš, že jsi podstoupila bylo atky v Pronatalu?
Budu ti i všem ostatním tady přát co nejvíc síly a nevzdávat to, všechno se dá řešit a nakonec to vyjde ![]()
Lenik
Ale no tak
, vím, že toho za sebou máš už hodně a je to síla, ale myslím, že to zvládneš
a myslím, že ať to dopadne jak to dopadne, přeju ti ať moc dobře a jsi těhu, tak se stejně nedáš a zkusíš to znovu, pan doktor Schmitz ti pomůže uvidíš, má spousty variant a jedna přeci musí vyjít ![]()
Vím, že si možná řekneš, že se mi to kecá, že se mi nic takového ještě nestalo, ale může stát a já s tím bohužel i počítám, zítra mám transfer, tak pak se uvidí, ale vím o sobě, že budu vstávat a bojovat do poslední chvíle i když to asi bude peklo ![]()
Leello, držím ti moc palce na ten transfér a ať se zadaří
prý je dobrý si dát pak denně trochu červeného na prokrvení, je to lepidlo, ale je to babská rada i když zní dost logicky, údajně do dost ženským poradili i v caru.
Leníku? Ty pořád ještě nemáš verdikt? Vždyť to musí jít poznat z krve, co dva dny krev a pokud roste HCG, tak jsi těhotná a těhotenství se vyvíjí… pokud jsem něco nepochopila, tak se omlouvám.
Ananta píše:
Leello, držím ti moc palce na ten transfér a ať se zadaříprý je dobrý si dát pak denně trochu červeného na prokrvení, je to lepidlo, ale je to babská rada i když zní dost logicky, údajně do dost ženským poradili i v caru.Leníku? Ty pořád ještě nemáš verdikt? Vždyť to musí jít poznat z krve, co dva dny krev a pokud roste HCG, tak jsi těhotná a těhotenství se vyvíjí… pokud jsem něco nepochopila, tak se omlouvám.
Ananto díky, ale červené víno ci raději dávat nebudu, protože si myslím, že právě to bylo vždycky spojováno s tím když někdo nechtěl být v jiném stavu, tak si dal horkou vanu a svařák, nebo stačilo víno. Ale i tak díky za snahu
. Baštím ted hodně tvarohové věci a vše co má hodně bílkovin, doporučila snaniční v Iscare
uvidím jak to za 14 dní dopadne.
Leellaa píše:
Minka
Psala jsi tu, že jsi zatím v Pronatalu a chystáš se do Stellartu,má to nějaký negativní důvod? Ptám se proto, že Pronatal mě opravdu moc naštval všímSnad ve Stellartu budeš spokojená a povede to jen a jen k úspěchu. Já téměř po 2 měsících mám odebraná a oplodněná vajíčka a zítra mě čeká transfer a paradox? V Pronatalu se něco stalo se všema (19) vajíčkama a v Iscare jich je stále po 5ti dnech 16 ok ze 17! Pronatal mi tvrdil, že to je díky mému zdr.stavu, lháři, bych je trefila
![]()
To první IVF jak píšeš, že jsi podstoupila bylo atky v Pronatalu?
Budu ti i všem ostatním tady přát co nejvíc síly a nevzdávat to, všechno se dá řešit a nakonec to vyjde
Minko ahoj… já sem nakukuju.
Nevím jestli jste četli diskuzi od začátku, řešili jsme uzavřenou skupinu, někteří sem přestali psát, protože se bojí psát otevřeně. Na jiné diskuzi se stalo, že doktorka z jednoho caru zjistila identitu jedné přispěvatelky, která se nepříliš lichotivě vyjádřila na adresu caru a pak jí psala mejl… taky mám trochu problém sem psát když si to může přečíst kdokoliv.
Já se teď snažím mailnko zapomenout na to, že musím 14 dní čakat na // jsem z toho docela
vůbec to neutíká
a tak sem jen kouknu, ale zlepším to
Jinak ohledně té uzavřené skupiny, já jsem v Pronatalu řekla Lojkovi otevřeně, že si myslím, že jsou továrna na peníze a řekla jsem i další věci, takže já si to jsem schopna napsat i do uzavřené a do otevřené diskuse
a klidně mu to i zopakuju a může si eventuelně kopírovat kde chce co chce
amatér jeden ![]()
Co nového u tebe Ananto? Jinak stále všemmoc držím pěsti - štěstí
![]()
Leell, já ti to moc přeju, moc, každý kdo tohle podstupuje si to zaslouží za všechny ty stresy… hlavně nás informuj jak jsi na tom ![]()
Kde jsi byla na tom transferu? U Schmitze v TP to ještě nejde ne? Jezdí se do Prahy? Bylo to vše ok, jak to probíhalo?
K té diskuzi a Pronatalu, je dobře a já tě za to obdivuju, že jsi jim to řekla, mě před doktorem klesá inteligence na IQ tykve, prostě jsem z nich ztrémovaná, když dělají něco špatně, tak konsternovaná natolik, že prostě odejdu a už mě tam nevidí, na víc se nezmůžu, tak si to pak vyventiluju na netu. Bohužel mám asi trochu paranoiu, ale fakt nebudu psát zcela otevřeně na veřejnou diskuzi, mám tady věk, výsledky testů, není žádný problém zjistit kdo jsem, když je známo do kterého caru chodím a nejsem sama, psala jsem si SZ s holkama co sem chodily.
Dnes jsem byla na té endokrinolgii a i přes jeden mírně zvýšený výsledek z krve, z testu co dělali v caru jsem úplně v pořádku a mám doporučení k IVF. Doktorka byla moc příjemná a říkala, že ta zvýšená hodnota (on aje tedy jen na hranici) může souviset s tím, že maminka i babička se se štítkou léčily. Teď tedy musím sebrat odvahu a zavolat do caru, to bude chvíli trvat, já se totiž toho IVF strašně bojím.
TO MATE URČO PRAVDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK JESTLI NĚKDO UDĚLA UZAVŘENOU SKUPINU TAK SE MNOU POČÍTEJTE
A JA SI ŘIKAM PROČ SEM NIKDO NECHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JSEM TO ALE TELE ![]()
Minko, tak uvidíme jak se vyjádří ostatní. A co ty? Kdy jdeš na inseminaci?
A Kali a ostatní? Leníku jak je?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.