Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
janouskova.luci píše:
Ahoj,pana dr.Schmitze znám osobně a je to supr doktor,zažila jsem ho poprvé u mého prvního samovolného potratu,krásně,slušně se mnou jednal a ted jsem ho zažila ,když nás poslal na akutní krizový císařský řez,který také prováděl.moc mu děkuji.chtěla jsem se zeptat zda má svojí ordinaci gynekologickou pro normální pacientky.?
Já osobně, mám Dr. Schmitze za PANA DOKONALÉHO DOKTORA
a gynekologickou ordinaci,myslím, že má, info určitě na stránkách www.stellart.cz
ahojky, můžu se přidat? netrpělivě čekám na zítřek..abysme se mohli objednat
o miminko se snažíme tři roky..tak doufám, že nám tu pomůžou..Ikdyž cesta bude ještě dlouháá ![]()
Vinnnusko, zažádej o vstup do skupiny „Stellart soukromě“ pustím tě, ale musíš zažádat.
Tady si ji najdi a dej vstoupit…
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12670.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12670.gif
Ahoj holky.
Do Stellartu chodim 8 mesicu z toho jsem skoro 7 tehotna.Jsem tam moc spokojena.Personal, pristup, zarizeni, vse na jednicku
Ja jsem skutecne maximalne spokojena a snad poprve se k dr i tesim ![]()
Romanko, máme uzavřenou skupinu, kdybys chtěla dej si žádost ![]()
Doberý den do Stellartu chodím je mi 24 a jsem nervozí z toho co mě čeka.A proto bys Me uklidnilo kdyby mi někdo poradil.Jsem ztrašně plachá a děkuji ![]()
Zavlacko, nevím, zda ti někdo z naší skupiny napsal info jak se k nám dostat, ale stačí napsat si žádost Anantě o přidání do skupiny a tam pak s náma můžeš probrat cokoliv potřebuješ
A ničeho se neboj ![]()
Ahojky prosímvás vy jste chodily do Stellartu. Tím to mám na vás velkou prozbu jestly jste to měla hrazené pojištovnou? Popřípadě kam vas do centra poslali na zákrok Dkuji nebo se už s toho čekání za odpoved. Moc mi to pomuže
Ju ve stellartu se platí, konzultace, spermiogram, krevní testy na hormony i iui, ivf atd. Léky dostaneš od doktora a platíš jim je, nemusíš do lékárny. Objednali nás během dvou dnů. Když budeš chtít umělé oplodnění tak tě pošle do Iscare v Praze a tam to jde přes pojištovnu, ale stejně se dává záloha 16 000kč. Je s nimi domluven. Nás čeká u nich první inseminace v srpnu, jestli bude ovulace O. K.
Snad ti to pomohlo co jsem napsala. ![]()
Můžu také zažádat do skupiny stellart soukromě. Jezdíme tam od června a ráda bych s vámi o tom pokecala.
Ahoj jak mužulohu 16 tisíc když to hradí pojištovna 3 pokusi? jinak u doktora bych to měla za 10500 kč
Ju když koukneš na stránky Iscare.cz tak tam to najdeš že se musí před ivf složit záloha 16000kč. Bud´něco vrátí a nebo dle potřeby se doplácí. Ve stellartu nám řekl doktor že při minimální stimulaci tak 32-35000kč. Snad ti to pomohlo trošičku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.