Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kali píše:
Já uvažuju nad tím jestli si raději nemám zaplatit celé IVf, kde je větší šance, než doplácet za léky na IUI, které nemusí vyjít, no uvidíme pan dr. na to a kde má stellart lékárnu, tam jsem jí nikde neviděla
Minko já bych právě stimulovala injekcema, ale záleží co mi dr. dá ![]()
Leell, ten přístup vypadá dobře, takže ti zákrok nedělal Schmiz jestli to dobře chápu…
Kdy máš vlastně testovat? Z toho co čtu na diskuzích stejně nic moc nepoznáš, příznaky těhotenství jsou často podobné předmenstruačním, takže se asi člověk může jen dohadovat a doufat, ideálně budeš naše první těhotná na diskuzi ![]()
Holky, já jsem zažádala o založení té uzavřené skupiny, tak čekám co bude dál, má to administrátor, zrovná já, která má nejmenší šanci že se zadaří, budu vám dělat starší ségru
![]()
Tak je založená v uzavřených skupinách diskuze „Stellart“ tak kdo by chtěl, tak se tam musí o vstup žádat, asi to tady znáte, tak to nebudu popisovat nějak podrobně ![]()
Ananta píše:
Tak je založená v uzavřených skupinách diskuze „Stellart“ tak kdo by chtěl, tak se tam musí o vstup žádat, asi to tady znáte, tak to nebudu popisovat nějak podrobně
Jejda, tak já to neznám, jsem tu malinko nová
a tak mi pls napiš co kde mám udělat ať vás neztratím a můžeme dál kecat ![]()
Ananta píše:
Leell, ten přístup vypadá dobře, takže ti zákrok nedělal Schmiz jestli to dobře chápu…Kdy máš vlastně testovat? Z toho co čtu na diskuzích stejně nic moc nepoznáš, příznaky těhotenství jsou často podobné předmenstruačním, takže se asi člověk může jen dohadovat a doufat, ideálně budeš naše první těhotná na diskuzi
Holky, já jsem zažádala o založení té uzavřené skupiny, tak čekám co bude dál, má to administrátor, zrovná já, která má nejmenší šanci že se zadaří, budu vám dělat starší ségru![]()
Schmitz mi zákrok nedělal, ale i tak to dělala moc příjemná doktorka
a vše vysvětlovala jako on.Testovat jsem se měla příští čtvrtek, ale bohužel dnes ráno od 4 hodin kdy mě vzbudila bolest břicha, jsem zjistila že krvácím
Volal jsem doktorov a ten řekl, ať přijdu v pondělí na krev, tak uvidím, ale moc nedoufám, že to bude v pohodě
Bych do toho
![]()
A proč prosím tě si myslíš, že máš nejmenší šanci? Musíš být statečná a v pohodě a silná, šanci máme každá a nesmíme to vzdát
Moc moc všem přeju ať to vyjde!!!
TAK TO JE MI LITO ZLATO ![]()
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJME
JE MI TO LITO ![]()
MINKA22 píše:
TAK TO JE MI LITO ZLATO
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJMEJE MI TO LITO
Jj, dííííky
už jsem to udělala. No co se dá dělat, musím se sebrat a zabojovat znovu
, nesmím být malá ubrečená holka, která se zhroutí, nesmím! I když krev bude až v pondělí, raději počítám se špatnou zprávou a pro uklidnění si vybírám dovolenou.
TAKŽE ZVU JEŠTĚ JEDNOU VŠECHNY DO UZAVŘENÉ SKUPINY ![]()
Už ti budu psát Leelli tam…
Ahoj holky,
jsem tu dnes poprvé, tak se chci zeptat, jak se dostanu do vaší uzavřené skupiny, protože jsem také začala chodit do Stellartu.
Děkuju moc
.
AHOJ ![]()
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJME ![]()
Ahojky Medvídku ![]()
Ananta tě přidá až bude přihlášená a pak už vstup do skupiny Stellart soukrome…Jsem tu taky malinko nová a omylem jsem psala jsem místo do uzavřené diskuse
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.