Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
27.4.11 19:01
ON JE ROZDÍL IUI A IVF ZA IUI NĚKDY NEMUSÍŠ DOPLACET NIC A NEBO OKOLO 3500KČ POKUD PODSTUPUJEŠ STIMULACI LEKY ALE IVF JE UŽ DRAHŠÍ MNĚ BY VYŠLO KOMPLET OKOLO 20000KČ.
Kali píše:
Já uvažuju nad tím jestli si raději nemám zaplatit celé IVf, kde je větší šance, než doplácet za léky na IUI, které nemusí vyjít, no uvidíme pan dr. na to a kde má stellart lékárnu, tam jsem jí nikde neviděla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
27.4.11 19:04

Minko já bych právě stimulovala injekcema, ale záleží co mi dr. dá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.4.11 19:06

INJEKCE BUDEŠ MI PODLE MNE TAK I TAK PŘI IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
27.4.11 21:41

Leell, ten přístup vypadá dobře, takže ti zákrok nedělal Schmiz jestli to dobře chápu…

Kdy máš vlastně testovat? Z toho co čtu na diskuzích stejně nic moc nepoznáš, příznaky těhotenství jsou často podobné předmenstruačním, takže se asi člověk může jen dohadovat a doufat, ideálně budeš naše první těhotná na diskuzi :kytka:

Holky, já jsem zažádala o založení té uzavřené skupiny, tak čekám co bude dál, má to administrátor, zrovná já, která má nejmenší šanci že se zadaří, budu vám dělat starší ségru :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.4.11 22:08

NEVADÍ DRŽIME S TEBOU!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.4.11 09:30

Tak je založená v uzavřených skupinách diskuze „Stellart“ tak kdo by chtěl, tak se tam musí o vstup žádat, asi to tady znáte, tak to nebudu popisovat nějak podrobně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
28.4.11 09:41
Ananta píše:
Tak je založená v uzavřených skupinách diskuze „Stellart“ tak kdo by chtěl, tak se tam musí o vstup žádat, asi to tady znáte, tak to nebudu popisovat nějak podrobně :kytka:

Jejda, tak já to neznám, jsem tu malinko nová :mrgreen: a tak mi pls napiš co kde mám udělat ať vás neztratím a můžeme dál kecat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
28.4.11 09:45
Ananta píše:
Leell, ten přístup vypadá dobře, takže ti zákrok nedělal Schmiz jestli to dobře chápu…

Kdy máš vlastně testovat? Z toho co čtu na diskuzích stejně nic moc nepoznáš, příznaky těhotenství jsou často podobné předmenstruačním, takže se asi člověk může jen dohadovat a doufat, ideálně budeš naše první těhotná na diskuzi :kytka:

Holky, já jsem zažádala o založení té uzavřené skupiny, tak čekám co bude dál, má to administrátor, zrovná já, která má nejmenší šanci že se zadaří, budu vám dělat starší ségru :jazyk: :-D

Schmitz mi zákrok nedělal, ale i tak to dělala moc příjemná doktorka :palec: a vše vysvětlovala jako on.Testovat jsem se měla příští čtvrtek, ale bohužel dnes ráno od 4 hodin kdy mě vzbudila bolest břicha, jsem zjistila že krvácím :cry: Volal jsem doktorov a ten řekl, ať přijdu v pondělí na krev, tak uvidím, ale moc nedoufám, že to bude v pohodě :-( :cry: Bych do toho :cert: :zed:
A proč prosím tě si myslíš, že máš nejmenší šanci? Musíš být statečná a v pohodě a silná, šanci máme každá a nesmíme to vzdát :pankac: Moc moc všem přeju ať to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.4.11 09:52

TAK TO JE MI LITO ZLATO :srdce:
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJME :mrgreen: JE MI TO LITO :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
28.4.11 09:58
MINKA22 píše:
TAK TO JE MI LITO ZLATO :srdce:
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJME :mrgreen: JE MI TO LITO :pocitac:

Jj, dííííky :kytka: už jsem to udělala. No co se dá dělat, musím se sebrat a zabojovat znovu :pankac: , nesmím být malá ubrečená holka, která se zhroutí, nesmím! I když krev bude až v pondělí, raději počítám se špatnou zprávou a pro uklidnění si vybírám dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.4.11 11:50

TO ZVLADNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JSME PŘECI SILNÉ BABY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.4.11 12:12

TAKŽE ZVU JEŠTĚ JEDNOU VŠECHNY DO UZAVŘENÉ SKUPINY :srdce:

Už ti budu psát Leelli tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 19:30

Ahoj holky,

jsem tu dnes poprvé, tak se chci zeptat, jak se dostanu do vaší uzavřené skupiny, protože jsem také začala chodit do Stellartu.
Děkuju moc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
29.4.11 20:32

AHOJ :mavam:
NA HOŘE JE ZALOŽKA SKUPINY PAK SI DAŠ SOUKROME NAJDEŠ STELLART A ODEŠLEŠ ŽADOST A AŽ BUDE ANANTA ONLINE TAK TĚ PŘÍJME :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
29.4.11 21:10

Ahojky Medvídku :dance:
Ananta tě přidá až bude přihlášená a pak už vstup do skupiny Stellart soukrome…Jsem tu taky malinko nová a omylem jsem psala jsem místo do uzavřené diskuse :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.