Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Juj ale pojď diskutovat do „stellart soukrome“ měla by jsi to mít i v záložce „oblíbené diskuse“ ![]()
Ahoj holky, tak těhotná nejsem, s 10 denním zpožděním dorazila MS a odešlo to. Co mě překvapilo, že mi sám od sebe volal pan doktor Schmitz, jak se mi vede a že si prohlížel detailně mojí kartotéku a našel tam pár věcí, které by mohly u mě způsobovat rané potraty. Takže prý uděláme krevní imuno a gentické testy. Jen mi teď zjišťuje v laborce, jestli za něco budu platit nebo mi všechno proplatí pojišťovna MV. Pak mi prý zavolá a objedná si mě. No já jen valim oči, že na tomhle světě existujou ještě tak super doktoři!
Jinak my jsme teď snažení o miminko zastavili, od července budu v práci (končí mi mateřská s prvním synkem), dám se trochu dokupy (potřebuju shodit na váze, chodím cvičit, jím zdravě apod.) a až najdeme příčinu, tak se tím začneme teprve zabývat. To mi doktor naprosto schválil. Nemá smysl to teď riskovat znovu.
Jdu si najít tu soukromou diskusi…
Ahoj Leniku ![]()
už jsem si říkala kde jsi
S tím přístupem Schmitze to je super, musím říct, že je moc ochotný a vstřícný a to se dnes už opravdu moc nenosí
Je fajn, že už máš doma jednoho
a tak je to o poznání lepší, že si řekneš, že to zkusíš později.
Jinak mě samozřejmě mrzí, že ti to teď nevyšlo a přeju ti spousty lepších dnů a příště // ![]()
Leellaa píše:
Jinak mě samozřejmě mrzí, že ti to teď nevyšlo a přeju ti spousty lepších dnů a příště //
Já jsem se s tím tak nějak srovnala, i když mi samozřejmě nedělají dobře pořady s dětmi, reklamy na plínky a dětskou baštu a když vidím romskou menšinu s kočárkem, těhotným břichem a třema dětma okolo, to už mi vůbec nepřidává. Ale neutápím se, nebrečím, jdu dál… jednou to vyjde, já to vím. A je mi 28 a jedno dítě už mám. Vážím dost, takže teď se chci fakt zaměřit na sebe, udělat si radost tím, že o sebe dbám a pak se budu radovat, že dobře vypadám. Ona pak i těhulka vypadá líp, když je štíhlá a má bříško než když je stokilová a kulatá jak soudek
Jsem si to takhle racionálně vysvětlila
A poprvé v životě si přeju, aby mi při testech doktor něco našel… konečně by se to totiž mohlo vyřešit.
mohli by jste mi, holky, prosím, poradit, jak se dostat do Vaší uzavřené diskuse?. ![]()
Ahojky
, nahoře je lišta skupiny - najdi tam, uzavřené a Stellart a dej vstoupit, až bude Ananta přihlášená schválí ti přístup ![]()
Ahoj, pokud chce někdo vstoupit do uzavřené skupiny Stellartu, vkládám sem pravidla:
PRAVIDLA SKUPINY
1 – nově příchozí, dá o sobě v prvním týdnu info na nástěnku
2 – první týden na rozkoukání (první příspěvek do diskuze do týdne od přijetí)
3 – aktivita při diskuzi minimálně 1 × za 14 dní
4 – delší nepřítomnost, nebo důvod proč není možné přispívat sdělit ostatním, případně SZ adminovi (Ananta), či jiné účastnici diskuze
Podmínkou pro vstup je:
1 - nějaký vztah ke Stellartu (výjimky schvaluje skupina)
2 - Napsat SZ Anantě, důvod proč chcete do skupiny vstoupit - ta zprávu zkopíruje ostatním ve skupině a tato žádost přijme nebo ne.
V případě nedodržení tohoto postupu je „kick“ Chceme si tak udržet soukromí, protože si sdělujeme i citlivé a velmi soukromé informace.
Hezký den ![]()
Tak Benuli už tě máme v uzavřené skupině, takže tě tam rádi přivítáme
šup za náma ![]()
Ahoj,pana dr.Schmitze znám osobně a je to supr doktor,zažila jsem ho poprvé u mého prvního samovolného potratu,krásně,slušně se mnou jednal a ted jsem ho zažila ,když nás poslal na akutní krizový císařský řez,který také prováděl.moc mu děkuji.chtěla jsem se zeptat zda má svojí ordinaci gynekologickou pro normální pacientky.?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.