Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.4.11 20:00

Holky, děkuju moc, jste zlatíčka :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
30.4.11 20:10

Juj ale pojď diskutovat do „stellart soukrome“ měla by jsi to mít i v záložce „oblíbené diskuse“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
1.5.11 14:19

Ahoj holky, tak těhotná nejsem, s 10 denním zpožděním dorazila MS a odešlo to. Co mě překvapilo, že mi sám od sebe volal pan doktor Schmitz, jak se mi vede a že si prohlížel detailně mojí kartotéku a našel tam pár věcí, které by mohly u mě způsobovat rané potraty. Takže prý uděláme krevní imuno a gentické testy. Jen mi teď zjišťuje v laborce, jestli za něco budu platit nebo mi všechno proplatí pojišťovna MV. Pak mi prý zavolá a objedná si mě. No já jen valim oči, že na tomhle světě existujou ještě tak super doktoři!

Jinak my jsme teď snažení o miminko zastavili, od července budu v práci (končí mi mateřská s prvním synkem), dám se trochu dokupy (potřebuju shodit na váze, chodím cvičit, jím zdravě apod.) a až najdeme příčinu, tak se tím začneme teprve zabývat. To mi doktor naprosto schválil. Nemá smysl to teď riskovat znovu.

Jdu si najít tu soukromou diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
1.5.11 14:39

Ahoj Leniku :mavam:
už jsem si říkala kde jsi 8-o S tím přístupem Schmitze to je super, musím říct, že je moc ochotný a vstřícný a to se dnes už opravdu moc nenosí :-( Je fajn, že už máš doma jednoho :andel: a tak je to o poznání lepší, že si řekneš, že to zkusíš později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
1.5.11 14:40

Jinak mě samozřejmě mrzí, že ti to teď nevyšlo a přeju ti spousty lepších dnů a příště // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
1.5.11 15:14
Leellaa píše:
Jinak mě samozřejmě mrzí, že ti to teď nevyšlo a přeju ti spousty lepších dnů a příště // :potlesk:

Já jsem se s tím tak nějak srovnala, i když mi samozřejmě nedělají dobře pořady s dětmi, reklamy na plínky a dětskou baštu a když vidím romskou menšinu s kočárkem, těhotným břichem a třema dětma okolo, to už mi vůbec nepřidává. Ale neutápím se, nebrečím, jdu dál… jednou to vyjde, já to vím. A je mi 28 a jedno dítě už mám. Vážím dost, takže teď se chci fakt zaměřit na sebe, udělat si radost tím, že o sebe dbám a pak se budu radovat, že dobře vypadám. Ona pak i těhulka vypadá líp, když je štíhlá a má bříško než když je stokilová a kulatá jak soudek :mrgreen: Jsem si to takhle racionálně vysvětlila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A poprvé v životě si přeju, aby mi při testech doktor něco našel… konečně by se to totiž mohlo vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
1.5.11 15:15

Leel, a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
1.5.11 19:43

Už diskutujeme spíš jen na uzavřené diskusi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.5.11 19:55

mohli by jste mi, holky, prosím, poradit, jak se dostat do Vaší uzavřené diskuse?. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
9.5.11 20:26

Ahojky :mavam: , nahoře je lišta skupiny - najdi tam, uzavřené a Stellart a dej vstoupit, až bude Ananta přihlášená schválí ti přístup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renata Benešová
12.5.11 14:41

Profesionál

Je naprosto skvělý! Vřele doporučuji!

• Citovat
  • Upravit
2486
12.5.11 18:57

Ahoj, pokud chce někdo vstoupit do uzavřené skupiny Stellartu, vkládám sem pravidla:

PRAVIDLA SKUPINY

1 – nově příchozí, dá o sobě v prvním týdnu info na nástěnku

2 – první týden na rozkoukání (první příspěvek do diskuze do týdne od přijetí)

3 – aktivita při diskuzi minimálně 1 × za 14 dní

4 – delší nepřítomnost, nebo důvod proč není možné přispívat sdělit ostatním, případně SZ adminovi (Ananta), či jiné účastnici diskuze

Podmínkou pro vstup je:

1 - nějaký vztah ke Stellartu (výjimky schvaluje skupina)

2 - Napsat SZ Anantě, důvod proč chcete do skupiny vstoupit - ta zprávu zkopíruje ostatním ve skupině a tato žádost přijme nebo ne.

V případě nedodržení tohoto postupu je „kick“ Chceme si tak udržet soukromí, protože si sdělujeme i citlivé a velmi soukromé informace.

Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.5.11 19:52

Moc ti děkuji, Leelloo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
13.5.11 21:59

Tak Benuli už tě máme v uzavřené skupině, takže tě tam rádi přivítáme :mavam: šup za náma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janouskova.luci
20.5.11 23:17

Dr.Schmitz

Ahoj,pana dr.Schmitze znám osobně a je to supr doktor,zažila jsem ho poprvé u mého prvního samovolného potratu,krásně,slušně se mnou jednal a ted jsem ho zažila ,když nás poslal na akutní krizový císařský řez,který také prováděl.moc mu děkuji.chtěla jsem se zeptat zda má svojí ordinaci gynekologickou pro normální pacientky.?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.