Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Leello, napiš jak jsi ve Stellartu dopadla a v tom Pronalu to opravdu chtěj vědět… to je hodně divná situace.
Simončíku díky za reference a můžeš napsat konkrétněji v čem ti pan doktor pomohl?
Jinak já čekám na ty výsledky, mejlem mi to myslím nepošla, zatím mi nic nedošlo, tak jsem zvědavá. trochu žvejkám to IVF, že mi hned řekl, že do něho mám jít… ale já nepůjdu, chci vědět jestli mám průchodné vejcovody, takže se ho na to v úterý zeptám.
K tomu zamčení, necítím se bezpečně když to sem píšu, bohužel, asi trochu paranoia.
Ahoj holčiny ![]()
Také mám trochu divny pocit tu ted tak otevřeně diskutovat
Je to nejspíš nakažlivé ![]()
Díky!
Jo poslali, to posílá asi ta sestra z recepce… ale popravdě jsem čekala že by to mohlo být dobré, protože mám všechno pravdelné. Horší bude to další vyšetření, protože si myslím, že mám neprůchodné vejcovody a kdoví jestli ne tu endošku, ty bolesti jsou divné.
Měly jste to taky všechno v normě?
Já jsem před první IVF byla na lapare,kvůli průchodnosti vejcovodů.Možná by v tvém případě šlo i zkusit IUI ale těžko já posoudím.
Osky, ta průchodnost se dá zjistit i bez laparoskopie ne? Prý ti tam vlejou nějakou tekutinu a zjišťujou jestli to prochází… ale já to chci vědět hlavně kvůli té toxicitě jak jste tady psaly, že v neprůchodných vejcovodech se zadržuje nějaká toxická kapalina, která brání i tomu početí u IVF.
Ananta píše:
Osky, ta průchodnost se dá zjistit i bez laparoskopie ne? Prý ti tam vlejou nějakou tekutinu a zjišťujou jestli to prochází… ale já to chci vědět hlavně kvůli té toxicitě jak jste tady psaly, že v neprůchodných vejcovodech se zadržuje nějaká toxická kapalina, která brání i tomu početí u IVF.
Jo jo.Dá se to zjistit i bez laparky.Nevím jak přesně se to vyšetření jmenuje
Zeptej se na to ![]()
Ananta píše:
Mám výsledky testů, všechno v normě! Jupí
Supéér, tak to fakt gratulace
. Držím palce na SPG.
Ahoj Ananto,
jak jsem již psala, s umělým oplodněním zkušenosti nemám. Jen jsem přihodila názor na pana doktora, že se tu některé holky ptaly. Já k němu přešla, poněvadž jsem byla nespokojena s bývalým gynekologem. Kde bych asi celé těhotenství dostávala informace jen od sestry
A na co bych se sama nezeptala,bych nevěděla.
Ve Stellartu si mě hýčkaji, komunikace úžasná. Takže ten jejich přístup k pacientce je prostě k nezaplacení !! A co slýchávám od známých a kamarádek, tak pan dr.velice rychle jedná, co se problémů týče.Jinak dr.dělá svůj obor 20 let.
Jinak přeju hodně štěstí a snad jsem trochu pomohla ![]()
Kiburi,
Jsem ráda, že jsem někomu mohla tu radost udělat. On ten dobrej pocit a ta důvěra bude důležitá. Přesně jak píšeš, že nejsi žádnej další kus ve frontě a cítit se tak nebudeš, si troufám říct. A třeba zrovna průběh toho procesu půjde líp než jinde. Tak Ti přeju hodně štěstí a spokojenosti ![]()
Díky za informace Simončíku… ![]()
Držím palce na tu laparoskopii a ať vás nic nebolí a všechno je v pořádku! ![]()
Já jdu zítra na gyn. prohlídku do Stellartu, přítel byl v sobotu na spermiogramu, zatím nevíme výsledek. Zítra budu snad chytřejší, pokud tam dolezu, od pátku mě chytly střevní potíže a už je to sice celkem dobrý, ale je mi pořád na omdlení…
Oskynka píše:Ananta píše:Jo jo.Dá se to zjistit i bez laparky.Nevím jak přesně se to vyšetření jmenuje
Osky, ta průchodnost se dá zjistit i bez laparoskopie ne? Prý ti tam vlejou nějakou tekutinu a zjišťujou jestli to prochází… ale já to chci vědět hlavně kvůli té toxicitě jak jste tady psaly, že v neprůchodných vejcovodech se zadržuje nějaká toxická kapalina, která brání i tomu početí u IVF.Zeptej se na to
Ptala jsem se na to v pátek na klinice, doktorka říkala, že kdyby tam ta tekutina byla, že by ji viděla na UTZ. SIce že to může být, že i odteče, nicméně pokud na utz nikdy nebyla vidět, tak se s největší pravděpodobostí netvoří.
Ahoj,
jsem ráda, že jsem vás našla. S manželem se snažíme o druhé dítě víc než rok. Mezitím jsem otěhotněla, ale bohužel potratila a v 9tt prodělala revizi dělohy. Už nemám sílu vyčkávat, co nás zase potká nebo zda konečně otěhotníme. Takže jsem se objednala do Stellartu a jedu na konzultaci příští pátek.
Jste tam spokojené?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.