Stellart Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1460
15.3.11 16:35

Simončík - dobře se čte, co tady píšeš o klinice. Už se tam těším. Já mám totiž gynekoložku, která mi řekla, že by se mnou zabývala, až bych potratila víckrát. A sama mi řekla, že do CAR chodit nemám, že nemám problém s otěhotněním, ale s udržením a to tam neřešej. No to s emi moc nezdá, věřím, že tam mi totiž aspoň poraděj nebo narozdíl od mé doktorky předepíšou utrogestan nebo něco podobného na udržení. Ona ví, že mám problém s udržením, řekne to, ale nic nedělá! A bohužel tady jiný gynekolog nepřijímá nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 09:51

Ahoj Leniku,
já bych taky neváhala a šla do Stellartu na tvém místě.
Když pani doktorka, podle toho co píšeš, ani nemá zájem tvůj problém nějak řešit. Rovnou ti řekne, že bys potratila víckrát. ????. Nevim, ale taky by se mi nechtělo tomu věřit, a chtěla bych slyšet názor i někoho jiného.
Doufám, že ti ve Stellartu nějakým způsobem pomůžou.
Držim ti pěstičky!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
16.3.11 14:12

Simončík - Taky to panu doktorovi ve Stellartu řeknu, jak se vyjádřila moje doktorka. Fakt nehodlám čekat na další potraty, aby se pak o mně začala doktorka zajímat. Sama mi řekne, že nemám problém otěhotnět, ale udržet to a když ji požádám o něco na udržení, tak mi řekne „Ne, teď ještě ne, po jednom potratu to nemá smysl, to byste jich musela mít víc“. Tak děkuju pěkně, nechci. Do Stellartu se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
21.3.11 21:56

Leníku ahoj, vím že tě to mrzí, ale tvoje gynekoložka postupuje standardně. Jeden potrat opravdu nikdo neřeší, protože se z něho nedá nic usuzovat, potrácí i ženy bez jakéhokoliv problému, navíc jsi mladá a můžeš otěhotnět. Byla jsem v podobné situaci, zoufalá že nikoho nezajímám, ale mě bylo o deset let víc než tobě, takže zabývat se měli, vzhledem k věku, nenavrhli ani hormonální profil, prostě nic. Ale taky si myslím, že tě v caru vezmou, pro ně je to kšeft, moc to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
28.3.11 13:18

Ananta - Potraty mám za sebou 3. Jeden v 9tt a pak dvě biochemická těhotenství v únoru a březnu 2011, která odešla s menstruací. Po revizi se nám zkrátka nedaří.

Stellart super! MUDr. Schmitz taky! Zaregistrovala jsem se k němu a odteď je to můj praktický gynekolog. Od zítřka budu brát duphaston 2× denně a pak se uvidí. Pokud to teď nevyjde, příští cyklus jiný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
28.3.11 18:07

Leniku, tak to je fajn… a dělal ti nějaké vyšetření? Myslím z krve nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
28.3.11 21:27
Ananta píše:
Leniku, tak to je fajn… a dělal ti nějaké vyšetření? Myslím z krve nebo něco jiného?

Zatím ne, rovnou mi řekl, že to byla biochemická těhotenství a že mám nejspíš špatnou funkci žlutého tělíska nebo co. Že prý pokud můžu otěhotnět, tak to naplánujeme podle ovulace a po ní nasadíme duphaston na udržení. Udělal mi ultrazvuk, podle kterého mi řekl, že bude ovulka v neděli (teď 27.3. byla) a že máme mít předtím 2 dny pauzu a pak se na to vrhnout ráno, v poledne i večer. Od zítřka pak ten duphaston. Pokud to dostanu, tak mu mám zavolat a příští měsíc najedeme na jiný postup, nějaká injekce v době ovulace, že prý po ní křivka vyskočí hodně vysoko. Měl obrovský zájem. Uvidíme, třeba mi příště navrhne i nějaké testy… teda doufám, že to nebude potřeba a že budu těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
5.4.11 10:34

Ahoj holky :-)
ješte se tu tolik nevyznám, jsem nováček a tak než budou moje komentáře tak časté a přínosné jako ty vaše bude to chvíli trvat :roll:
Ale info z přechodu od Pranatalu do Stellartu je tu: V Pronatalu doktro Lojka (ten mlaďas, tuším, že se tak jmenuje) mi při schůzce lhal a lhal.
Nejdřív že po telefonu řekl:„všechny vajíčka umřela a nevíme proč“..při schůzce řekl: „vajíčka nedozrála tak jak měla do fáze, aby byla schopná transferu a plnohodnotného uchycení“ o těch co měli zamrazit se ani nezmiňoval a dělal, že o tom neví. Mimo to jsem měla zrušenou schůzku s informací od sestry " máme technický problém" a na schůzce mi řekli " Špatně jsem se domluvil s kolegyní a nezbylo mi na vás místo a čas v kalendáři" další lež a další lež. Nebyl schopen vysvětlit mi proč jsem přes měsíc čekala než mi někdo něco vysvětlí, když to trvalo 7 min (!!!), nebyl schopen vysvětlit proč se informace liší, nebyl schopen vysvětlit proč jsem už nepodstoupila v té promarněné čekací době genetické testy atd. Po jeho lžích mu bylo evidentně trapně, nemusela jsem křičet ani být vulgární, ale vynadala jsem mu jako prvňáčkovi a okamžitě napsal závěrečnou zprávu, do nekonečna se omlouval a já mu jen řekla " Nemluvte a piště"
Tak a pak to pozitivní Stellart. Zprávu jsem předala do rukou doktora Schmitze. Řekl, že mám vysokou hladinu šťítné žlázy a než začneme stimulaci je nutno jí vyléčit (3měs), zhroutila jsem se - zase čekat?, ihned zavolal endokrinoložku a ta mě vzala týž den, odebrala krev a objednala mě za 14 dní. Závěr - vše oki, nebyla si jistá jestli ty původní výsledky (pronatal) jsou moje, hladina se lišila neuvěřitelně moc. Ještě v den kdy jsem dostala informaci, že štítná žláza je oki, šla jsem do Stellartu bez objednání (v protanalu neexistuje!) a domluvila se s doktorem na stimulaci, vyřídil pojišťovnu a puregon, píchl mi injekci abych dostala menstruaci (bez léků ji nemám)a teď v sobotu jsem si vyzvedla puregon a od pondělí 4.4. se stumuluji, snad vše dopadne v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
5.4.11 10:46

ANANTA: Můžu se zeptat jak jsi dopadla s gyn vyšetřením z 8.3. a co přítel a spermiogram, jak jste na tom teď a co podstupujete? Moc bych ti přála aby vše bylo oki a nejen tobě ale všem co tu jste a snažíte se bojovat :kytka:
LENIK:K tvé gynekoložce bych řekla jen jediné, asi tu práci dělá jen jako práci a není to emaptický člověk :nevim: , který by chtěl pomoc nad rámec, stejně jako to myslím dělá Schmitz. Je dobře, že od něj slyšíš více možností a variant, protože to pak dodává tu pozitivní energii a chuť člověku zase vstát a bojovat, takže přeju taky aby to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
8.4.11 17:08

Ahoj Leello, to je dost hrozné co popisuješ, ale naštěstí to tedy má dobrý závěr v podobě spokojenosti ve Stellartu. Takže držím palce ať se zadaří :kytka:

Já mám trochu vyšší hodnotu anti TPO a jsem objednaná k endokrinologovi, objednací lhůta měsíc a půl… nadšená nejsem, bohužel je mi 37 let a fakt nemám čas tady čekat měsíce na nějaké vyšetření, pak čekat než se mi srovnají hodnoty štítky a nakonec zjistit na dalším vyšetření že mám např. endometriozu či něco dalšího, jít na LPS atp. Krokodýlí slzy jsem nevyronila a pan doktor mi žádný předčasný termín na endokrinologii nesjednal, ale je moc hezké, že tobě po té patálii ano, muselo to být na palici. Jsi fakt dobrá, že jsi to zvládla, já bych to asi zabalila. Už teď moc nevěřím, že by to fakt vyšlo, beru to s velkou rezervou.

Ono já mám ještě jednu možnost, mám známé v oblasti gynekologie na moravě a to třeba i velmi blízkého příbuzného, primáře oddělení gynekologie, nevím jestli jsem to už psala, ten má samozřejmě známé v caru… ale je to prostě daleko a já nechci přijít o práci tím, že budu někam dojíždět, brát si nemocenské atp., protože to by bylo časově velmi náročné cestování. Ale vím, že kdybych fakt chtěla, tak přes známé se dá cokoliv, to je stará vesta. Zkusím věřit ve Stellart a v to, že tam jsou lidi pro které to není jen bussines a když zjistím něco jiného, tak se na to vykašlu. Žádné statisíce do toho sypat nebudu, pro mě to životní smysl není. Navíc mám fakt fobii ze všeho kolem gynekologie včetně prohlídky, ale komu to mám vykládat… když mi pan doktor řekl, že mám zvýšené hodnoty štítky a že mě tedy vyšetřovat teď nebude, tak jsem vnitřně zajásala a řekla mu, že je to skvělý a vypadla jsem velmi rychle, no musela jsem vypadat jako magor, já se fakt bojím i na to gyn křeslo…

Zkoušíme to přirozeně, ale přes stříkačku, v plodné dny.

Tak sorry za román, trochu jsem se z toho vypsala  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
9.4.11 08:55
Leellaa píše:
Ahoj holky :-)
ješte se tu tolik nevyznám, jsem nováček a tak než budou moje komentáře tak časté a přínosné jako ty vaše bude to chvíli trvat :roll:
Ale info z přechodu od Pranatalu do Stellartu je tu: V Pronatalu doktro Lojka (ten mlaďas, tuším, že se tak jmenuje) mi při schůzce lhal a lhal.
Nejdřív že po telefonu řekl:„všechny vajíčka umřela a nevíme proč“..při schůzce řekl: „vajíčka nedozrála tak jak měla do fáze, aby byla schopná transferu a plnohodnotného uchycení“ o těch co měli zamrazit se ani nezmiňoval a dělal, že o tom neví. Mimo to jsem měla zrušenou schůzku s informací od sestry " máme technický problém" a na schůzce mi řekli " Špatně jsem se domluvil s kolegyní a nezbylo mi na vás místo a čas v kalendáři" další lež a další lež. Nebyl schopen vysvětlit mi proč jsem přes měsíc čekala než mi někdo něco vysvětlí, když to trvalo 7 min (!!!), nebyl schopen vysvětlit proč se informace liší, nebyl schopen vysvětlit proč jsem už nepodstoupila v té promarněné čekací době genetické testy atd. Po jeho lžích mu bylo evidentně trapně, nemusela jsem křičet ani být vulgární, ale vynadala jsem mu jako prvňáčkovi a okamžitě napsal závěrečnou zprávu, do nekonečna se omlouval a já mu jen řekla " Nemluvte a piště"
Tak a pak to pozitivní Stellart. Zprávu jsem předala do rukou doktora Schmitze. Řekl, že mám vysokou hladinu šťítné žlázy a než začneme stimulaci je nutno jí vyléčit (3měs), zhroutila jsem se - zase čekat?, ihned zavolal endokrinoložku a ta mě vzala týž den, odebrala krev a objednala mě za 14 dní. Závěr - vše oki, nebyla si jistá jestli ty původní výsledky (pronatal) jsou moje, hladina se lišila neuvěřitelně moc. Ještě v den kdy jsem dostala informaci, že štítná žláza je oki, šla jsem do Stellartu bez objednání (v protanalu neexistuje!) a domluvila se s doktorem na stimulaci, vyřídil pojišťovnu a puregon, píchl mi injekci abych dostala menstruaci (bez léků ji nemám)a teď v sobotu jsem si vyzvedla puregon a od pondělí 4.4. se stumuluji, snad vše dopadne v pořádku.

Ahoj, teda to koukám, co se ti v Pronatalu stalo! Já teda s tímhle CAR nemám vůbec zkušenosti, rovnou jsem jela do Stellartu a rovnou i k MUDr. Schmitzovi přešla jako jeho pacientka. On si jen vyžádá papíry od mojí doktorky. Vždyť ona nemá ani utz, prostě nic. Na utz posílá do nemocnice, kde se na tebe dívaj skrz prsty za minutu jsi z ordinace venku, protože všechno vyšetřej „hrc frc“, na tohle tam prostě nemaj čas, když jsou tam vážnější případy. No nic. To bych se moc rozepsala.

Závěr je takový, že mi MUDr. Schmitz stanovil ovulku, nasadil duphaston a JÁ JSEM TĚHOTNÁ okamžitě!!! Ano, vyšlo to!!! A já jsem mu za to nesmírně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 10:33

Ahoj Leníku,
já to věděla, to byla rychlost, gratuluju a držim pěsti !! :dance: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
10.4.11 15:10
Simončík píše:
Ahoj Leníku,
já to věděla, to byla rychlost, gratuluju a držim pěsti !! :dance: :potlesk: :kytka:

Moc moc děkuju. Hlavně ať mi duphaston pomůže mimi udržet a už se nic špatného neopakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
13.4.11 13:02

Ahojky holky, sice je tu o tom posáno dost stran, ale i tak jsem ráda za váš názor.
S přítelem se snažíme téměř tři roky o miminko, v listopadu minulého roku se zadařilo, ale hned v pátém týdnu těhotenství následoval SP, trvalo dva měsíce než se tělo dalo zase do pořádku a po dvou měsících následoval pozitivní těhotenský test, ale zase bohužel, jsem pátý týden a opět asi SP, ještě čekám na výsledky z krve, zda se nejedná o mimoděložní těhotenství. To už mi příjde, že to není normální, tak jsem dnes volala do stellartu a jsme objednaní na příští týden.
Takže jsem se jen chtěla zeptat na váš názor, zda byste jednali stejně a jací tam jsou mockrát vám děkuji za vaše odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.4.11 17:00

Leníku, gratuluju ti k těhotenství a ať se vše zdárně vyvíjí :kytka:

Kali, myslím že cary vezmou prakticky každého, takže je asi dobře že jste se objednali, oni se přece jen věnují klientům víc. Car je primárně určen těm co trpí neplodností a nemůžou vůbec otěhotnět. Gynekolog bohužel na první či druhý potrat nebo zamlklé těhotenství reaguje tím, že je to ještě v normě a pošle tě zkoušet to dál. ty máš zamlké těhotenství potvrzené? Není už šance?

Jinak přístup zatím normální, holky píšou že dobrý, uvidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.