Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak koukám, že Eurofertil se nám začíná pomalu rozjíždět. Taky právě zvažujeme jestli Eurofertil nebo Reprofit. Stále jsem na vážkách, tak poraďte díky.
lasonka píše:
Tak jsem už osmý den po zákroku,Já jsem tam spokojená je to takové klidné,nenáslné.Všechno proběhlo v pořádku,a možná jsem i těhotná.Byla jsem i v Olomouci a tam to je o prachách určitě!Sám cizinec,kterému lezou do pr…a mají všude přednost!
Držím palce at brzy najdeš // ![]()
Ahojky,
já jsem byla na IVF v Ostravě na Gyncentru. Hrůza a děs, znovu už tam nejdu. Já i můj muž si od tama odnášíme pocit „rohlíků na krámě“…šup do ordinace, šup ven a hlavně ZAPLATIT!!!!! Přišli jsme jako naprostí laici, nic nám nebylo pořádně vysvětleno, u mě ani nebylo provedeno nějaké vyšetření, pouze padl dotaz zda mám pravidelné MS. Což mám tak pan doktor Čermák mi řekl, že u mě je vše v pořádku (mám 1 dítě z předešlého vztahu), a že je problém v manželovi. Až když se první oplodnění nepodařilo tak mě teprve poslal na laparoskopii a genetiku krve. Tam se zjistilo, že ani já nejsem zcela v pořádku, takže změníme léčbu. Ale kdo nám vrátí peníze za 1 IVF, když to byla chyba nekomplexní kontroly???? NIkdo!!!!Po druhé se to také nepovedlo,což beru, stane se. Ale závěrem co nám opravdu velmi vadilo, tak byl zcela neosobní přístup a hlavně zaplatit, zaplatit a zaplatit!!!! ještě přidám třešinku…když jsem jednou seděla v ordinaci a čekala na kontrolu u lékaře, udělalo se mi velmi zle a sestra mě položila na lehátko a dala napít. Hned šla za doktorem, že tam je pacientka, která jde na kontrolu a udělalo se jí zle, co se mnou…Odpověď lékaře? Pošlete ji k obvoďákovi!!!!
Takže holky Gyncentrum Ostrava určitě nedoporučuji!!!!!
Ahojky,přečetla jsem jsi tvůj příspěvěk a úplně stebou souhlasím.Já jsem sice nepodstoupila IVF,protože jsme na to neměli peníze ale s tím přístupem mám stejný pocit jako ty a hlavně že jim jde jenom o peníze a ne o dobro pacietek.
Manžel mi tam potom odmítl jezdit,takže se teď u nás nic neděje.
ahojte holky
,tak já byla v eurofertilu před 14dny a ted do pátku čekám mrchu a s 1DC začínám papkat Clostil
,jdu na minimálku ,minule mě skontroloval,byla jsem před ovu,folíky tam byly,takže huráá do minimálky
,já chodila do repromedy,v eurofertilu mě trochu zarazilo ta nevybavenost
,a
le tak chápu tooo,je to nové centrum
,no uvidííme,
holky a ještě jeden dotaz,tam je kde sál a pokoje,to se musí po těch schodech?a jaké tam jsou pokoje jinak??tojsou otázky coo
![]()
lucie82 píše:
Ahojky já taky chodím do Eurofertilu vlastně Jaroše jako gynekologa mám již pět let… v březnu mě doufám čeká moje první IUI… momentálně srážíme můj vysoký prolaktin… jinak centrum je fajn nemůžu srovnávat protože jsem nikde jinde nebyla.....
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, v Gyncentru OV jsem podstoupila 1 neúspěšné IVF, jak už bylo řečeno, taky bez nějakých podrobných vyšetření. Po IVF mi udělali genetiku, ta je ok. Chtěla bych se zeptat, zda můžu jako pacient přejít do jiného centra a co bude s penězma, které tam zůstaly na další pokusy IVF? Dají se nějak převést do jiného centra? Jen se ptám, nebyla mi nabídnuta možnost zaplatit pouze 1 pokus. Moc děkuji za odpověď ![]()
ahojky pokud tě dobře chápu,tak si po prvním neuspěšném pokusu a druhý chceš absolvovat jinde,V tom případě nemáš vuči centru žádné závazky a oni nemají žádné tvé peníze,mužeš každý pokus absolvovat jinde a tam,kde se dohodnešt,tak ta klinika požádá tvou pojištovnu o proplacení ivf, a mužeš bez jakéhokoli doporučení jit jinam,většinou si nové centrum dělá vyšetření znovu,jako spermio a hormonální profil a tak,takže klidně přejdi kam chceš
![]()
Ahojky Raduš, děkuji, za odpověď, ale spíše mě zajímá to, že jsme hradili 20 tis. na 3 IVF, nešlo zaplatit jen 1. Zbytek si budou čerpat z pojišťovny, ale mi jde spíše o ty 2/3 z 20 tis. ![]()
Kači, tak to vůbec nechápu…jak máš zaplaceny 3IVF za 20tisíc, to je divné..Vždyt 1 IVF vyjde pacientku zhruba na 20 000Kč.
Kačulinek píše:
Ahojky Raduš, děkuji, za odpověď, ale spíše mě zajímá to, že jsme hradili 20 tis. na 3 IVF, nešlo zaplatit jen 1. Zbytek si budou čerpat z pojišťovny, ale mi jde spíše o ty 2/3 z 20 tis.
Tak tam nahoře po těch schodech je několik místností… co vím tak tam je laboratoř, kde sedí embryoložka, pak místnost pro pány na odebírání vzorků, pak tam jsou tři propojené místnosti první je šatna kde se převlečeš když jdeš na nějaký zákrok IVF nebo IUI a pak taková dospávací místnost kde bylo jen jedno lůžko… takže žádné pokoje… je pravda že to tam je malé a taky málo vybavené ale pro ten základ to asi doktorovi stačí, až si něco vydělá tak snad dovybaví…
LUCI ahojky,prosím,kolik máš ten prolaktin ??nevíš?já byla včera na kontrolní odběr,dneska odpoledne bude výsledek,už jsem nervozní jako prase
![]()
Hodnoty prolaktinu nevím ale asi dost… beru na něj medocriptine a když mi zjistil poprvé vysoký prolaktin tak jsem brala jednu tabletku večer a jednu ráno a teď beru tři denně, takže se mi to ještě zvýšilo, ale ke konci měsíce jdu na kontrolní odběr tak se zeptám kolik jsem měla ty hodnoty…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.