Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, tak to jsem teda vůbec netušila
. Tak to mám po rozhodování. Příští týden jdu do Gyncentra naposledy a přejdu určitě jinde. Už k nim nemám důvěru a necítím se tam dobře. Moc moc děkuji ![]()
Ahoj holky,tak já chodím taky do Fulneku k dr.Jarošovi…na umělé jsem jezdívala,teda jezdívali do Fertimedu Olomouc.Jedno ivf úspěšné,jedno neúspěšné.Dnes jsem se domluvila s dr. na laparoskopii v Eurofertilu a pak huráá u nich na minimální stimulaci.Tak uvidíme.
Radka123 píše:
ahojte holky,tak já byla v eurofertilu před 14dny a ted do pátku čekám mrchu a s 1DC začínám papkat Clostil
![]()
,jdu na minimálku ,minule mě skontroloval,byla jsem před ovu,folíky tam byly,takže huráá do minimálky
![]()
,já chodila do repromedy,v eurofertilu mě trochu zarazilo ta nevybavenost
,a
le tak chápu tooo,je to nové centrum
,no uvidííme,
Ahoj holky,tož kdo už byl na minimálce v Eurofertilu???Vyšlo,nevyšlo?Spokojené,nespokojené????
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky ok
jo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
jj,IUI se dělá dvě v jednom cyklu třeba obden,já jsem to taky tak měla jedna byla v pátek a další v neděli,bohužel nevyšlo tak jsem taky přešla do Eurofertilu a asi tak za měsíc mě čeka minimální stimulace a pak IVF
Holky zdravím,
Luci,prosím Tě a na jakou pojišťovnu sis musela změnit a kolik si teda platila za Ty dvě IUI v Eurofertilu??Díky a držím palce ![]()
lucie82 píše:
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky okjo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
Veeru píše:
Holky zdravím,
Luci,prosím Tě a na jakou pojišťovnu sis musela změnit a kolik si teda platila za Ty dvě IUI v Eurofertilu??Díky a držím palce
lucie82 píše:
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky okjo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
Ahoj musela jsem změnit na průmyslovou kód 205, ale myslím že má smlouvu skoro se všema jen s VZP určitě ne… a ineminace zatím neproběhla… jsem teď měla divný cyklus a k tomu ještě cystu… takže čekáme na další…ale kdo si počká ten se dočká
aspoň se už něco děje
Luci,díky za odpověď,budu ráda,když pak napíšeš info o IUI,taky se chystám,tak chci vědět,co a jak
tak díky a držím palce… ![]()
Ahoj holky,prý už Eurofertil má smlouvy s pojišťovnama.....já byla teď na minimálce-dnes 13tý den test negativníto,to ještě ty smlouvy neměl,ale chtěla bych to ještě jednou zkusit,pokud teda už jsou ty smlouvy platné…nevíte o tom něco?? ![]()
Milu,tak to mě mrzí
přeji hodně štěstíčka,ať Ti ta druhá minimálka vyjde
a třeba ještě za míň penízků..... ![]()
Holky zdravím všechny a pište,pište poznatky z Eurofertilu,ať jsme chytřejší
díky za jakékoliv info a mějte se krásně… ![]()
Ahoj holky, nikdo nic nepíše… tak já hlásím že ve středu jdu na první IUI do Eurofertilu ![]()
lucie82 píše:
Ahoj holky, nikdo nic nepíše… tak já hlásím že ve středu jdu na první IUI do Eurofertilu
Ahoj Luci,držím moc palce
a pak se ozvi,jak to probíhalo…si něčím stimulovaná,nebo klasická Tvoje nativní ovulka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď