Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, tak to jsem teda vůbec netušila
. Tak to mám po rozhodování. Příští týden jdu do Gyncentra naposledy a přejdu určitě jinde. Už k nim nemám důvěru a necítím se tam dobře. Moc moc děkuji ![]()
Ahoj holky,tak já chodím taky do Fulneku k dr.Jarošovi…na umělé jsem jezdívala,teda jezdívali do Fertimedu Olomouc.Jedno ivf úspěšné,jedno neúspěšné.Dnes jsem se domluvila s dr. na laparoskopii v Eurofertilu a pak huráá u nich na minimální stimulaci.Tak uvidíme.
Radka123 píše:
ahojte holky,tak já byla v eurofertilu před 14dny a ted do pátku čekám mrchu a s 1DC začínám papkat Clostil
![]()
,jdu na minimálku ,minule mě skontroloval,byla jsem před ovu,folíky tam byly,takže huráá do minimálky
![]()
,já chodila do repromedy,v eurofertilu mě trochu zarazilo ta nevybavenost
,a
le tak chápu tooo,je to nové centrum
,no uvidííme,
Ahoj holky,tož kdo už byl na minimálce v Eurofertilu???Vyšlo,nevyšlo?Spokojené,nespokojené????
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky ok
jo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
jj,IUI se dělá dvě v jednom cyklu třeba obden,já jsem to taky tak měla jedna byla v pátek a další v neděli,bohužel nevyšlo tak jsem taky přešla do Eurofertilu a asi tak za měsíc mě čeka minimální stimulace a pak IVF
Holky zdravím,
Luci,prosím Tě a na jakou pojišťovnu sis musela změnit a kolik si teda platila za Ty dvě IUI v Eurofertilu??Díky a držím palce ![]()
lucie82 píše:
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky okjo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
Veeru píše:
Holky zdravím,
Luci,prosím Tě a na jakou pojišťovnu sis musela změnit a kolik si teda platila za Ty dvě IUI v Eurofertilu??Díky a držím palce
lucie82 píše:
Ahoj holky tak hlásím že jsem byla na druhém odběru na prolaktin, zítra budou výsledky a když budou ok tak jdu příští cyklus na inseminaci a Jaroš říkal že dělá dvě inseminace v jednom cyklu..... jsem na něho koukala… ale aby se to prý pořádně pojistilo, tak mi držte palce ať jsou výsledky okjo a musela jsem kvůli eurofertilu změnit zdravotní pojišťovnu…
Ahoj musela jsem změnit na průmyslovou kód 205, ale myslím že má smlouvu skoro se všema jen s VZP určitě ne… a ineminace zatím neproběhla… jsem teď měla divný cyklus a k tomu ještě cystu… takže čekáme na další…ale kdo si počká ten se dočká
aspoň se už něco děje
Luci,díky za odpověď,budu ráda,když pak napíšeš info o IUI,taky se chystám,tak chci vědět,co a jak
tak díky a držím palce… ![]()
Ahoj holky,prý už Eurofertil má smlouvy s pojišťovnama.....já byla teď na minimálce-dnes 13tý den test negativníto,to ještě ty smlouvy neměl,ale chtěla bych to ještě jednou zkusit,pokud teda už jsou ty smlouvy platné…nevíte o tom něco?? ![]()
Milu,tak to mě mrzí
přeji hodně štěstíčka,ať Ti ta druhá minimálka vyjde
a třeba ještě za míň penízků..... ![]()
Holky zdravím všechny a pište,pište poznatky z Eurofertilu,ať jsme chytřejší
díky za jakékoliv info a mějte se krásně… ![]()
Ahoj holky, nikdo nic nepíše… tak já hlásím že ve středu jdu na první IUI do Eurofertilu ![]()
lucie82 píše:
Ahoj holky, nikdo nic nepíše… tak já hlásím že ve středu jdu na první IUI do Eurofertilu
Ahoj Luci,držím moc palce
a pak se ozvi,jak to probíhalo…si něčím stimulovaná,nebo klasická Tvoje nativní ovulka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.