Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky z této diskuse se přestěhovaly na nově založenou diskusi pod názvem EUROFERTIL (SNAŽENÍ).Budeme rády,jak se k nám přidáte ![]()
zdravim všechny nemate nekdo skušenost s merionalem chodim do eurofertilu do ostravy. dekujji za vaši odpoved.lucie
Ahojky,tak my jsem začali řešit mimi s doktorem už v únoru a v červnu jsem byla na první IUI. Ta byla neúspěšná i po stimulaci duphastonem a clostikem. Minulý týden jsem byla na druhé IUI a to i s pregnylem. Teď čekám na výsledek. Tak jsem zvědevá. Ale ani ne po týdnu od IUI jsem začala trochu krvácet, ale jen jemně. Není to špinění a menzes taky ne.Tak nevím co si mám o tom myslet.
Chodím k dr. Lachčinovi do gyncentra a po poslední návštěvě se mi už k němu nechce. Ze začátku byl příjemný, ale teď už pokud není po jeho, tak je nepříjemný. Tak uvidím, co bude a jak se s manželem rozmyslíme ![]()
Ahoj Lusia28 a Andreabul, všechny z této diskuse jsme již na jiné,a to: CAR - Eurofertil - Ostrava,pokud chcete přijďte tam,je nás tam už víc a každá máme nějaké ty zkušenosti i trápení.
Já mám za sebou neúspěšné 4IUI a nyní bohužel i IVF ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.