Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky z této diskuse se přestěhovaly na nově založenou diskusi pod názvem EUROFERTIL (SNAŽENÍ).Budeme rády,jak se k nám přidáte ![]()
zdravim všechny nemate nekdo skušenost s merionalem chodim do eurofertilu do ostravy. dekujji za vaši odpoved.lucie
Ahojky,tak my jsem začali řešit mimi s doktorem už v únoru a v červnu jsem byla na první IUI. Ta byla neúspěšná i po stimulaci duphastonem a clostikem. Minulý týden jsem byla na druhé IUI a to i s pregnylem. Teď čekám na výsledek. Tak jsem zvědevá. Ale ani ne po týdnu od IUI jsem začala trochu krvácet, ale jen jemně. Není to špinění a menzes taky ne.Tak nevím co si mám o tom myslet.
Chodím k dr. Lachčinovi do gyncentra a po poslední návštěvě se mi už k němu nechce. Ze začátku byl příjemný, ale teď už pokud není po jeho, tak je nepříjemný. Tak uvidím, co bude a jak se s manželem rozmyslíme ![]()
Ahoj Lusia28 a Andreabul, všechny z této diskuse jsme již na jiné,a to: CAR - Eurofertil - Ostrava,pokud chcete přijďte tam,je nás tam už víc a každá máme nějaké ty zkušenosti i trápení.
Já mám za sebou neúspěšné 4IUI a nyní bohužel i IVF ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď