Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
evule1971
28.5.11 15:31
Katka1311 píše:
Evi,tak se přidej.O to tady jde :kytka:

ahojky můžu se zeptat taky,když jste vysadily utroš bylo vám na zvracení?Je mi pořád zle.V pátek jsem ho vysadila po menzes ani památka a bolení břicha taky ne.

• Citovat
  • Upravit
10572
28.5.11 15:39

Evi,já ti neporadím.Já mám před první stimulací.Ale určitě ti tady někdo na tvůj dotaz odpoví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
28.5.11 16:53
Katka1311 píše:
Evi a kolik si měla vajíček a jaký je u vás problém?

Kačko měla jsem pět vajíček,ale jedno se nedělilo.Jedno mělo čtyři a zbytek dva a něco :-) tři embrya mi zavedly.Teď jsem četla na netu,že zjištění těhotenství je nejlepší tak až ve čtvrtém týdnu.A ve čtvrtém týdnu má embryo velikost půl milimetru.Tak to je síla tak malinké.Já už mám dvě děti dospělé,ale mám mladšího přítele a ten ještě děti nemá.Zatím nám nenašly nějaký problém.Ale prostě nám to nějak nevychází.Pokoušíme se o miminko osm měsíců.

• Citovat
  • Upravit
evule1971
28.5.11 16:56
orchidejka píše:
Ahojte holky,mužu sek vám přidat,taky jsme zkusili eurofertil :palec: ,zatím se sice nic neděje,ale příští týden jdu :dance:

ahojky a kdy přesně jdeš já v pátek .Jdu si pro ortel. :-(

• Citovat
  • Upravit
10572
28.5.11 17:05

Evi já mám kamošku ona má děti taky velké a má mladšího teď už manžela.Taky nemohla otěhotnět a z IVF mají krásnou holčičku.To oni mě vlastně podpořili k IVf.Nikdy bych nevěřila,že cesta k vytouženému miminku je tak těžká a dlouhá.I když já už mám 2 děti přiroz.otěhotněním.A vždy jsem to brala jako samozřejmost,teď už vím,že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.5.11 19:15

Evi já nevím,mi s utrošem nic není a zatím jsem ho nevysadila,protože ještě nevím jistě,jestli se zadařilo nebo né :nevim: ,a nemužeš být teda těhotná??? :think: je mi divné,že ti je zle až ted po vysazení,kdyby ti vadil,tak ti je zle už dávno během užívání :think: :think: ,ted nějak nechápu,nevím,jestli si to nepsala,ty si po oplodnění teda a byla si na odběru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
28.5.11 19:59
Radka123 píše:
Evi já nevím,mi s utrošem nic není a zatím jsem ho nevysadila,protože ještě nevím jistě,jestli se zadařilo nebo né :nevim: ,a nemužeš být teda těhotná??? :think: je mi divné,že ti je zle až ted po vysazení,kdyby ti vadil,tak ti je zle už dávno během užívání :think: :think: ,ted nějak nechápu,nevím,jestli si to nepsala,ty si po oplodnění teda a byla si na odběru??

ano byla jsem na IVF a doktor mi řekl,že si mám udělat v pátek a v sobotu test těhotenský.V pátek mi to nevyšlo byla jen jedna čárka a dnes jsem už neměla odvahu si udělat další.Nějak už to nezvládám je to šílené na psichiku.V pátek mám jít k doktorovi na prohlídku.Odběr myslíš jaký?

• Citovat
  • Upravit
evule1971
28.5.11 20:03
Katka1311 píše:
Evi já mám kamošku ona má děti taky velké a má mladšího teď už manžela.Taky nemohla otěhotnět a z IVF mají krásnou holčičku.To oni mě vlastně podpořili k IVf.Nikdy bych nevěřila,že cesta k vytouženému miminku je tak těžká a dlouhá.I když já už mám 2 děti přiroz.otěhotněním.A vždy jsem to brala jako samozřejmost,teď už vím,že to tak není.

Kačko jak já závidím tvé kamarádce taky by sme chtěli holčičku :-) a ani by nevadili dvojčátka :mrgreen: taky bych nevěřila kdybych to nepoznala na vlastní kůži,že můžou být s otěhotněním takové starosti :-(

• Citovat
  • Upravit
evule1971
28.5.11 20:04
evule1971 píše:
Radka123 píše:
ano byla jsem na IVF a doktor mi řekl,že si mám udělat v pátek a v sobotu test těhotenský.V pátek mi to nevyšlo byla jen jedna čárka a dnes jsem už neměla odvahu si udělat další.Nějak už to nezvládám je to šílené na psichiku.V pátek mám jít k doktorovi na prohlídku.Odběr myslíš jaký?

vysadila jsem v pátek po testu utroš tak mi to aspoň doktor řekl.A zatím jsem ještě ms nedostala. :dance:

• Citovat
  • Upravit
991
29.5.11 16:07
ahoj,mně bylo špatně a hrozně se mi točila hlava tak hoďku po spolknutí utroše,ale po vysazení mi myslím nebylo nic.
evule1971 píše:
Katka1311 píše:
Evi,tak se přidej.O to tady jde :kytka:
ahojky můžu se zeptat taky,když jste vysadily utroš bylo vám na zvracení?Je mi pořád zle.V pátek jsem ho vysadila po menzes ani památka a bolení břicha taky ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.5.11 16:12
tak Raduš držím palečky,ať jen sílí ta dálnice!!!! :kytka: Někdo má prý slaboulinkou čárečku až 16 dní po et-dr. říkal.Takže Evule,ještě nic není ztraceno!!!! :wink: Jinak holky zítra bych měla mít punkci,tak držte pěsti nebo palečky-to je jedno!!! :wink:
Radka123 píše:
MILUPO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mačkal mobil joooo :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,fákt uděláme si nějaké malé cedulky :mrgreen: ,že emimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:HOLKY ALE TED VÁŽNĚ :think: :think: :think: ,DNESKA JSEM TESTOVALA S TÍM,ŽE TAM NIC NEBUDE,ŽE PREGNYL KLESL A ONO AM V LIMITU DO PUL HODINKY VYLEZLA ČÁREČKA 8-o ,ALE HOLKY NA 12DNÍ PO OPLODNĚNÍ SLABÁ :think: ,MOC SLABÁÁ,ALE NEMUSELI JSME JI HLEDAT JAKO VČERA,ALE STÁLE SLABUČKÉ :think: ,TAKŽE JSEM VYLOUČILA PREGNYL,PÁČ TO ZESÍLILO A UŽ JE TO I 14DNÍ OD PREGNYLU,TAKŽE MÁME DVĚ MOŽNOSTI,BUD SE NĚCO DĚLO A ODEJDE TO,NEBO SE MIMI POZDĚ UHNÍZDILO :think: ,ALE V TOM PŘÍPADĚ TO UŽ MUSÍ RUST DALŠÍ DNY :think: :think: ,TAKŽE TAK NOO,TAKŽE BUDU ČEKAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
29.5.11 18:11
Milupa píše:
tak Raduš držím palečky,ať jen sílí ta dálnice!!!! :kytka: Někdo má prý slaboulinkou čárečku až 16 dní po et-dr. říkal.Takže Evule,ještě nic není ztraceno!!!! :wink: Jinak holky zítra bych měla mít punkci,tak držte pěsti nebo palečky-to je jedno!!! :wink:
Radka123 píše:
MILUPO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mačkal mobil joooo :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,fákt uděláme si nějaké malé cedulky :mrgreen: ,že emimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:HOLKY ALE TED VÁŽNĚ :think: :think: :think: ,DNESKA JSEM TESTOVALA S TÍM,ŽE TAM NIC NEBUDE,ŽE PREGNYL KLESL A ONO AM V LIMITU DO PUL HODINKY VYLEZLA ČÁREČKA 8-o ,ALE HOLKY NA 12DNÍ PO OPLODNĚNÍ SLABÁ :think: ,MOC SLABÁÁ,ALE NEMUSELI JSME JI HLEDAT JAKO VČERA,ALE STÁLE SLABUČKÉ :think: ,TAKŽE JSEM VYLOUČILA PREGNYL,PÁČ TO ZESÍLILO A UŽ JE TO I 14DNÍ OD PREGNYLU,TAKŽE MÁME DVĚ MOŽNOSTI,BUD SE NĚCO DĚLO A ODEJDE TO,NEBO SE MIMI POZDĚ UHNÍZDILO :think: ,ALE V TOM PŘÍPADĚ TO UŽ MUSÍ RUST DALŠÍ DNY :think: :think: ,TAKŽE TAK NOO,TAKŽE BUDU ČEKAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Budu ti držet pěstičky.Dnes jsem odpoledne začla špinit je to … :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
497
30.5.11 09:30

Ahojte holkyy,tak ted jsem mluvla s dr. a těsně po ms se mám objednat a začínáme se snažením :dance: :dance: :dance: :dance: ,,KATI a ty začínáš teda kdy??? a s minimálkou nebo ivf??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.5.11 09:32

je tady někdo,kdo ted ějak během června začíná?? :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.5.11 10:44

holky já se ted objednala na akupunkturu :andel: mluvila jsem s paní doktorkou a trošku prý prokrvíme dělohu a vaječníku :dance: :dance: :dance: :dance: ,muže se to i během ivf :dance: :dance: :dance: ,četla jsem o akupunktuře a plodnosti moc referenci,tak jdu do toho,takže příští ponděli v pul šestéé :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.