Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
27.5.11 20:12

Ahojte holky,mužu sek vám přidat,taky jsme zkusili eurofertil :palec: ,zatím se sice nic neděje,ale příští týden jdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
27.5.11 20:53
Radka123 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kati já jsem malá,hoodně štíhláá a většinou tam vždycky nervozně pochodující :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mám skoro černé vlasy,trošku pod ramena a manža je taky maly :mrgreen: .jako jáá :mrgreen: a co tam jsme a čekáme,tak hraje na mobilu hry :mrgreen: :mrgreen: ,a ted semi ještě popiš ty :lol: ,aby se příště někdo nedivil,že co na něj tak čučím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky musím se přiznat,že když čtu vaše vzkazy tak se hrozně odreaguji a zasměji.Jste supr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10572
27.5.11 21:44

Evi,tak se přidej.O to tady jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.5.11 22:35
chichí,bejvávalo…60kg je 60kg,ale to jsou ty hormony!! :wink: :wink: :wink: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Tak už vím jak vypadá Milu,doufám,že neoslovím někoho jiného :mrgreen: .A Raduš ty vypadáš jak?Jo ještě vím,že jste obě ty a Milu se sexy postavičkama :-P :-P .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.5.11 22:36
jasnačka,přidej :wink: :pankac:
orchidejka píše:
Ahojte holky,mužu sek vám přidat,taky jsme zkusili eurofertil :palec: ,zatím se sice nic neděje,ale příští týden jdu :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.5.11 22:37
..tak jednou jsem tam jakéhosi pána viděla pořád mačkat mobil :think:
Radka123 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kati já jsem malá,hoodně štíhláá a většinou tam vždycky nervozně pochodující :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mám skoro černé vlasy,trošku pod ramena a manža je taky maly :mrgreen: .jako jáá :mrgreen: a co tam jsme a čekáme,tak hraje na mobilu hry :mrgreen: :mrgreen: ,a ted semi ještě popiš ty :lol: ,aby se příště někdo nedivil,že co na něj tak čučím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.5.11 22:40

asi budeme chodit s cedulkami na prsou..to bude nejlepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo s kapesníčkem čistým v kapse,samozřejmě trčící kousek ven.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.5.11 06:21

MILUPO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mačkal mobil joooo :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,fákt uděláme si nějaké malé cedulky :mrgreen: ,že emimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HOLKY ALE TED VÁŽNĚ :think: :think: :think: ,DNESKA JSEM TESTOVALA S TÍM,ŽE TAM NIC NEBUDE,ŽE PREGNYL KLESL A ONO AM V LIMITU DO PUL HODINKY VYLEZLA ČÁREČKA 8-o ,ALE HOLKY NA 12DNÍ PO OPLODNĚNÍ SLABÁ :think: ,MOC SLABÁÁ,ALE NEMUSELI JSME JI HLEDAT JAKO VČERA,ALE STÁLE SLABUČKÉ :think: ,TAKŽE JSEM VYLOUČILA PREGNYL,PÁČ TO ZESÍLILO A UŽ JE TO I 14DNÍ OD PREGNYLU,TAKŽE MÁME DVĚ MOŽNOSTI,BUD SE NĚCO DĚLO A ODEJDE TO,NEBO SE MIMI POZDĚ UHNÍZDILO :think: ,ALE V TOM PŘÍPADĚ TO UŽ MUSÍ RUST DALŠÍ DNY :think: :think: ,TAKŽE TAK NOO,TAKŽE BUDU ČEKAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.5.11 06:23

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ,do pul hodinky,ale do puů minutky :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,vylezla čárečka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,už mi šibe,prý v limitu do pul hodinky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.5.11 06:23

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ,do pul hodinky,ale do puů minutky :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,vylezla čárečka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,už mi šibe,prý v limitu do pul hodinky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.5.11 10:06

Ahoj Raduško,ty nemůžeš spát?Tak Pregnyl to už určo nebude.Já jsem dnes v práci celý den ale vzala jsem si notebook do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.5.11 10:54

A s jakou citlivostí máš ten test? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.5.11 11:35
Je to tam!!! :hug:
Radka123 píše:
MILUPO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mačkal mobil joooo :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,fákt uděláme si nějaké malé cedulky :mrgreen: ,že emimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:HOLKY ALE TED VÁŽNĚ :think: :think: :think: ,DNESKA JSEM TESTOVALA S TÍM,ŽE TAM NIC NEBUDE,ŽE PREGNYL KLESL A ONO AM V LIMITU DO PUL HODINKY VYLEZLA ČÁREČKA 8-o ,ALE HOLKY NA 12DNÍ PO OPLODNĚNÍ SLABÁ :think: ,MOC SLABÁÁ,ALE NEMUSELI JSME JI HLEDAT JAKO VČERA,ALE STÁLE SLABUČKÉ :think: ,TAKŽE JSEM VYLOUČILA PREGNYL,PÁČ TO ZESÍLILO A UŽ JE TO I 14DNÍ OD PREGNYLU,TAKŽE MÁME DVĚ MOŽNOSTI,BUD SE NĚCO DĚLO A ODEJDE TO,NEBO SE MIMI POZDĚ UHNÍZDILO :think: ,ALE V TOM PŘÍPADĚ TO UŽ MUSÍ RUST DALŠÍ DNY :think: :think: ,TAKŽE TAK NOO,TAKŽE BUDU ČEKAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.5.11 12:13

no nevím nevím,je to vzruuuušo každopádně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale já tomu nevěřím,čárka je slabá a měla by být už silnější,já s spíš myslím,že seněco dělo a tím,že jsem testovala tak brzo,tak to vím a odejde to,ale to už nezjistím.no uvidíme,v pondělí volám Jarošovi :think: :think: ,bude mít radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,Jina KATI včera jsem mluvila se sestřičkou,tak prý navrhla dr. žže at udělá nějakou sešlost s pacientkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v červnu v měsici plodnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jsem ji říkala,že my už se domlouváme,ještě by to chtělo nějaké ty cedulky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jinak sestřička nás čte joo 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.5.11 13:19

Fakt jo??? :mrgreen: Ale mi jsme tady hodnéééé,my jenom chválíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.