Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
27.5.11 11:25
ahojky,já myslím,že to pregnyl není :wink: .To by ta čárečka byla slabší a slabší.No vidím to dobře!!! :kytka: Držím pěstičky!!!
Radka123 píše:
hOLKY TAK JÁ TESTOVALA A CO JÁ VÍM :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,ale asi to je ještě pregnyl
ty testy mám už asi 3 dny ta nějak nastejno :zed: :zed: ,tak nevím,jestli semi ták pomalu vstřebává,nebo se tam mísí už nové hcg :zed: :zed: :zed: :zed: ,takže čekat čekat čekat :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: jse 11DPO a 13dní po pregnylu :zed: :zed: :zed: .pomoooooooooooooooooooooooooooc :mrgreen: :mrgreen: ,kdo má vydržet to čekání furt :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Radka123 píše:
hOLKY TAK JÁ TESTOVALA A CO JÁ VÍM :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,ale asi to je ještě pregnyl
ty testy mám už asi 3 dny ta nějak nastejno :zed: :zed: ,tak nevím,jestli semi ták pomalu vstřebává,nebo se tam mísí už nové hcg :zed: :zed: :zed: :zed: ,takže čekat čekat čekat :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: jse 11DPO a 13dní po pregnylu :zed: :zed: :zed: .pomoooooooooooooooooooooooooooc :mrgreen: :mrgreen: ,kdo má vydržet to čekání furt :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
27.5.11 14:48
Radka123 píše:
KATI já ti nevím,nějak se dnska víc cítím menstruačně :-? no uvidíme,co přinesou další dny :zed: ,ale jestli to bude tam,tak to mimi bude mít druhé jméno PREGNYL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

přeji Ti,aby to mimi vyšlo a s tím druhým jménem bych si to ještě rozmyslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
evule1971
27.5.11 14:52

Ahojky tak dnes opět jen jedna čárečka ach jo.Už je mi jasné,že to nevyšlo.Už jsem vysadila utroš a čekám kdy mi příjde ms.Nevíte za jak dlouho by to mělo dojít?Jsem objednána k doktorovi na příští pátek .Všem,které čekáte vám přeji ať to vyjde. :palec:

• Citovat
  • Upravit
259
27.5.11 17:56

EVI to mi je líto :hug: a ty taky chodíš do eurofertilu?? a na co si byla,na IUI nebo minimálku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.5.11 18:04

Evi většinou myslím,že se dostaví do 3dnu od vysazení a kolik už teda si od punkce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.5.11 18:31
ahoj a je mi to moc líto.Mně dorazila ms po vysazení za dva dny.
evule1971 píše:
Ahojky tak dnes opět jen jedna čárečka ach jo.Už je mi jasné,že to nevyšlo.Už jsem vysadila utroš a čekám kdy mi příjde ms.Nevíte za jak dlouho by to mělo dojít?Jsem objednána k doktorovi na příští pátek .Všem,které čekáte vám přeji ať to vyjde. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 18:44

Evi,to mi je líto :-( .A ty si byla po minimálce,nebo IVF?Nemáš tam podpisy,tak nevím :nevim: A kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
27.5.11 18:52
Radka123 píše:
Evi většinou myslím,že se dostaví do 3dnu od vysazení a kolik už teda si od punkce??

Od punkce jsem 14 dní,ano eurofertil.byla jsem na IVF?Víš nějak jsem stoho pitomá to bude asi ta minimálka.Jsem už staršího data :-D tak si vše hradím.Pořád mě bolí plotýnky a je mi na zvracení asi už těch hormonů mám v sobě až až :mrgreen: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
259
27.5.11 19:10

EVI ahááá,a čím si stimulovala???tak mi naštěstí nedělají hormony nic,aspon něco :roll:

holky možná,že jsme se tam už viděly a ani o tom nevíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,měly by jsme si udělat nějaké vizitky,EMIMINO :mrgreen: :mrgreen: a podle toho se pak poznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 19:15

Dobrý nápad Raduško,já bych vás holky chtěla poznat a pokecat a říct si zkušenosti co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 19:16

Evi a kolik si měla vajíček a jaký je u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.5.11 19:18

KATI já taky,ale třeba nám to fákt vyjde aspon v tom eurofertilu,já co tam jsem,tak tam někdo je :think: ,to pčece musí být jedna z vás né :mrgreen: :mrgreen: a to tam jsem jako doma :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 19:21

Tak už vím jak vypadá Milu,doufám,že neoslovím někoho jiného :mrgreen: .A Raduš ty vypadáš jak?Jo ještě vím,že jste obě ty a Milu se sexy postavičkama :-P :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.5.11 19:32

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kati já jsem malá,hoodně štíhláá a většinou tam vždycky nervozně pochodující :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mám skoro černé vlasy,trošku pod ramena a manža je taky maly :mrgreen: .jako jáá :mrgreen: a co tam jsme a čekáme,tak hraje na mobilu hry :mrgreen: :mrgreen: ,a ted semi ještě popiš ty :lol: ,aby se příště někdo nedivil,že co na něj tak čučím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 20:01
:mrgreen: Tak já mám taky skoro černé vlasy pod lopatky.A většinou sedíme s manželem nebo jak jsem tam sama na té straně pod okny,takže mám to okýnko od sester po pravé straně.Vždy vidím kdo přichází :-D Manža je vysoký a dost ramenatý.
Radka123 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kati já jsem malá,hoodně štíhláá a většinou tam vždycky nervozně pochodující :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mám skoro černé vlasy,trošku pod ramena a manža je taky maly :mrgreen: .jako jáá :mrgreen: a co tam jsme a čekáme,tak hraje na mobilu hry :mrgreen: :mrgreen: ,a ted semi ještě popiš ty :lol: ,aby se příště někdo nedivil,že co na něj tak čučím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.