Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
30.5.11 11:05

Ahoj orchidejko,
tak já začínám se stimulací na IVF v polovině června. Teď zobu Vreyu. A co ty? Máte v plánu nějakou minimálku či IVF nebo IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.5.11 11:45

Agy ahojky,tak třeba se potkáme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.5.11 11:50

MILUPO držím palcee :hug: :hug: :hug: :hug: ,dobré to bude,dej ám vědet a ty si po čem minimálce nebo ivf?? :think: :think: :think: ,nějak v tom mám brajgl tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.11 19:48

ahojky holky,tak jsem orchidejko po minimálce…dnes punkce 5 folíků z toho 3 vajíčka.Uvidíme,co bude dál.Ve středu si máme ráno zavolat,jestli bude et nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.5.11 20:45

MILUPO tak supeeer,budu držet palečky,at vydržíí všechny 3 :hug: :hug: a jinak,bylo tam hodně lidí dneska???nebo si byla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.11 20:51

já byla jediná na punkci,jinak nějaké ženské tam byly,asi 5.Jinak jsem se setkala s Katkou,tady z diskuse-jsem za to ráda… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.5.11 20:56

Ahoj holky tak jsem tady :mavam: KO dopadla dobře,jdu do stimulky :potlesk: ale mám strach z těch injekcí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
30.5.11 21:36
ahooooj,no super!!!!!!takže od příštího týdne??? :wink:
Katka1311 píše:
Ahoj holky tak jsem tady :mavam: KO dopadla dobře,jdu do stimulky :potlesk: ale mám strach z těch injekcí :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.5.11 21:50

Ahoj už nemám dobírat tu HA a čekat na MS.Tak asi včtvrtek nebo pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.5.11 07:33

dobré ránko :-P ,holky,jak jste se poznaly???? :mrgreen:

KATI takže dostaneš ms a kdy začínáš píchat??? :wink: 2DC??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.5.11 07:38

Ahoj orchidejko :mavam: poznaly jsme se že já čuměla na Milu a ona mi říká.....Katka?A už to bylo.Hezké jak jsme se tak sešly.Probraly jsme OPU a tak ve zkratce všechno.Fajne :-D Já si jdu píchat hned od 1DC.Jinak mám menopur tak auuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.5.11 08:13

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,tak to je super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,no já pujdu hned po ms,ještě nedorazila,ale nejpozdějc zítra by měla,tak počítám,že v pondělí bych mohla jit na utz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.5.11 08:35

No ale nevím,jestli si ty injekce nechat píchat nebo si to mám sama :nevim: A ty plánuješ co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
31.5.11 22:12

Ahojky,
Milu, ja jsem mela tzitra jit na vstuni pohovor do Eurofertilu, a dnes mi sestricka volala ze nas musi preobjednat, ptz ma pan doktor na zitrek spoustu pacientek nastimulovanych a bude toho mit hodne.
Zitra tam budes asi i ty, ze? Moc moc drzim palecky, budu na tebe myslet.

• Citovat
  • Upravit
194
31.5.11 22:31

Ahojte holky,
byla jsem se mrknout na diskusi ohledně tématu, kolik embryí je lépe přenést, jestli jedno nebo dvě. Jelikož jsem z toho zmatená, tak jsem se chtěla zeptat vás, zda máte nějaké infa ohledně této věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.