Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj orchidejko,
tak já začínám se stimulací na IVF v polovině června. Teď zobu Vreyu. A co ty? Máte v plánu nějakou minimálku či IVF nebo IUI?
MILUPO držím palcee
,dobré to bude,dej ám vědet a ty si po čem minimálce nebo ivf??
,nějak v tom mám brajgl tady ![]()
ahojky holky,tak jsem orchidejko po minimálce…dnes punkce 5 folíků z toho 3 vajíčka.Uvidíme,co bude dál.Ve středu si máme ráno zavolat,jestli bude et nebo ne.
MILUPO tak supeeer,budu držet palečky,at vydržíí všechny 3
a jinak,bylo tam hodně lidí dneska???nebo si byla sama
já byla jediná na punkci,jinak nějaké ženské tam byly,asi 5.Jinak jsem se setkala s Katkou,tady z diskuse-jsem za to ráda… ![]()
Ahoj holky tak jsem tady
KO dopadla dobře,jdu do stimulky
ale mám strach z těch injekcí ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holky tak jsem tadyKO dopadla dobře,jdu do stimulky
ale mám strach z těch injekcí
Ahoj už nemám dobírat tu HA a čekat na MS.Tak asi včtvrtek nebo pátek ![]()
dobré ránko
,holky,jak jste se poznaly???? ![]()
KATI takže dostaneš ms a kdy začínáš píchat???
2DC??
Ahoj orchidejko
poznaly jsme se že já čuměla na Milu a ona mi říká.....Katka?A už to bylo.Hezké jak jsme se tak sešly.Probraly jsme OPU a tak ve zkratce všechno.Fajne
Já si jdu píchat hned od 1DC.Jinak mám menopur tak auuu.
,tak to je super
,no já pujdu hned po ms,ještě nedorazila,ale nejpozdějc zítra by měla,tak počítám,že v pondělí bych mohla jit na utz ![]()
No ale nevím,jestli si ty injekce nechat píchat nebo si to mám sama
A ty plánuješ co? ![]()
Ahojky,
Milu, ja jsem mela tzitra jit na vstuni pohovor do Eurofertilu, a dnes mi sestricka volala ze nas musi preobjednat, ptz ma pan doktor na zitrek spoustu pacientek nastimulovanych a bude toho mit hodne.
Zitra tam budes asi i ty, ze? Moc moc drzim palecky, budu na tebe myslet.
Ahojte holky,
byla jsem se mrknout na diskusi ohledně tématu, kolik embryí je lépe přenést, jestli jedno nebo dvě. Jelikož jsem z toho zmatená, tak jsem se chtěla zeptat vás, zda máte nějaké infa ohledně této věci?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.