Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
evule1971
25.5.11 14:13

já měla úplný klid jen tři dny tak to doktor doporučil.Ale nemocenskou jsem si vzala na těch důležitých 14 dnů.Mám dost fizicky náročnou práci tak jsem to nechtěla pokazit.To bych si nikdy neodpustila.Po celou dobu,ale netahám nic těžkého,nesportovala jsem a snažila jsem se být v klidu bez stresu.Četla jsem,že nejvíce škodí stres,že se může vajíčko stresem vyloučit s těla.Ale jestli je to pravda to nevím.Taky ti držím pěstíky.

• Citovat
  • Upravit
evule1971
25.5.11 14:17

zapoměla jsem napsat po celou dobu jsem brala clostík,pregnyl a nějaké injekce ,ale ty nevím jak se jmenovaly.

• Citovat
  • Upravit
259
25.5.11 15:26

AGY no hlavně zaleží na kvalitě vajec :mrgreen: ,já to myslela tak,že při klasickém ivf nastimuluješ víc vajíček a tudíš ti je budou kultivovat třeba až 5dní a do té doby „odpadnou“ ty slabé a zustanou jen ty nejlepší ,kteé zavedou,kdežto když máš mín vajec,jako u minimálky,tak ti zavedou co máš hned po dvou dnech,páč tam neí z čeho vybírat a nepoznáš,které je lepší a které né,pokud nějaké vubec nebo taky obě co ti zavedou budou ty pravé,ale všeobecně je po PK větši procentuální šance na uspěch,ale jak říkám,je to indi vindi :mrgreen: ,já otěhotněla s jedním 4 buněčným a někdo neotěhotní s blastocystou,což je embryjko právě po té 5 ti denní kultivaci :lol: ,já si myslím,že když to má být dobré,tak to bude tak či tak, a co se režimu týká,tak první dva dny jsem odpočívala a le pak skoro normálně,nic netahám,to néé,ale pomainku si vysaju a umyju nádobí a takové běžné práce dělám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
25.5.11 17:42

Prominte, že váám se lezu, ale nedá mi vám nenapsat. Domněnka, že při ultroši MS nepřichází je špatná. Já jsem po 1IVF dostala MS i přes ultroš…nyní jsem po 2IVF a mám před sebou ještě cca 8dní do kontroly a krevního testu…

Radka123 píše:
dobré ránko holky :wink:AGY já otěhotněla u druhého ivf,ale měla jsem je2 vajíčka zbylo je jedno 4buněčné a vyšlo to,,ono šance ivf je větší jen v těch případech,že nastimuluješ spoustu vajec a pak ti zbyde několik na prodlouženou kultivaci,tak je ta šance určo vyšší,u mě to vyjde na stejno,minimálka-ivf,páč mi zbydou vždy jen 2 :mrgreen: ,takže je třeba to vyzkoušet,někomu sedí ivf a někomu minimálky,já už to mám odskoušené,takže vím,ty musíš vykoušet :hug:
EVULE no bohužel ms drží utroš,ale i tak,ještě mužeš mít //,kolik teda přesně si od ET,nebo raději od punkce,nevím,jak stará embryjka ti zaváděli.já jsem dnes 9tý den od punkce ,takže taky čekám a taky nervačím :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.5.11 20:32

MONI já taky dostala ms i přes utroš,ale rozjela se mi,až po vysazení utroše ,ale v 90ti procentech ms dorazí i přes utroš,ale později,než jak jsme zvyklé,ale samo ssebou,znám i holky,co dostají ms už 8mý den po ET i přes utroš.ale ve většině případu ji zbrzdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.5.11 20:33
Ahoj Agy.Tak já jsem byla taky překvapená,že mi napsal HA :nevim: Ptala jsem se i holek tady a napsaly že je to na srovnání cyklu a některé i napsaly,že se jako pohnojí :-D já sama nevím :nevim: Na KO jedu 30.5.a pak se uvidí co dál doufám,že už začnu se stimulkou.
Agy77 píše:
Ahoj Katko1311, takže taky papáš Vreyu?Nikdy mě nenapadlo,že když člověk chce otěhotnět,tak že se podává HA 8-o . Ale asi proto,aby to tělo nějak zmátli či co. Je to zajímavé,jak tělo chemie úplně zmate.Ale hlavně,ať je to pro dobro věci.Držím ti taky moc pěsti,ať se minimálka podaří!Kdy jedeš do OV?Já 6.6.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.5.11 20:36

Raduško ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.5.11 08:34
ahojky,no já jsem ten případ,kdy jsem dostala ms až po vysazení utroše…
monika999 píše:
Prominte, že váám se lezu, ale nedá mi vám nenapsat. Domněnka, že při ultroši MS nepřichází je špatná. Já jsem po 1IVF dostala MS i přes ultroš…nyní jsem po 2IVF a mám před sebou ještě cca 8dní do kontroly a krevního testu…
Radka123 píše:
dobré ránko holky :wink:AGY já otěhotněla u druhého ivf,ale měla jsem je2 vajíčka zbylo je jedno 4buněčné a vyšlo to,,ono šance ivf je větší jen v těch případech,že nastimuluješ spoustu vajec a pak ti zbyde několik na prodlouženou kultivaci,tak je ta šance určo vyšší,u mě to vyjde na stejno,minimálka-ivf,páč mi zbydou vždy jen 2 :mrgreen: ,takže je třeba to vyzkoušet,někomu sedí ivf a někomu minimálky,já už to mám odskoušené,takže vím,ty musíš vykoušet :hug:
EVULE no bohužel ms drží utroš,ale i tak,ještě mužeš mít //,kolik teda přesně si od ET,nebo raději od punkce,nevím,jak stará embryjka ti zaváděli.já jsem dnes 9tý den od punkce ,takže taky čekám a taky nervačím :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.5.11 08:37
někdo má druhou čárečku až 14tý den,ale já jsem taky taková..zkoušela jsem už 7dmý den a pak se jen stresovala,teď už to neudělám.Nejdříve za 10 dní…
evule1971 píše:
ahojky já byla před čtrnáctí dny na první IVF a řeknu ti,že to čekání je hrozné :-( v pátek si mám vyzkoušet test těhotenský,ale už jsem nevydržela a zkouším to od pondělí.Asi se brzy z toho s přítelem zblázníme :-D Pořád nám se ukazuje jen jedna čárečka.Přítel včera si dokreslil druhou čárku :-D Měla jsem dostat MZ v úterý ,ale ještě jsem to nedostala,ale pořád jen jedna čárečka.Nikdy jsem to nedostala později měla jsem to přesné nebo o jeden den dřív.Nevíte holky jestli je možné kvůli těm hormonům ,že bych mohla mít spoždění?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.5.11 08:39

Příspěvek upraven 27.05.11 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.5.11 08:39
antina je hlavně prý proto,aby se ty vaječníky uklidnily :-?
Agy77 píše:
Ahoj Katko1311, takže taky papáš Vreyu?Nikdy mě nenapadlo,že když člověk chce otěhotnět,tak že se podává HA 8-o . Ale asi proto,aby to tělo nějak zmátli či co. Je to zajímavé,jak tělo chemie úplně zmate.Ale hlavně,ať je to pro dobro věci.Držím ti taky moc pěsti,ať se minimálka podaří!Kdy jedeš do OV?Já 6.6.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
27.5.11 09:09

Milu,ty jo to je parádní úrodička,mooooc držím palečky… :hug: a jsem zvědavá,kolik to tentokrát vyjde s tou pojišťovnou … :wink:

Káti,Tobě na minimálku… :palec:

nějak nestíhám dočítat,ale všem moc držím palečky :srdce: a myslím na Vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.5.11 10:07

hOLKY TAK JÁ TESTOVALA A CO JÁ VÍM :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,ale asi to je ještě pregnyl
ty testy mám už asi 3 dny ta nějak nastejno :zed: :zed: ,tak nevím,jestli semi ták pomalu vstřebává,nebo se tam mísí už nové hcg :zed: :zed: :zed: :zed: ,takže čekat čekat čekat :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: jse 11DPO a 13dní po pregnylu :zed: :zed: :zed: .pomoooooooooooooooooooooooooooc :mrgreen: :mrgreen: ,kdo má vydržet to čekání furt :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.5.11 10:33

Raduško ahoj,to já ti asi moc nepomůžu ale 13 dní od Pregnylu se mi zdá dost dlohá doba.Pregnyl by měl zmizet z těla do 10 dní myslím.
Možná je tam už něco jiného a ty mu říkáš Pregnyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.5.11 10:37

KATI já ti nevím,nějak se dnska víc cítím menstruačně :-? no uvidíme,co přinesou další dny :zed: ,ale jestli to bude tam,tak to mimi bude mít druhé jméno PREGNYL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.