Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 píše:
Tak to ještě fakt siJá 35.V červenci má narozky i moje dcera.
Radka123 píše:
KATI né v poho,nemám se za co stydět,dyt jsem mladice![]()
![]()
,v červenci mi bude 30let a tobě?
Radka123 píše:
AGY ono je to těžké,někdo reaguje líp nebo stejně na minimálku,jako na ivf a někdo má u ivf 20 vajuch,je to těžko posoudit,já zrovna reaguju líp na minimálku než klasické ivf,já bych nejdřív zkusila minimálku jen s clostylem a podle reakce,se rozhodneš jak dál,třeba bude suprová a ivf nebude třeba a třeba nezareaguješ a budeš muset na ivf,ale ted už to vím a začala bych minimálkou,jenže v minulém centru jsem byla nováček a vubec jsem tomu nerozuměla a minimálku mi tam samozřejmě nanabídli![]()
Radka123 píše:
Kati já jsem teprve 6tý den od punkce a 4od ET a testovat mám za 14 dní od ET,ale já testnu určitě dřív,jen je otázka,kdy vyprchá pregnyl,páč minule jsem dostala 5000j a vydržel mi v těle 11dní a ted jsem dostala 10 000j takže testování dřív nemá smysl
MILUPA a kolik jednotek pregnylu si dostala???ono to asi záleží i na postavě,páč já vážím 50kilo i s postelí
a to jsem ještě přehnala
a 5000j se mi drželo v tělě 11dní po pregnylu
,ted jsem dostala 10 000j,to si ai netroufám říct,jak dlouho to ve mě bude
a 7mý den po ET je 9DPO,to ještě nemužeš mít pozitivní testík
,zkus za dva,tři dny,to už by mohl být dušík ![]()
KATI a ty jdeš do klasického ivf tedy jo,když ted jíš antiko???
Radka123 píše:
MILUPA a kolik jednotek pregnylu si dostala???ono to asi záleží i na postavě,páč já vážím 50kilo i s postelí![]()
a to jsem ještě přehnala
a 5000j se mi drželo v tělě 11dní po pregnylu
,ted jsem dostala 10 000j,to si ai netroufám říct,jak dlouho to ve mě bude
a 7mý den po ET je 9DPO,to ještě nemužeš mít pozitivní testík
![]()
,zkus za dva,tři dny,to už by mohl být dušík
KATI a ty jdeš do klasického ivf tedy jo,když ted jíš antiko???
Katka1311 píše:
Dobré ráno holky,tak ty si se včera rozepsala Milu
MILUPA jo táááááááááááák
,a čím stimuluješ ted???
holky já už tu vyšiluju,me zase bolí menstruačně to břicho
,ten týden čekání bue ubijející
![]()
Jáááj to vy máte postavičky jak 20-leté
To já mám nějakých 75kg to mě budou muset píchnout koňskou dávku ![]()
Raduško,mě dal HA na srovnání hormonů a přesnost cyklu.Jinak jsem měla začít se stimulkou už v polovině května ale měli jsme nějaké náhlé výdaje,tak jsme to po dohodě posunuli.Manža říká:kdo si počká…
Ale jinak jdu do minimálky.Tedy doufám.
Holky ,tak já si udělám výlet do Opavy za Raduškou a pak do Oder za Milu a rozptýlím vás ![]()
No jo to je taková naše přestupní stanice,pak ze zas každá rozejdeme po jiné koleji ke svému gynekologovi když budem všechny těhu ![]()
KATI no to máš pravdu,ale pokud budem chtít,tak se navštěvovat občas mužem i s prckama
,já nemám s manžou prolém,odveze mě kdekoli
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.