Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
22.5.11 22:17
kurňa to jste teda mladice!!!! :pankac: :pankac: Já už budu mít letos 38 :-(
Katka1311 píše:
Tak to ještě fakt si :mrgreen: Já 35.V červenci má narozky i moje dcera.
Radka123 píše:
KATI né v poho,nemám se za co stydět,dyt jsem mladice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,v červenci mi bude 30let a tobě? :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.11 22:22
někde ani minimálku nedělají.Např.Fertimed.Minimálka také stojí míň peněz,neproplácí ji ale pojišťovna.Je to nejlepší řešení po 3 vybraných pokusech ivf,které jsou hrazené pojišťovnou. :wink:
Radka123 píše:
AGY ono je to těžké,někdo reaguje líp nebo stejně na minimálku,jako na ivf a někdo má u ivf 20 vajuch,je to těžko posoudit,já zrovna reaguju líp na minimálku než klasické ivf,já bych nejdřív zkusila minimálku jen s clostylem a podle reakce,se rozhodneš jak dál,třeba bude suprová a ivf nebude třeba a třeba nezareaguješ a budeš muset na ivf,ale ted už to vím a začala bych minimálkou,jenže v minulém centru jsem byla nováček a vubec jsem tomu nerozuměla a minimálku mi tam samozřejmě nanabídli :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.11 22:24
já už jsem 7dmý den po et pregnyl v sobě neměla.Zkoušela jsem si testík a byl negat.
Radka123 píše:
Kati já jsem teprve 6tý den od punkce a 4od ET a testovat mám za 14 dní od ET,ale já testnu určitě dřív,jen je otázka,kdy vyprchá pregnyl,páč minule jsem dostala 5000j a vydržel mi v těle 11dní a ted jsem dostala 10 000j takže testování dřív nemá smysl :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.5.11 07:35

Dobré ráno holky,tak ty si se včera rozepsala Milu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.5.11 08:45

MILUPA a kolik jednotek pregnylu si dostala???ono to asi záleží i na postavě,páč já vážím 50kilo i s postelí :mrgreen: :mrgreen: a to jsem ještě přehnala :mrgreen: a 5000j se mi drželo v tělě 11dní po pregnylu 8-o ,ted jsem dostala 10 000j,to si ai netroufám říct,jak dlouho to ve mě bude :nevim: a 7mý den po ET je 9DPO,to ještě nemužeš mít pozitivní testík :wink: :wink: ,zkus za dva,tři dny,to už by mohl být dušík :dance:

KATI a ty jdeš do klasického ivf tedy jo,když ted jíš antiko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.5.11 09:15
Ahoj,byl to pregnyl 5000.Vážím 60.Já to zkoušela minulý měsíc,minulou minimálku.Teď teprve stimuluji na další. :wink:
Radka123 píše:
MILUPA a kolik jednotek pregnylu si dostala???ono to asi záleží i na postavě,páč já vážím 50kilo i s postelí :mrgreen: :mrgreen: a to jsem ještě přehnala :mrgreen: a 5000j se mi drželo v tělě 11dní po pregnylu 8-o ,ted jsem dostala 10 000j,to si ai netroufám říct,jak dlouho to ve mě bude :nevim: a 7mý den po ET je 9DPO,to ještě nemužeš mít pozitivní testík :wink: :wink: ,zkus za dva,tři dny,to už by mohl být dušík :dance:KATI a ty jdeš do klasického ivf tedy jo,když ted jíš antiko???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.5.11 09:15
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Dobré ráno holky,tak ty si se včera rozepsala Milu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.5.11 09:24

MILUPA jo táááááááááááák :mrgreen: ,a čím stimuluješ ted???
holky já už tu vyšiluju,me zase bolí menstruačně to břicho :nevim: :nevim: :nevim: ,ten týden čekání bue ubijející :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.5.11 09:26

Jáááj to vy máte postavičky jak 20-leté :mrgreen: To já mám nějakých 75kg to mě budou muset píchnout koňskou dávku :mrgreen:
Raduško,mě dal HA na srovnání hormonů a přesnost cyklu.Jinak jsem měla začít se stimulkou už v polovině května ale měli jsme nějaké náhlé výdaje,tak jsme to po dohodě posunuli.Manža říká:kdo si počká… :-D Ale jinak jdu do minimálky.Tedy doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.5.11 09:28

Holky ,tak já si udělám výlet do Opavy za Raduškou a pak do Oder za Milu a rozptýlím vás :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.5.11 09:34

KATI stavím vodu na kafe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.5.11 09:53

Fakt škoda holky,že jste tak daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.5.11 10:00

tak se zatím třeba sejdem aspon v eurofetilu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.5.11 10:09

No jo to je taková naše přestupní stanice,pak ze zas každá rozejdeme po jiné koleji ke svému gynekologovi když budem všechny těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.5.11 10:17

KATI no to máš pravdu,ale pokud budem chtít,tak se navštěvovat občas mužem i s prckama :-P :-P :-P ,já nemám s manžou prolém,odveze mě kdekoli :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.