Natalart nebo IVF - institut Plzeň

777
14.1.11 16:36

Natalart nebo ivf-institut Plzeň

Můj gynekolog mě posílá do institutu, ale nevím, nějak je mi sympatičtější natalart.

Jaké máte zkušenosti??? S přístupem i s finanční stránkou.......

Příspěvek upraven 14.01.11 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymnice
14.1.11 17:02

mám zkušenosti s IVF institutem v Plzni - před tím jsem 3 roky chodila v Praze do Gestu a musím říct, že IVF institut naprostá spokojenost…nejen, že nám pomohli k vysněnýmu štěstí, ale jejich přístup tam byl naprosto úžasnej…žádný neosobní strohý jednání, ale všichni milí, vstřícní, emaptický…a to udělá taky moc…do Gestu jsem šla vždycky se strachem…do Plzně jsem se těšila a vyšlo! finančně - já se tam účastnila jedný studie, takže jsme to měli zadarmo, ale dávali mi ceník a srovnatelný s ostatníma centrama!

tak hodně štěstí :palec:

• Citovat
  • Upravit
1032
14.1.11 17:49

My tam byli asi před dvěma lety a v pohodě.Jsou tam fakt milý,vstřícný.S cenama nevim jak jinde,ale slyšela jsem že někde je inseminace zadarmo,tady jsme za ni platili cca 1500.Vyšetření obou partnerů bylo myslim zadarmo a za umělý oplodnění se platí jako všude jinde.Chodilo tam dost zahraničních párů,jsou tam fakt dobrý.Jediný co mi trochu vadilo,že pokaždý jsem měla jinýho doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.1.11 19:41

:mavam: ahoj ,já chodím do Natalartu a jsem ráda.už jenom ta čekárna,tě uklidňuje,sestřičky super,doktor jedinečnej,chodím k mudr.Rokytovi.Nevím jak to chodí jinde,ale jakýkoliv problém nebo ,když se na něco zapomenu zeptat i kravinu,můžu přímo jemu zavolat na mobil.Těhotná sice nejsem,ale tt pozitivní jsem měla,bohužel to nedopadlo,no. :cry: Jinak za iui, jsem neplatila nic,vstup.prohlídka nic,odběr krve,ten prvotní můj i partnerovo celkem 30,–,4krát pregnyl á 50,– první návšteva :jeden den jsem tam volala,druhý den jsem šla,v čekárně nkdy nečekáš,vyjímečně max 5-10 min a cizinců je tam také celkem dost.můžu se zeptat,ty jsi z Plzně,nějak jsem tě tu nenašla?kam chodíš na gyndu?

Příspěvek upraven 25.03.11 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.1.11 19:57

jiru,nejde mi poslat SZ,od tebe jsem si jí přečetla.kdyý kliknu na tvé jméno,píše mi to stránka nenalezená? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
14.1.11 20:33

ani ted to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.1.11 20:49
jirulka píše:
ani ted to nejde?

ne. :-( to se mi ještě nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
15.1.11 14:49

ahoj jirul,už ti to funguje,poslala jsem ti sz.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
17.1.11 22:19

to tu opravdu neni nikdo dalsi, kdo by mel nejakou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.11 08:13

IVF

Ahojky,já zrovna podstupuji Ivf.Chodím ale na náměstí a jsem moc spokojená.Tam je základ placený pojišťovnou ale za každý výkon navíc si připlácíš.Nás miminko vyšlo zatím na 22 000kč ale máme léky v peru (gonnal f),prodlouženou kultivaci,asistovaný hatching.Jsou tam bezvadný,mám od začátku jednoho doktora.Tak dobré rozhodnutí.Jo a na prostředí se můžeš juknout na internetu jsou tam fotky jak z náměstí tak z Natartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.2.11 21:02

dívala jsem se. tak nějak od začátku mi byl sympatičtější natalart. šla jsem tam a jsem zatím spokojená. prostředí fajn, péče taky, do ničeho mě nenutí a snaží se jít tou nejpřirozenější cestou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
1.3.11 16:19

ahojky, ja chodim do IVF a hodne premyslim o tom, ze pujdeme do Natalartu. Pristup v IVF sester uzasnej, doktor ( mam sice jednoho) ale silenej :pocitac: :pocitac: kvuli nemu chci odejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
1.3.11 16:45

Devcata ja chodila do Plzne na namesti a byla jsem moc spokojena,jedine co by se dalo vytknout je ze jsem nebyla pokazde u toho sameho doktora,ale nastesti tam byly vsichni doktori moc fajn i sestricky :-D
Za inseminaci jsem platila 1500kc…a IVF nam vyslo napoprve,ted jsem na zacatku 5 mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.3.11 19:48

Pan doktor Hradecký??Naposledy jsem byla opravdu naštvaná ale máme hotová emryjka tak odejít se mi nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
1.3.11 21:21
Markete píše:
Pan doktor Hradecký??Naposledy jsem byla opravdu naštvaná ale máme hotová emryjka tak odejít se mi nechce :nevim:

tak tohohle doktora mi doporucoval muj gynekolog, ze pry ma velmi profesionalni a hlavne osobni pristup. docela by mne zajimala tva zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.