Natalart nebo IVF - institut Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17657
17.3.11 08:43

no já k němu chodila v té době jsem měla v 10tt zamlklé za to nemohl, nejde tomu zabránit, ale on pak nic neřešil, nikam mě neposlal jen by do mě rval HA.

pak se mi nelíbili ani ty jeho řeči

přešla jsem k jinému, můžu říct báječný dr. plně mu důvěřuji, dokonce párkrát jsem u něj byla jen že jsem potřebovala se vypovídat a slyšet jeho radu a byl naprosto v pohodě. a on se mnou začal řešit hormonální profil a další věci, zjistil, že mám pravděpodobně anovulační cykly, vysoký prolaktin, léčil mě, zkoušeli jsme stimulaci clostíkem 3 cykly, nevyšlo to tak jsme se dohodli že zkusím CAR a jsem v IVF na nám od září loňského roku a chodím tam k mladému vlčkovi :-D

mě to ani nenapadlo, že by to mohl být syn toho mého bývalého :mrgreen:

tak uvidíme jestli dokážou to co slíbil.

a ty jsi v natalaru spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 08:58

Ahojky,
já jsem byla také v Natalartu a byla jsem celkem spokojená. Jsou tam milí, nikdy jsem moc dlouho nečekala. A i když nám sdělovali né moc dobré zprávy, snažili se být chápaví. Měla jsem číslo na Dr. na mobil, jednou jsem mu volala i o víkendu a vždy byl příjemný. A nakonec se na 2.pokus i zadařilo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
17.3.11 09:17

ahoj,
tak to gratuluji k mimču :-)
no my máme zítra konzultaci na IVF, tak uvidíme jak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 11:16

Děkuji! Držím palce, aby ti to dobře dopadlo. Kam nakonec půjdeš? Na náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.3.11 13:19
cibi píše:
no já k němu chodila v té době jsem měla v 10tt zamlklé za to nemohl, nejde tomu zabránit, ale on pak nic neřešil, nikam mě neposlal jen by do mě rval HA.

pak se mi nelíbili ani ty jeho řeči

přešla jsem k jinému, můžu říct báječný dr. plně mu důvěřuji, dokonce párkrát jsem u něj byla jen že jsem potřebovala se vypovídat a slyšet jeho radu a byl naprosto v pohodě. a on se mnou začal řešit hormonální profil a další věci, zjistil, že mám pravděpodobně anovulační cykly, vysoký prolaktin, léčil mě, zkoušeli jsme stimulaci clostíkem 3 cykly, nevyšlo to tak jsme se dohodli že zkusím CAR a jsem v IVF na nám od září loňského roku a chodím tam k mladému vlčkovi :-D

mě to ani nenapadlo, že by to mohl být syn toho mého bývalého :mrgreen:

tak uvidíme jestli dokážou to co slíbil.

a ty jsi v natalaru spokojená?

Naprostá spokojenost :palec: Držím ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.3.11 13:20
Andílek Pája píše:
Ahojky,
já jsem byla také v Natalartu a byla jsem celkem spokojená. Jsou tam milí, nikdy jsem moc dlouho nečekala. A i když nám sdělovali né moc dobré zprávy, snažili se být chápaví. Měla jsem číslo na Dr. na mobil, jednou jsem mu volala i o víkendu a vždy byl příjemný. A nakonec se na 2.pokus i zadařilo. :dance:

na 2.pokus,to je super a kdo ti mimi dělal? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
17.3.11 15:24

já jdu na náměstí zkusíme jedno IVF a pak se uvidí, doufám, že se zadaří to první a nebudu řešit už nic jiného než nevolnosti a to jak miminko roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.3.11 15:31
cibi píše:
já jdu na náměstí zkusíme jedno IVF a pak se uvidí, doufám, že se zadaří to první a nebudu řešit už nic jiného než nevolnosti a to jak miminko roste :-)

tak budu držet palce,ať to vyjde hned !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
17.3.11 22:55

díky moc a jak to vypadá s tebou? teď si dáváte pauzu? nebo se už zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.3.11 16:39
cibi píše:
FIKY PÍŠE
no,necháváme to teď už třetí cyklus na doma.23.3.jdu na UTZ,jestli je vše o.k. a zřejmě půjdu na genetiku,uvidíme,jak se s mudr.domluvíme.nejsem nejmladší 35 let
cibi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
18.3.11 17:35

fiki mám to v podpisu mě bylo teď v březnu 35, dneska jsme měli konzultaci ohledně IVF, a prý můj věk nemá vliv na úspěšnost při IVF, tak pevně věřím a myslím, že i přítel tentokrát věří, že se to povede.

i když dneska mám zase nějakou tu skleslou náladu.

jestli jste v pořádku oba, tak proč to nezkusit normálně. ale já ještě děti nemám a děsím se svého věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.3.11 14:32

cibi-já jsem na tom nějak podobně,mně bylo 35 v lednu a děti taky ještě nemám.
URČITĚ NÁM TO BRZIČKO VÝJDE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
19.3.11 16:32

tak to určitě :-)

ulidnilo mě, že je tady někdo v mém věku a taky první, už si někdy přijdu tak nějak opožděně :oops:

tak já v květnu snad IVF a ty doma?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.3.11 17:25
cibi píše:
tak to určitě :-)

ulidnilo mě, že je tady někdo v mém věku a taky první, už si někdy přijdu tak nějak opožděně :oops:

tak já v květnu snad IVF a ty doma?:-)

O.K. DOMLUVENO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
19.3.11 18:05
:hug:

takže v zimě se sejdeme a pojedeme spolu na procházku s kočárky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.