Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.5.11 08:50

Ahoj Radko,ty máš taky minimálku jestli jsem dobře pochopila?Jáký je u vás problém jestli můzu vědět?A kam chodíš do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:00

Kati já před dvěma lety otěhotněla hned a přirozeně,ale mělqa jsem zamlklá v 8týdnu a potom mi narostla velká cysta,díky které jsem přišla o vaječník a vejcovod a u laparky mi zjistili,že druhý vejcovd je pruchodný pod vyšším tlakem,takže u nás je problé„jen v té cestičce“ tudíš musíme absolvova toto,jinak maža je naprosto v normě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já už otěhotněla v říjnu u IVF v repromedě v Brně,ale miminko mělo vážnou vývojovou vadu,tak jsem ho musela dát pryč :cry: a tak ted zkoušíme ty minimálky a chodím do EUROFERTILU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 09:12

Tak to mi je líto,že ti to takhle dopadlo :-( Do Repromedy jsme chtěli taky,pak do Olomouce do FN(doporučení od kamošky)a nakonec jsme skončili taky v Eurofertilu i Milupa tam je.Možná se někdy sejdem :-D Já mám KO 30.5.a Milupa má zrovna punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:25

Kati koukni na předcházející stranu,tam as v prostřed jse to přesně vypsala,co jak stojí :wink: :wink: .ted jse to měla levnější,páč jsem si sehnala puregon za 3000, a já nevím,kdy tam pujdu :nevim: za týden mám tesovat a uvidí se :think: ,ale dneska mě strašně bolí v kříži,tak nevím,jestli už se blíží ms nebo mimi :zed: :zed: ,to čekání je na mašlu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 09:35

Jj,tak už jsem to četla.Mě na diskusi taky holky nabízely Puregon levněji.Mám totiž taky mít stimulku s Puregonem.A chodíš k Jarošovi nebo ke Kudělkovi?To čekání ti věřím že to musí být záhul.Ale už to musí vyjít,musíš věřit bobánkům.Já vím že to tady píše každý ale nic jiného nejde dělat jenom věřit! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.5.11 09:38

Ahoj holky, prolítla jsem vaší diskuzi a nedá mi to nepřispět,jsem taky pacientka dr.Jaroše,začala jsem k němu chodit na doporučení kamarádky do "Fertimedu do Polanky, nakonec se mi podařilo přirozeně otěhotnět a on si mě rovnou převedl k sobě do Fulneku. Kdykoliv mi nebylo během těhotenství dobře,bolest břicha apod.,když jsem si z něčím nebyla jistá,zavolala jsem dr., vždy mi příjemně poradil a uklidnil. Takže dr.Jaroše DOPORUČUJI, tímpádem i EUROFERTIL.Má lidský přístup a pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:38

k jarošovi,tam myslím ani jiný dr není néé,já už tam jsem jak dma a vždycky tam byl jen jaroš :nevim: ,no jasné,co jiného,než čekat a věřit :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:40

ROMI děkujem a gratuluju k přirozenému otěhu :kytka: ,je to fákt zázrak,vubec otěhotnět a na tož ještě donosit zdravé mimi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:41

kati a odkud ty si,já jsem z opavy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 09:42
Romči ahoj mě se taky líbí jak Jaroš s lidma jedná.Můj manžel měl spousty otázek a Jaroš mu to vždy ochotně vysvětlil. :potlesk:
romíček píše:
Ahoj holky, prolítla jsem vaší diskuzi a nedá mi to nepřispět,jsem taky pacientka dr.Jaroše,začala jsem k němu chodit na doporučení kamarádky do "Fertimedu do Polanky, nakonec se mi podařilo přirozeně otěhotnět a on si mě rovnou převedl k sobě do Fulneku. Kdykoliv mi nebylo během těhotenství dobře,bolest břicha apod.,když jsem si z něčím nebyla jistá,zavolala jsem dr., vždy mi příjemně poradil a uklidnil. Takže dr.Jaroše DOPORUČUJI, tímpádem i EUROFERTIL.Má lidský přístup a pochopení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 09:45
Ještě tam je dr.Kudělka dělá gyndaře u nás v Orlové.Tím pádem je to i odpověď na tvoji otázku Raduško :mrgreen: Škoda holky,že jste všechny tak daleko. :hug: :hug:
Radka123 píše:
k jarošovi,tam myslím ani jiný dr není néé,já už tam jsem jak dma a vždycky tam byl jen jaroš :nevim: ,no jasné,co jiného,než čekat a věřit :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 09:51

Raduš a kolik ti je roků?Vím,že je blbé se na to ptát :oops: Jestli to nechceš tady do diskuse psát tak písni soukromou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.5.11 09:58

KATI né v poho,nemám se za co stydět,dyt jsem mladice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,v červenci mi bude 30let a tobě? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 10:17
Tak to ještě fakt si :mrgreen: Já 35.V červenci má narozky i moje dcera.
Radka123 píše:
KATI né v poho,nemám se za co stydět,dyt jsem mladice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,v červenci mi bude 30let a tobě? :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.5.11 10:18

Ale čtu že na clostyl a Puregon reaguješ celkem dobře.Doufám,že i u mě bude aspoň ze 5 kvalitních vajíček :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.