Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
24.5.11 22:12
ahojky,nám první ivf vyšlo a znám hodně kámošek,co jim taky. :wink:
Agy77 píše:
Ahojte holky, chvíli jsem tady nebyla, nešlo se mi přihlásit, ale byla jsem na jíném pc, tak asi proto, nevím. Jinak další IUI nevyšly, dnes jsem dostala MS :oops: . Takže půjdem do IVF. Ještě ale nejsme s partnerem rozhodnuti, jestli spíš do minimálky nebo normální IVF. Dr. řekl, že to ještě nevadí, rozhodnem se pak, zatím mi dal HA Vreya, pak návštěva 6.6. a to už musíme být rozhodnuti. Chtěli jsme tu minimálku, ale dr. řekl, že je ta šance rozhodně menší, než u klasiky. Abych byla upřímná, mám z toho hlavu, jak balón a přítel taky. Jak čteme na netu různé infa ohledně úspěchů IVF, tak žádná sláva, co se týče prvního IVF. Já vím, že záleží na každém organismu, jak bude reagovat, co se může přihodit nebo ne, ale přítel začíná pomalu už ničemu nevěřit. To mě mrzí, protože spíš potřebuji podržet a udržet v sobě tu víru, proto budu chodit tady, když čtu vaše příspěvky a píšu je mi lépe.
Katka1311-půjdeš taky v červnu na IVF?
Radka123-a ty máš po druhé minimálce, jestli jsem dobře četla?Kdy budeš vědět nějaký výsledek. Přeji úspěšný výsledek!
Jinak všem přeji, ať vyjde!Jen to čekání je drsné :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
25.5.11 08:06

ahojky já byla před čtrnáctí dny na první IVF a řeknu ti,že to čekání je hrozné :-( v pátek si mám vyzkoušet test těhotenský,ale už jsem nevydržela a zkouším to od pondělí.Asi se brzy z toho s přítelem zblázníme :-D Pořád nám se ukazuje jen jedna čárečka.Přítel včera si dokreslil druhou čárku :-D Měla jsem dostat MZ v úterý ,ale ještě jsem to nedostala,ale pořád jen jedna čárečka.Nikdy jsem to nedostala později měla jsem to přesné nebo o jeden den dřív.Nevíte holky jestli je možné kvůli těm hormonům ,že bych mohla mít spoždění?

• Citovat
  • Upravit
6292
25.5.11 08:08

Evule to by mohlo být i tím zda si zavádíš utrogestan,ale do pátku máš ještě 3 dný tak věř že tam ty // budou,držím :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.5.11 08:19

dobré ránko holky :wink:

AGY já otěhotněla u druhého ivf,ale měla jsem je2 vajíčka zbylo je jedno 4buněčné a vyšlo to,,ono šance ivf je větší jen v těch případech,že nastimuluješ spoustu vajec a pak ti zbyde několik na prodlouženou kultivaci,tak je ta šance určo vyšší,u mě to vyjde na stejno,minimálka-ivf,páč mi zbydou vždy jen 2 :mrgreen: ,takže je třeba to vyzkoušet,někomu sedí ivf a někomu minimálky,já už to mám odskoušené,takže vím,ty musíš vykoušet :hug:
EVULE no bohužel ms drží utroš,ale i tak,ještě mužeš mít //,kolik teda přesně si od ET,nebo raději od punkce,nevím,jak stará embryjka ti zaváděli.já jsem dnes 9tý den od punkce ,takže taky čekám a taky nervačím :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evule1971
25.5.11 10:55

utroš papám a po punkci mám 13 dní.Jsou to hrozné nervy :-) Takže ty léky spožďují menzes?Nemám ani žádné bolesti.Ach jo já už bych do toho už podruhé nešla nemám na to nervy :-D

• Citovat
  • Upravit
evule1971
25.5.11 10:56

děkuji za palečky potřebuji jich hodně :-D

• Citovat
  • Upravit
evule1971
25.5.11 10:58

zapoměla jsem napsat měla jsem tři dny staré embrijka a byla jedno čtyřbuněčné a dvě byly dvojbuněčné zavedly mi všechny tři.

• Citovat
  • Upravit
evule1971
25.5.11 11:00

a co to je prosímtě minimálka?

• Citovat
  • Upravit
evule1971
25.5.11 11:01

taky ti držím pěstíky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
259
25.5.11 12:52

EVI minimálka stimulace je s clostíkem a připíchnutím jen pár injekcemi,pokud je třeba,prostě je to s daleko menšími dávkami hormonu,a pak normálne punkce,icsi a ET.tak jao u klasického ivf a nepočítá se do 3 „hrazených“pokusu,celé si to platíš sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.5.11 13:30

Ahoj Katko1311, takže taky papáš Vreyu?Nikdy mě nenapadlo,že když člověk chce otěhotnět,tak že se podává HA 8-o . Ale asi proto,aby to tělo nějak zmátli či co. Je to zajímavé,jak tělo chemie úplně zmate.Ale hlavně,ať je to pro dobro věci.Držím ti taky moc pěsti,ať se minimálka podaří!Kdy jedeš do OV?Já 6.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.5.11 13:38

Ahoj Milupo,děkuji za povzbuzení. Člověk, když se dívá na různé výsledky jiných a navíc okolí,jak říká,že se to povede i na po 4, tak se cítí totálně beznadějně. Ale jak píšeš, že znáš i kámošky, které jim vyšlo 1, tak mám hned lepší náladu. Ale zároveň se straaaaaaaaašně bojím.
A tobě, kdy budou dělat punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.5.11 13:46

Ahoj Evule1971, jak jsem četla,tak ty už máš 1IVF za sebou a testíš. Čím jsi stimulovala? Já budu taky podstupovat IVF, zatím beru HA. S tím testováním to znám, po mých IUI jsem testovala skoro pořád a člověka to jen drásá nervy, počkej ještě chvíli. Já jsem se rozhodla, že teď po IVF testit nebudu vůbec, nechci se už trápit. Jak píšeš o tom čekání, to je fakt záhul. Chce to pevné nervy, které ale už bohužel taky nemám. Já prožívám jak zklamání tak radost na 100%, ale poslední roky toho zklamání bylo na mě moc, nejen v této věci. Takže hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.5.11 13:54

Ahoj Radko123,děkuji za info.Takže záleží na počtu vajec?A co je to ta prodloužená kultivace?A co se týká těch 2 a 4buněčných, co je lepší?Omlouvám se za tolik otázek.A tobě Raduško přeji,ať máš spoustu skvělých vajíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.5.11 13:58

A teď bych se chtěla zeptat vás všech, které podstoupily IVF, jaký jste měli po zákroku režim?Myslím tím, jestli jste doma ležely,nebo normálně i uklízely apod. Protože jedna známá v práci,která to kdysi dávno podstoupila,tak ležela několik měsíců a chlap prý ji donášel i na záchod,vůbec nechodila.To jsem byla z toho v šoku.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.