Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
1.6.11 18:40

tak už víím,helios brno a to je to co včera psala,když z něj došla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
1.6.11 20:37
ahoj,zatím ne.Mám počkat na ms a po ní mám přijet za dr. a domluvíme se.
orchidejka píše:
AGY jj skopčí,ale jak píšu,je to jen názor jednoho dr :roll: :roll: :roll: ,jinak kdy jdeš v pondělí?? :think: :think: ,já na pul devátouMILUP a máte nějaký další postup,že co dál?? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
1.6.11 20:38
jojo,ze tří.Chytly se dvě,ale jedno to hned na začátku vzdalo,vstřebalo se.
Agy77 píše:
Milupo, takze i dcerusku mas z tech 3?
A ted se ti neoplodnili zadne? To je mi lito :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.6.11 21:04

Ahoj holky.Tak já nafasovala zatím 20 injekcí.Mám píchat od prvního dne ms 3 ampule denně.Ve středu utz.
Milu je mi to líto,posílám velké obejmutí :hug: Já jak tady čtu,že se nikomu nedaří,tak mám i strach do toho jít :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
1.6.11 21:37
Milupa píše:
ahoj holky,tak et se nekoná,neoplodnilo se žádné vajíčko.Co bude dál,nevím. :cry:

Milu,
to je :zed:
drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
497
2.6.11 08:50

Ahojte holkyy :-P :-P :-P

KATI takhle nepřemýšlej,páč ty to tu prolomíš :hug: :hug: :hug: :hug: ,škoda že jdeš ve středu,já jdu v pondělí ráno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 09:53

holky ale chtělo by to už nějakou těhulku :andel: na podporu,páč zatím je ady jen samé sklamání :roll: :roll: ,ale je nás tady zatíím moc malinko :think: ak tam je celkem plno ,i na stole hafo karet nachystaných :think: ,škoda,že tady nechodí víc holek,možná by to chtělo založit diskuzi jen pod názvem EUROFERTIL :think: :think: :think: ,protože tahle je IUI a holky co to třeba hledají,tak na iui nereagují,páč hledají ivf :think: :think: ,co říkáte ???? :think: at nás je víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 17:10

Kde jít?

Ahojky, chtěla bych se zeptat moudřejších :lol: Chci změnit CAR a nevím, kde jít :roll: Gyncentrum jsem zažila a nikdy víc. Uvažuji o Fertimedu nebo Eurofertilu. Nemůžete mi holčiny poradit? Existuje v Ostravě ještě něco, kromě těchto CAR? Moc děkuju za rau :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
2.6.11 17:18

Ahoj Kači,
my jsme byli na počátku v Ostravě a pak jsme si to s tím Gyncentrem rychle rozmysleli…dnes jsem velice ráda :lol: alespoň po tom, co jsem přečetla pár příspěvků. Mám za sebou první IUI v Polance a čekám na výsledek :roll: (čekání je hrozné).
S Polankou jsem moc spokojená, je tam úplně jiný přístup personálu. Sestřičky jsou excelentní :andel:
Tak hodně štěstí při výběru a i potom…Lucie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 17:21

Děkuji Luci, spíše uvažuji o té Polance. Třeba se tam potkáme :wink: Jen se chci zeptat, jaké jsou tam objednací lhůty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 18:01

ahojte holky,já osobně nemužu říct nic špatného na eurofertil,dr. je super a myslím,že taky byl v Polance nebo fertimedu olomouc??ted přesně nevíím :think: :think: :think: a sestřičky taky super,jsem tam nadmíru spokojená :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.6.11 18:14

Ahoj holky :mavam: já tam jsem taky moc spokojená.Sestry i doktor jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.6.11 18:20
Určitě by to bylo asi lepší :palec: Tak založíme novou diskusi s názvem EUROFERTIL :potlesk:
orchidejka píše:
holky ale chtělo by to už nějakou těhulku :andel: na podporu,páč zatím je ady jen samé sklamání :roll: :roll: ,ale je nás tady zatíím moc malinko :think: ak tam je celkem plno ,i na stole hafo karet nachystaných :think: ,škoda,že tady nechodí víc holek,možná by to chtělo založit diskuzi jen pod názvem EUROFERTIL :think: :think: :think: ,protože tahle je IUI a holky co to třeba hledají,tak na iui nereagují,páč hledají ivf :think: :think: ,co říkáte ???? :think: at nás je víc :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 18:40

Tak eurofertil založen,tak hup tam a snad nám přinese štěstíčko :andel: :andel: :andel: :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
2.6.11 19:07

Já taky bych mohla za sebe doporučit Eurofertil, jsem spokojená s přístupem dr. i sester. Kdysi jsem byla v Gyncentru, stačil mi jen pohovor a věděla jsem, i partner, že tam už nikdy víc.

Co se týká změny názvu na Eurofertil, jsem taky pro :-) . Prý už mají nějaké těhulky, tak ty by určitě už nešly do diskuse s IUI.

Orchidejko, v pondělí tam máme být na 9h, tak to se tam určitě potkáme? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.