Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
11.1.22 17:53

@Ikousek
Dekuji, tak ona šance je.. Ale nikdo neví.. Tak uvidíme.. Ale zázraky se deji, sak to vidíš na sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.1.22 21:27

@smekatko zlato vždyť mám od nich krásnou a zdravou holčičku, věř jim, určitě se to povede 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.1.22 21:29

@Ikousek moc moc gratuluji!!!A už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.1.22 21:30

@Hellenix děkujeme, tak to je super zpráva! Držím palce ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.1.22 21:35

@Hellenix zlato já jsem to měla taky tak, po mimodeloznim těhu ten druhý byl ucpaný, ale mě udělali laparko a tak se to zjistilo, ale u tebe nemusí být ucpaný, ale na tvém místě bych stejně bych chtěla aby se na to podívali, ale samozřejmě je na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.1.22 21:41

@BarunkaS09
Mě kdyz brali ten vejcovod, tak nezkoušel průchodnost.. Jen me rekli ze na pohled vypadal dobře.. Pak sem druhý neřešila, protože sem na té straně nemela ani ovulaci(potvrzené sonem že víc jak rok vaječník nejel).. Tak jsme šli do ivf, ale po tech hormonech se rozjel.. Ted jede víc než rok a stejně nic.. Taky sem chtela jit na to hysofo nebo co to je, ten kontrast a sono.. Ale… Pak sem si řekla, že na ivf půjdu tak jako tak, protože kdyby byl průchodny, stejně sem ne otěhotněla a kdyz by nebyl, vzalo by mi to i to špetku naděje.. Chapes.. Četla jsem od holek že některá mela druhý v pohodě druhý ne.. No zatím se necítím na zprávu, že by průchodny nebyl.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
12.1.22 09:59

@BarunkaS09Dekuji.Nevime, příští týden jdeme na druhý skrening, bereme i šestiletého syna, ten je natesenej, že se konečně taky dočká sourozence, ale necháme se asi překvapit, jako u prvního, pokud syn nebude moc prosit, že by to vědět chtěl :P :mrgreen: Nám je to úplně jedno, když už se ten zázrak stal…A jak se malá jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
20.1.22 00:20

@Ikousek tak to tě obdivuju, že to vydržíš nevědět pohlaví, malá se jmenuje Alexandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
20.1.22 13:39

@BarunkaS09 Krásné jméno. No vydrželi sme to i při prvním, vydržíme i tet, dneska sme byli na velkém ultrazvuku, tak je vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.2.22 17:07

Nemáte prosím holky ceník z Unicy? Chtěla bych přestoupit z jiného car. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 10:41

Ahoj holky, je tady někdo, kdo byl v Unice na Mesa/Tese?

• Citovat
  • Upravit
252
1.2.23 15:26

Ahoj holky, muzu se zeptat jestli v unice probiha opu/ket i o víkendu, pokud je potreba?
kolikrat jsou kontroly behem stimulace? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.2.23 22:46

@Jane1010 Ahoj, pokud OPU nebo ET/KET vyjde na víkend, tak má vždy nějaký dr. službu. Kontroly během stimulace bývají 2×, někdy i 3×. Podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.23 09:46

Já mohu taky doporučit Unicu. Přístup skvělý! Opravdu bych neměnila už. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.1.24 17:23

Cenik 2024

Ahoj holky,
prosim, mate nektera k dispozici cenik Unica na rok 2024?

Mam z roku 2020, co jsme tehdy vyuzili :)

Prosim, kdyztak o zaslani do zpravy :srdce:

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.