Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ikousek
Dekuji, tak ona šance je.. Ale nikdo neví.. Tak uvidíme.. Ale zázraky se deji, sak to vidíš na sobě ![]()
@smekatko zlato vždyť mám od nich krásnou a zdravou holčičku, věř jim, určitě se to povede 😘
@Hellenix zlato já jsem to měla taky tak, po mimodeloznim těhu ten druhý byl ucpaný, ale mě udělali laparko a tak se to zjistilo, ale u tebe nemusí být ucpaný, ale na tvém místě bych stejně bych chtěla aby se na to podívali, ale samozřejmě je na tobě
@BarunkaS09
Mě kdyz brali ten vejcovod, tak nezkoušel průchodnost.. Jen me rekli ze na pohled vypadal dobře.. Pak sem druhý neřešila, protože sem na té straně nemela ani ovulaci(potvrzené sonem že víc jak rok vaječník nejel).. Tak jsme šli do ivf, ale po tech hormonech se rozjel.. Ted jede víc než rok a stejně nic.. Taky sem chtela jit na to hysofo nebo co to je, ten kontrast a sono.. Ale… Pak sem si řekla, že na ivf půjdu tak jako tak, protože kdyby byl průchodny, stejně sem ne otěhotněla a kdyz by nebyl, vzalo by mi to i to špetku naděje.. Chapes.. Četla jsem od holek že některá mela druhý v pohodě druhý ne.. No zatím se necítím na zprávu, že by průchodny nebyl.. ![]()
@BarunkaS09Dekuji.Nevime, příští týden jdeme na druhý skrening, bereme i šestiletého syna, ten je natesenej, že se konečně taky dočká sourozence, ale necháme se asi překvapit, jako u prvního, pokud syn nebude moc prosit, že by to vědět chtěl
Nám je to úplně jedno, když už se ten zázrak stal…A jak se malá jmenuje?
@Ikousek tak to tě obdivuju, že to vydržíš nevědět pohlaví, malá se jmenuje Alexandra
@BarunkaS09 Krásné jméno. No vydrželi sme to i při prvním, vydržíme i tet, dneska sme byli na velkém ultrazvuku, tak je vše jak má být.
Nemáte prosím holky ceník z Unicy? Chtěla bych přestoupit z jiného car. Diky
Ahoj holky, muzu se zeptat jestli v unice probiha opu/ket i o víkendu, pokud je potreba?
kolikrat jsou kontroly behem stimulace? Moc dekuji.
@Jane1010 Ahoj, pokud OPU nebo ET/KET vyjde na víkend, tak má vždy nějaký dr. službu. Kontroly během stimulace bývají 2×, někdy i 3×. Podle potřeby.
Já mohu taky doporučit Unicu. Přístup skvělý! Opravdu bych neměnila už. ![]()
Ahoj holky,
prosim, mate nektera k dispozici cenik Unica na rok 2024?
Mam z roku 2020, co jsme tehdy vyuzili ![]()
Prosim, kdyztak o zaslani do zpravy ![]()
Dekuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.