Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terina91 Přesně, zavolej koo, oni ví všechny projevy stimulace ![]()
@Pavlifa @Anonymni_navstevnice
Holky, díky. Zítra jedu na první UZ tak to už vydržím. Me to jen zajímalo. Nikdy sem takový hlen neměla, dneska je toho mnohem víc. Bojim se aby vaja nepopraskaly dřív, protože injekci na zastavení ještě nemám. Ale díky ![]()
@Pavlifa Vlašín je sice špička v prenatalnich vyšetřeních, ale mě, jako své pacientce, kdy byl můj gynekolog totálně zanedbal jizvu. Trhala se mi a on nic neviděl. Ani se mi neomluvil, hodně mě zklamal a odešla jsem od něj. Bohužel to bylo na reoperaci.
![]()
@Tabbynka Ano to vím, to jsi už psala 😔 ale já to myslela v rámci těch screeningů. Jinak s nim nemám co do činění ![]()
@Pavlifa to buď ráda
já jsem si myslela, že budu v nejlepších rukách a takhle jsem dopadla.. ![]()
@Pavlifa ty jo ten je veliký a ty očička jak kouká?😍Já už se taky moc těším na zítra až ho uvidím ❤️️
@BarunkaS09 Tak dej vědět jsk jste dopadli vy na screeningu ❤️️
U dr mi bylo řečeno 410g, to bylo před týdnem v úterý
tak můžeme mít teď půl kg 💙
Ahoj holky, tak na OPU jdu na 90% v pondeli, ještě se rozhodne v sobotu na UZ. Opu vychází na dr. MATSKULA. A bojím se, že transfer vyjde na dr. Gogelu. Mam to trošku komplikovaný, zaklonena děloha a dost. A neslyšela sem na Gogelu moc dobre recenze, tak se chci zeptat jaký snim máte zkušenosti. Dekuji moc ![]()
@Terina91 ahoj, mě Gogela nikdy žádné vyšetření ani zákrok nedělal. Byla jsem u něj jen na potvrzení srdíčka u prvního těhotenství a přišel mi takový studený čumák. Ale jako doktor nedokážu soudit. Každopádně musíš věřit
Určitě vše zvládne stejně, jako by to zvládli ostatní doktoři ![]()
Ahoj holky,
screening dopadl dobře, miminko váží 441 gr, těšila jsem se na 3D, ale můj dr nemá 🙈,takže jsem se objednala na čtvrtek na velký utz, tak potom vám hodím sem fotečku.
Hrozně se kroutila, takže dr nemohl pořádně zjistit pohlaví, ale nakonec se to podařilo, tak prej to nebude kluk, ale holčička 😍,no byla jsem trochu v šoku, protože ve 14 tt dr nám řekla, že to bude kluk, takže já už jsem i nakoupila nějaké oblečení 😂,tak jsem teď zvědavá co nám řeknou ve čtvrtek, no je to sranda 😀
@Terina91 držím palce na pondělí 🍀tak třeba to nemusí zrovna být Gogela, proč si to myslíš?
@BarunkaS09
Protože mám smůlu na vsechno a pokud Frgala slouží tenhle víkend, tak pochybuji, že bude i příští. A Matskula má sál v pondělí. No uvidíme. Budu věřit všem. Jen budu mít složitější transfer, tak sem chtela někoho kdo mě zná. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.