Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tabbynka Ahoj kočko, třeba se zastává, nebo to dělají hormony
@nenala testik máš rozhodně výraznější, to je krása! 🤞 🍀 Já jsem už nervózní z toho bodání. Přece se zavrtavani neprojevuje píchánim ve vaječníku, ne?! A to se zavrtava teoreticky teprve teď?? ![]()
@Markét5209 je mi to líto, pokud máš poslední, tak fakt nespěchej, já jsem vždycky měla řízeny KET, mě nedostala sliznice, ale jak už to tady někdo psal, zkus utz a podle toho uvidíš
Ahoj holky. Mam takovou divnou otázku
vy co testujete mamatestem… Jde mi o to, vcera i dnes jsem testovala, čárka co ma ukazovat těhotenství se ukazala, ale jakmile to dojela do konce tak carka zmizela, dneska to stejný. Nezustal ani duch. To je normalni, ze se ukáže a zmizi? Tohle byla poslední ovulace před IVF, za tyden zacinam se stimulaci, ale je mi 2 dny uz blbě od žaludku, mam dole mokro jako pri ovulaci, což neni dr. Frgala rikal, ze byla ovulace kolem 17. Března, videl na UZ. prostě sem divna, tak si rikam, co kdyby
Diky moc ![]()
@Terina91 Terko, to je normální. Já používám jen ty mama testy. Ono to jakoby celé projede, ta čárka je tam vidět bílá a pak to barvivo komplet projede až na konec a probarvi se ta kontrolní.
@Terina91 no včera to bylo docela blbý. Bolel mě hodně spodek. Do té doby zácpa, včera začal průjem. A hlavně mě včera při chůzi dost bodalo ve spodku. Docela ostrá bolest a šlo mi to z vaječníku do třísla.
co ty?
@nenala vypadá to moc dobře, jen tak dál 😍,mám obrovskou radost 🍀
Holky, já mám dneska nějakou depku…
mám strach, že to tam nebude a napadá mě kde co…ach jo ![]()
@Tabbynka
ja ti neporadim, nemam ještě zkušenost. Ja mam 6 dni do ms a pak to vypukne. Bojim se. Bojim se, ze to nedopadne, ze to proste na poprvé nevyjde a nevim jak to ustojim. Bojim se, ze když mam zaklonenou delohu, ze bude špatný transfer a prostě to tam nekam supnou na slepo
sem asi magor ale napada me všechno. Kdy budeš testovat?
@Pavlifa @BarunkaS09 Díky holky, zítra a ve čtvrtek si zajdu na krev, očekávám nižší hodnoty, ale snad to bude růst jak má
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.