Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
25.3.21 12:41

@Markét5209 Já měla čárku až 17den :-) vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
25.3.21 13:19

@Tabbynka injekci ovitrelu jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.3.21 13:22

@nenala Tak potom je to tam!! Držím strašně moc palce! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
25.3.21 13:28

@Anonymni_navstevnice v reálu to je fakt vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 13:49

@Terina91 Já taky měla 150j Gonalu, pak mi to myslím na dva dny navýšili na 175j a zase snížili :mrgreen: Určitě vydolují, nezapomínej že to není ani tak o počtu, jak o kvalitě. Klidně méně a s kvalitním zralým vajíčkem než mít 30 folikulů a 2 zralá vajíčka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 13:52
@Tabbynka píše:
Ahoj holky a já se hlásím, že mám úspěšně po KET :) :srdce: :dance:
@Anonymni_navstevnice píše:
Holky a já hlásím, že mi dnes potvrdili srdíčko :srdce: uuuuf to se mi ulevilo.. :dance:
Holky opatrujte se!

Holky, to jsou skvělé zprávy :srdce: :pankac: Tfuj tfuj.. Opatrujte se!
Takže hezky odpočívat a myslet pozitivně! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 13:57
@BarunkaS09 píše:
@majdulacek tak jestli i ne tohle čeká a ještě v těch vedrech tak to nevím teda…🤭
Tak to tě lituju, člověk nedávno se modlil ať ještě vydrží a podívej drží teda pořádně 😂

Mám štěstí, že mi vůbec nenatékají nohy (ťuk ťuk), neumím si to v létě vůbec představit :mrgreen: Jinak maximální souhlas - když měla malá ještě čas, tak se cpala ven jak divá a teď když může, tak nic :nevim: :zed: Dle slov tatínka „celá maminka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
25.3.21 14:58

@nenala vidím ho 😀,zkus za 2 dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
25.3.21 15:00

@majdulacek no právě se toho bojím nejvíc, proto chci co nejdřív mít všechno hotový, pak to se mnou bude těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.3.21 16:07

@majdulacek
Ja vim, ze jo a verim tom. Ještě jsem zapomněla. Dr. Frgala rikal, ze mam obracenou, zaklonenou dělohu. Nikdy mi tohle zadny doktor neřekl, ani dr. Matskuka, tak doufam, ze to pak neni nějaký problém u transferu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.3.21 16:58

@Terina91 Terko, ja ji mám taky zakloněnou. I to je důvod, proč špatně tehotnime, pokud mají chlapi horší spermie. Při transferu mi říkal, že cesta je složitější, ale ne nezdolna ;) 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.3.21 17:42

@Tabbynka
No ja si o tom něco četla a prý to dělají ty transfery i v poloze na břiše :D :D když je zaklonena děloha. ježíš to si nedovedu představit :zed: No tak to si asi užiju. Me zarazilo, ze do tedka mi to nikdo neřekl. A dekuji ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 17:59
@nenala píše:
Ahoj holky dnes 7 den
Co myslíte?

Na tom testu (7. den) mi přijde, že by tam mohlo něco být, ale jistá si rozhodně nejsem. Zkus ten test vyfotit v ruce, trochu nakloněný na světlo.
Ale pokud ty máš pocit, že tam „dušíka“ vidíš, tak to tak klidně může být - já ho na svém testu viděla a chlap neviděl nic :mrgreen:

Jinak já měla odpolední testy zásadně výraznější než ranní testy :mrgreen:
Frgala mi na to tehdy řekl, že jsme každá originál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 18:10
@BarunkaS09 píše:
@majdulacek no právě se toho bojím nejvíc, proto chci co nejdřív mít všechno hotový, pak to se mnou bude těžký

Jako já jsem za sebe fakt ráda, že jsem začala chystat nějak průběžně. Obdivuji ženský, co to dochystávají třeba teď v posledním měsíci. Normálně přiznávám, že já už by to nedala. Přitom já jsem vždycky byla „frk frk“ a od toho cca 30.-31. týdnu jsem ráda, že jsem ráda :mrgreen:

Jinak doporučuji těhu-oblečení od Lindexu. Je sice dražší, ale za mě úplně super - jak materiálově, tak střihově. Z eshopu je sice delší termín dodání (cca 14 dní; jede to myslím ze Švédska), ale vyplatí se počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.3.21 18:15

@Terina91 Já myslím, že už takových „případů“ zažili a že si určitě poradí :) Vím, že známá tehdy zmiňovala, že oni si ji i natočili, neměla nohy vůbec v těch třmenech, ale ležela na boku a sestřička ji držela nohu. Ale vím, že taky říkala, že to bylo „šup šup“. Neviděla teda na obrazovku, ale že to ji bylo fuk :mrgreen:
Jinak zadařilo se jim, mají malého Fildu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.