Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, prosim, pichate si Fraxiparin? Zapomněli mi k tomu vsechno na Unice rict, jen mi poslali recept smskou a sestra volala, ze kazdy den večer, stejne jako ovitrele… Po ET to nevadi, ze ne? Bylo to uplne na prd, odjela jsem uplne bez jakékoliv informace o nem a pak jsem si v aute vzpomněla, ze o tom Mudr Matskula mluvila… Dekuju za info
![]()
@BarunkaS09 Ahoj Baru ![]()
Jsem chtěla být inkognito
, děkuji že na mě mysíš ![]()
Transfer zítra v 11, hrozně se bojím
@nenala tak promiň 🙈, nevěděla jsem to, jinak já zítra mám kontrolu a ty transfer, tak to určitě vyjde 😍 a věř tomu drobečkovi, vím, že je to těžký, ale aspoň to zkus, já prostě mu věřím, že teď to bude ten správný, silný tak hodně štěstí 🍀na zítra
![]()
@Markét5209 já jsem ho měla, ale už to je 5 let, bohužel už si nic nepamatuju 😏
@nenala nakonec az zitra? Ja na tebe tak dopo myslela, neva budu i zitra 🙃
Holky, tak ja dneska ofic testovani a samozrejme bilo, ale s tim jsem jiz pocitala.. Zitra jdu na krev..vcera lehke spineni a dneska uz se to rozjizdi.. Jesre neni cervena lavina a uz se to blizi a i krece jsou.. Poradte mi ohledne leku.. Vim ze v centru chcou dokud neni vysledek z krve tak leky brat ale me to prijde uz trapeni me i tela.. A jelikoz se mi to rozjizdi tak ani dalsi ket hned nebude.. Mate nektera zkusenost nebo co byste delali? Kdyz to budu brat jeste dneska a zitra a dnes se mi to rozjede tak mi to blokne ovulku na tento cyklus? Chteli bysme zkusit ket v prirozenem cyklu fak jsem doufala ze pujdu cca 12 den na sono a treba by byli dobre podminky ale kdyz budu brat do zitra leky tak asi pak ovulace nebude ne? ![]()
@nenala Ahoj! Já jdu zítra na 10:15 na UTZ. To se možná potkáme ![]()
@BarunkaS09 Ty taky zítra? No to je dobrá sranda, to se tam uvidíme možná tři z jedné diskuze ![]()
@Hellenix já na krev třeba před Vánoci taky nešla, protože jsem byla v karanténě a byla jsem si 100% jistá, že to nevyšlo, také jsem začala krvácet i přes hormony.. tak jsem je hned vysadila a pak nějaký den cyklu jsem šla na ultrazvuk, kdyby naaahodou mé tělo reagovalo bez hormonů dobře, tak by ket byl… Ale jinak jsem čekala na další první den ms aby přesně věděli kdy a jaké léky začít brát.
@Anonymni_navstevnice no me uz se to i rozjelo a mam krece a uolne odpor ty leky vzit 😁takze je brat nebudu. Na krev teda pujdu to jo.. A kdyz jsi byla teda po vysazeni leku pak nektery den na tom sonu, jak to vypadalo? Ja prave chci zkusit bez leku kdyz ne tento mesic tak klidne dalsi.. Nikdy jsem nemela problem s ovulaci jako takovou, jen ze vzdy byla ovulace na pravem vajecniku, kde nemam vejcovod.. A to prosim rok v kuse.. Doktori ze me meli halo 😁ze to jeste nevideli..ale na ket je to jedno.. I sliznice mi vzdy pekne rostla.. Tak uvidim.. Ty jsi cekala na ms na leky a myslim ze jsi psala ze nakonec bez leku a podarilo se ze? Jsi to ty nebo se pletu?
![]()
@Hellenix @Anonymni_navstevnice Holky moc děkuji
@Tabbynka Já chodí ale do Unica Praha ![]()
@Tabbynka nn já už chodím ke svému dr, no to bych byla ráda kdyby jsme se potkali 😀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.