Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terina91 záleží, jak budes reagovat na stimulaci. Byli hodne vstřícní, rekli nam doslova, ze muzou pockat klidne i na vyplatu, ze se da domluvit. Ale to mi myslim rekly sestry. Platili jsme nejvyssi castku u pana a i ten rikal, ze kdyby treba nebyl dostatecny limot na karte, domluvíme se… Jsou milí.
@Markét5209
To je dobře. Jojo jsou, proto sem si tu kliniku vybrala. Byli sme tam poprvé jen na spermiogramu, předtím sme byli jinde a jen v unice vždy vyšel spermiogram dobre a nejvic sme se tam cítili nejlip. Tak snad to vše dopadne ![]()
@Terina91 Ty hormony jsou strašně individuální
Vzala bych si s sebou cca 25tis. celkem
Jinak na místě lze platit i platební kartou nebo kombinace hotovosti a zbytek dát kartou ![]()
My vždy vyrovnali celý účet, abychom na to nemuseli myslet ![]()
Ahoj holky,
tak jdu podat hlášení, jak jsem včera s tou naši beruškou dopadla ![]()
Včera (35+4; tj. 36. týden) jsme měly 2561g a 45cm ![]()
Po domluvě s doktorkou už jsem vysadila kompletně léky (Utrogestan), protože už jsem otevřená na 3 cm; čípek cca 29mm, ale už je to prý „měkota“, co malá brzy zlikviduje. Ten tlak hlavičky už je tak velký, že to neudrží nějaké léky a malá už je hlavičkou fakt na doraz.
Doktorka, že si OPATRNĚ šáhne - šáhla si a já myslela, že potom křesle vylezu na strop
U toho jsem funěla jak stará herka, přes ten respirátor to byla fakt paráda!
Takže teď už to necháme na malé, kdy se rozhodne jít ven
Plíce už by měly být zralé, takže teď už je to na ní ![]()
Strašně se na ni s partnerem těšíme, říkáme si, jaké to bude až tady bude s námi a přitom si to ani jeden zatím neumíme představit, že budeme tři
Přijde mi, že to všechno strašně rychle uteklo - IVF cesta, růst bříška, první pohyby a najednou to pomaličku končí.. Minulý rok, přesně touto dobou, jsem řešila novou gynekoložku (na doporučení od známých), ta mi hned komplet udělala všechna vyšetření vč. krví aj.; vůbec se s tím nepárala; pak spermio partnera, Unica a první konzultace.. Neskutečný, že už je to skoro rok!
@majdulacek hlavně,že plíce jsou už zralé, to je důležitý, tak jsem zvědavá kdy se rozhodne holka jedná 😍,přesně strašně to letí, taky jsem nad tím přemyšlela, nás taky za chvíli čeká 2 screening a už se moc těšíme s manželem na pohyby, teď aspoň posloucháme srdíčko 😀
Po pravdě taky si neumíme představit až bude s námi, ale strašně se těšíme 🙏
@majdulacek až mám slzy na krajíčku, uteklo to jako voda a čeká vás velká životní změna. Ať vše jde vše hladce, rychle a bolí to co nejméně
myslím na vás!!! A hlavně ty první chvilky s miminkem v náručí na to člověk nikdy nezapomene a už brzy vás ta nádhera čeká
moc se opatrujte!!
@BarunkaS09 a @Pavlifa holky i u vás mi to letí jako blázen, za chvíli druhý screening, to je překrásné
ať se prckům u vás moc daří a vy ať si těhotenství užíváte jen co to jde ![]()
@BarunkaS09 dobře Barunko, děkuji ![]()
Já zjistila, že mi vyhovuje se o té přípravě na ket a et s nikým nebavit (kromě manžela samozřejmě) nejméně tak na to myslím a řeším to, takže jsem opět mlčela jak hrob a nenápadně si vás četla
Čekala jsem na další ms abychom nasadili maximální hormony a šly ne ket. Pan primář nakonec rozhodl, že po potratu se mu výška sliznice a struktura líbí nejvíc a to úplně bez hormonů a rozhodl o ket o měsíc dříve.. no už jsem nevěřila, žádné tehu příznaky.. neřešila jsem to. 8 den jsem udělala test s tím, že když tam nic nebude, dám si s manželem večer pivo. No a ona tam byla dálnice jak blázen.
![]()
25.3. jdu na potvrzení srdíčka ![]()
Samozřejmě mám strach po tom, co se nám stalo minulý měsíc, ale už mi začaly nevolnosti, tak to mě docela uklidňuje, že je snad vše ok ![]()
Ahoj holky, tak nam jedno embryjko odpadlo…
no… Mame 4. Dnes druhy den. ET v pondělí. Statisticky, kdy odpada nejvice embryjek? Uplne jsem se bala na to mrknout ![]()
@Anonymni_navstevnice jezis to je moc hezky, moc drzim pesti ![]()
@Markét5209 ja myslim ze je to individualni a neni se ti nejak predvidat.. Ale to je jen muj odhad
.. Me z 9 vydrzeli 3a myslim ze posledni 2 dny odpadli.. Ale neboj to bude ok, nestresuj se.. Vim ze to nejde ale urco budes mit hezky pocet ![]()
@Anonymni_navstevnice tak po tichouňku gratuluji a moc držím palce 🙏,věřím, že tentokrát to vyjde 😍
@Markét5209 my jsme měli 6 a jedno odpadlo 4 den, nestresuj u každého je to jinak, držím palce ať se embrouškove drží ✊
@Hellenix @BarunkaS09 holky moc vám děkuji
ať se daří a Heli neztrácej naději, ještě je pár dní na dvě čárky ![]()
Ahoj holky
jak se máte? Tady to he nějaký mrtvý 😏,já nic nepřispívám protože z mě není nic nového,18.3.jdu na kontrolu,@Hellenix jak jseš na tom?
@Markét5209 tebe zítra čeká ET? Držím palce ať se brouček hezký zavrtá 😍
@BarunkaS09 ahojky ja nic.. Vcera snehobilo dneska bokest bricha.. Jen me stve ze me porad picha na jedny strane delohy..jak kdyby me tam pichali nozem.. Jinak porad takovy ten silny pocit ze uz to mam 😁
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.