Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky zlaté. Mohubse vas ještě zeptat na 2 otazky?
dělají, zkouší pred transferem jakoby průchodnost čípku? Jde mi o to, ze ja ho nemam přímo uprostřed ale více na straně, tak aby pak nebyl problém. A druhá otazka. Dělají transfery v unice za pomoci ultrazvuku? Včera jsem četla na jedné diskuzi, ze jedna holka od nich jde pryč, protože 3 ivf a nic a delali ji to bez UZ. Moc vam děkuji ![]()
@Terina91 Průchodnost čípku? To teda nevím a určitě ji na mě nikdo nezkoušel
Mně pkladli na srdce, abych měla něco v močovém mechyri, takze hodinu pred ET uz jsem nebyla curat, aby bylo vse hezky „naprimene“ ![]()
Pred samotnym zavedenim embrya mi delali ultrazvuk a pri zavadeni vlastne taky - partner koukal na obrazovku, ja ne.. Mela jsem zavrene oci, porad cekala, kdy se zacne a najednou „hotovo“ ![]()
@Terina91 me taky delal kontrolu ultrazvuku vnitrni, pak zavadel katetr pod ultrazvukem pres bricho a nakonec zase kontrola vnitrniho.
Ja sem taky prohlidla hodne informaci a videi jak se dela transfer a dela se to takto jak pisu ja a Majdulacek.. S ultrazvukem vevnitr se dela opu, jestli se holka nespletla.
Jinak cipek se divaji jak zavadi katetr, neboj myslim ze si poradi.. Uz urcite zazili a videli dost a budou si umet poradit.. ![]()
@majdulacek @Hellenix
Tak moc děkuji holky. Moje první IVF tak hltam info ze všech stran, ale zase není úplně dobre vědět všechno
![]()
@Terina91 My to chapeme, byly jsme uplne stejné
A moc se neparfemuj a ani zadne extra vonave sprchove gely pred ET ![]()
Zazila jsem tam slečnu a prerusili ET a poslali ji osprchovat, byla fakt dost vyvoňaná
Prý to embrya nemají ráda.. ![]()
Ahoj holky,
potřebuju poradit, strašně mě bolej prsa, palej bradavky, ale šíleně, už jsem je mazala Bepanthenem, ale moc to nepomáhá, co vám pomohlo?😏
@BarunkaS09 Teply zabal na prsa.. Teplejsi sprcha (opatrne s teplotou) a poradne „holky“ prohřát ![]()
Doporucuji zvolit volnejsi podprdu, at je nemas tak stáhlé..
Ja na to taky trpela ![]()
@nenala ahojky, dneska jsem s Estrofemem začala, 18/3 jdu na UTZ. Přecházím od paní dr. k primáři Frgalovi. Držte se holky ![]()
@majdulacek díky moc 😘
Já mám takovou bavlněnou podprdu, takže je to lepší, před tím jsem žádnou neměla, doma nenosím, takže možná i tím to bylo, zkusím i tu sprchu, ještě jednou moc děkuji ![]()
@BarunkaS09 Mně doktorka říkala, ze se to tam taky „chysta“ a teplo napomáhá k roztahovani a přípravě.. Pak jsem si i nahrivala gelovy polstarek na obrazeniny z lekarny a supla si ho vzdy na prsa ![]()
@majdulacek já co jsem se ptala holek, tak prej tak šílenou bolest neměli 🤷♀️,ale já je i mám už i hodně nalitý, vždycky to trvá třeba hoďku a pak klid
@Pavlifa Ahoj kočko, dnes uz, že? Tak držím palce, at je vše ok a čekám na fotku
![]()
Jinak holky objednala jsem si na Bonprixu tyhle podprsenky, jsou pro kojící, úplně super, pokud budete shánět zkuste je, dvě jsou za 600,–a ještě k tomu mám i kalhotky,3× myslím kolem 500,–jsem úplně nadšená ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.