Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chci se zeptat, berete vitaminy pro těhotné? Já beru od září, famibion, všichni mě strašej ať je moc dlouho neberu, protože budu mít velký miminko, v pondělí sem byla u zubaře i ten mě řekl to samé 😏,ale zase chci aby mimi mělo všeho dostatek, já moc nejím maso, jogurty, luštěniny, tak proto ty vitaminy, jaký máte názor vy?
@BarunkaS09 Já brala vitamíny celé těhu u všech a porodní váhy: 3850, 3720, 3300 a 3550
@nenala díky,tak to nechápu proč mě tím strašej, kašlu na to budu brát celé těhu, chci aby brouček dostal vše co potřebuje, ještě se tě zeptám kolik ti je? Mě 44,prej asi mi budou nabízet císaře, kamoška mi říkala ať jdu do toho, ta porodila vloni ve svých 47,právě císařem
@majdulacek Ahoj, to už je kus ženský ![]()
pořádně odpočívej a nabírej síly, budeš to potřebovat ![]()
@BarunkaS09 bude mi červnu 43, můj názor je takový, že jako prvorodička po 40 roku bych rodila zásadně císařem, do přirozeného bych nešla, je tam moc rizik
@majdulacek no a to buď ráda, že nejsou vedra 😀,proto chci už koncem dubna, květen všechno si připravit, protože v létě budu ko
@nenala dekuji moooc
.. Takze od zitra zacinas brat leky?.. Juuu.. To je vid ze, to je jina kdyz se clovek na ms tesi ![]()
@Hellenix Přesně tak ![]()
dnes jsem vzala prvně Metypred a Godasal - to mám z imunologie a od zítra estrofem
@BarunkaS09 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, berete vitaminy pro těhotné? Já beru od září, famibion, všichni mě strašej ať je moc dlouho neberu, protože budu mít velký miminko, v pondělí sem byla u zubaře i ten mě řekl to samé 😏,ale zase chci aby mimi mělo všeho dostatek, já moc nejím maso, jogurty, luštěniny, tak proto ty vitaminy, jaký máte názor vy?
Mamka dělá v porodnici a rikala mi to stejné
Takze první trimestr jsem zobala poctive, druhy jak jsem si vzpomnela a ted ve tretim uz beru jen magnesium a železo ![]()
@nenala já jsem měla syna 4270kg a 55cm, rodila jsem v 38+1 😂 nakonec sekce, to se nedalo. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.