Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
18.2.21 22:12

@majdulacek jo taaaak.. No ale to bude taky mastny ne :D a v jake nemocnici si byla?
Jak dlouho se vlastne byva v nenocnici?
No to uz mas za par.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.2.21 22:22

@Hellenix Co jsem slysela, tak po běžném porodu se bývá v porodnici 3 dny; po císaři 4-5 dní :) Ale určitě je to individuální.

Nadstandardní porodni sal vychází myslim 950Kc/24 hodin.

Nadstandardní pokoj na šestinedělí cca 500Kc/den.

Realne uvazuji o tom nadstandardu na šestinedělí, ale uvidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.2.21 22:28

@majdulacek jo tak to sestinedeli je fakt ze je lepsi mit soukromi.. A ta cena neni tak hrozna za par dni. Ale jeste jsem z tebe nedostala kde budes rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
19.2.21 07:32

@majdulacek To je tedy nedočkavka, už se asi nemůže dočkat až bude u maminky v náruči :srdce:
tak hezky odpočívej a domluv jí, kočičce :srdce: :srdce: aspon na 3 týdny, myslím na vás, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
19.2.21 08:53

Ahoj holky, potřebuju poradit, od včera mě bolí břicho jako na MS, volala jsem na gyndu, telefon je vypnutý, takže dr tam není, myslíte mám počkat nebo mám si zavolat někam jinam? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.2.21 09:55

@BarunkaS09 Pocit na MS/bolest MS je v tehotenstvi normalni, pokud se k tomu nepridaji treba silne křeče nebo špinění/krvácení - to už je jiná.. Být tebou bych asi počkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
19.2.21 10:00

@majdulacek já vím, že to je normální, ale bolí to pořád v kuse, chodím na wc s tím, že každou chvíli dostanu, můžu si vzít brufen? Je to fakt nepříjemný a už se to nedá vydržet 😏někde sem četla, že se jeden za den může, že to v 2 trimestru nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.2.21 10:43

@BarunkaS09 Paralen, Brufen se nedoporucuje.. Paralenu muzes za den az 4× tabletky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
19.2.21 13:14

Tak jsem v nemocnici, volala sem do Unicy, Koo mi říkala ať si radši zajedu do nemocnici, mám po ultrazvuku, mimi je v pořádku, těhu odpovídá 14 tt, jinak dnes bych měla být 13+0,jen tam mám nějakou malou tekutinu, jsem po odběrech a čekám na dr co a jak, joo a dr viděla pindika, tak asi to bude kluk 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
19.2.21 13:57

Výsledky dopadli docela dobre, jen mám začínající infekci močáku, tak mám na to prášky a mám zvýšit pitný režim, jinak na bolest jen paralen, nic jiného 😏no ten mi moc nepomáhá, tak nic, musím trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.2.21 15:14

@majdulacek beru drž se, taky mi přišlo divný, že zrovna ty neodepisuješ. Tak hlavně lež a odpočívej ;-) musíš se šetřit aby se tam kočička ještě udržela ❤️️ V Brně v Bohunicích už nadstandardní porodní boxy nejsou, už jsou všechny krásně opravený a mají to samé jak nadstandard. Jeden pokoj má vanu, ale zase nemá okna 🙈 Ale pokoj na šestinedělí taky budu chtít nadstandard. Máš tam klid a prostor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.2.21 17:46

@BarunkaS09 Takze cipisek :mrgreen: Tak hlavne odpocivej a kuryruj se.. Tak vidíš, ještě ze si nakonec jela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
19.2.21 17:53

@majdulacek ano cipisek 😍bříško o něco lepší, celé odpolko ležím a odpočívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.2.21 14:02

Ahoj holky,
tak jaký je víkend? :)
Já ležím, odpočívám a jím :mrgreen:
Ráno jsem s hrůzou vlezla na váhu - naštěstí stále jen +7,5kg :mrgreen: Takže 3× zdar veneckum :D (ty susenky) a hned jsem si jeden zakousla. Mam pro ne ted velikou slabost.

Dnes jsme 33+1 (tj. 34.tt) a beruška má jeden ze svych akrobatickych dnů :*
Ve středu mě čeká kontrola, tak jsem zvědavá, zda nález bude stejny jako v den propuštění z nemocnice - snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
21.2.21 15:50

@majdulacek Ahoj holky, je fajn, že jste stále 2 v 1, snad si akrobatka dá říct. Já jedu pondělí do unicy na uz a pro prášky cca 8.3. začne stimulace na ket
Jinak víkend byl fajn, v pátek přijel syn s rodinou odjížděli včera, dokonce jsme grilovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.