Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@majdulacek jo taaaak.. No ale to bude taky mastny ne
a v jake nemocnici si byla?
Jak dlouho se vlastne byva v nenocnici?
No to uz mas za par.. ![]()
@Hellenix Co jsem slysela, tak po běžném porodu se bývá v porodnici 3 dny; po císaři 4-5 dní
Ale určitě je to individuální.
Nadstandardní porodni sal vychází myslim 950Kc/24 hodin.
Nadstandardní pokoj na šestinedělí cca 500Kc/den.
Realne uvazuji o tom nadstandardu na šestinedělí, ale uvidim..
@majdulacek jo tak to sestinedeli je fakt ze je lepsi mit soukromi.. A ta cena neni tak hrozna za par dni. Ale jeste jsem z tebe nedostala kde budes rodit ![]()
@majdulacek To je tedy nedočkavka, už se asi nemůže dočkat až bude u maminky v náruči ![]()
tak hezky odpočívej a domluv jí, kočičce
aspon na 3 týdny, myslím na vás, holky
Ahoj holky, potřebuju poradit, od včera mě bolí břicho jako na MS, volala jsem na gyndu, telefon je vypnutý, takže dr tam není, myslíte mám počkat nebo mám si zavolat někam jinam? Díky moc
@BarunkaS09 Pocit na MS/bolest MS je v tehotenstvi normalni, pokud se k tomu nepridaji treba silne křeče nebo špinění/krvácení - to už je jiná.. Být tebou bych asi počkala ![]()
@majdulacek já vím, že to je normální, ale bolí to pořád v kuse, chodím na wc s tím, že každou chvíli dostanu, můžu si vzít brufen? Je to fakt nepříjemný a už se to nedá vydržet 😏někde sem četla, že se jeden za den může, že to v 2 trimestru nevadí
@BarunkaS09 Paralen, Brufen se nedoporucuje.. Paralenu muzes za den az 4× tabletky..
Tak jsem v nemocnici, volala sem do Unicy, Koo mi říkala ať si radši zajedu do nemocnici, mám po ultrazvuku, mimi je v pořádku, těhu odpovídá 14 tt, jinak dnes bych měla být 13+0,jen tam mám nějakou malou tekutinu, jsem po odběrech a čekám na dr co a jak, joo a dr viděla pindika, tak asi to bude kluk 😀
Výsledky dopadli docela dobre, jen mám začínající infekci močáku, tak mám na to prášky a mám zvýšit pitný režim, jinak na bolest jen paralen, nic jiného 😏no ten mi moc nepomáhá, tak nic, musím trpět
@majdulacek beru drž se, taky mi přišlo divný, že zrovna ty neodepisuješ. Tak hlavně lež a odpočívej
musíš se šetřit aby se tam kočička ještě udržela ❤️️ V Brně v Bohunicích už nadstandardní porodní boxy nejsou, už jsou všechny krásně opravený a mají to samé jak nadstandard. Jeden pokoj má vanu, ale zase nemá okna 🙈 Ale pokoj na šestinedělí taky budu chtít nadstandard. Máš tam klid a prostor. ![]()
@BarunkaS09 Takze cipisek
Tak hlavne odpocivej a kuryruj se.. Tak vidíš, ještě ze si nakonec jela ![]()
@majdulacek ano cipisek 😍bříško o něco lepší, celé odpolko ležím a odpočívám
Ahoj holky,
tak jaký je víkend? ![]()
Já ležím, odpočívám a jím ![]()
Ráno jsem s hrůzou vlezla na váhu - naštěstí stále jen +7,5kg
Takže 3× zdar veneckum
(ty susenky) a hned jsem si jeden zakousla. Mam pro ne ted velikou slabost.
Dnes jsme 33+1 (tj. 34.tt) a beruška má jeden ze svych akrobatickych dnů ![]()
Ve středu mě čeká kontrola, tak jsem zvědavá, zda nález bude stejny jako v den propuštění z nemocnice - snad ano ![]()
@majdulacek Ahoj holky, je fajn, že jste stále 2 v 1, snad si akrobatka dá říct. Já jedu pondělí do unicy na uz a pro prášky cca 8.3. začne stimulace na ket
Jinak víkend byl fajn, v pátek přijel syn s rodinou odjížděli včera, dokonce jsme grilovali.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.